Sponsor aXeee Opublikowano 17 Czerwca 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Imię: Daniel Wiek: 25 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego, że chcę jak najwięcej okazać pomocy dla tej sieci, bardzo mocno się zainteresowałem nią, próbuję jak tylko się da pomóc w rozwijaniu się jej, zachęcam też graczy do głosowania na nasz serwer aby jak najwięcej graczy widziało nas jako onnly dd2 by mogli z nami zagrać. Mam różne pomysły co do dd2, różne konkursy gdzie jak najbardziej się administracji spodobają dla naszych graczy. Próbować jak najwięcej rozwinąć Serwerek gdzie myślę, że jak najbardziej postaram się o to aby jak najlepiej wam w tym pomóc. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem nawet Właścicielem Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Vicente241982/ Coś o sobie:Hejka mam na imię Daniel, lubię grać w różne gry szczególnie cs1.6, cs2. Zajmuję się pisaniem tekstów do Rapu lub jak kto woli bardziej amatorskie jak na razie lecz z biegiem czasu będzie lepiej. Jestem miły, potrafię dobrze nawiązywać kontakty z innymi osobami, czasem i śmieszek. Nie wiem co pisać dalej o sobie bo nie lubię aż tak się wypowiadać na swój temat. @ MCk199 po raz kolejny pokazujesz że miałeś zero kultury co do graczy. Nikogo nie zwołałem i przestań pisać takie głupoty. Dla mnie koniec tematu. 3 4 1 Odnośnik do komentarza
BABES azjatka Opublikowano 17 Czerwca 2024 BABES Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Bardzo kulturalny, zaangażowany. Widać, że stara się pokazać z jak najlepszej strony. Jest malutka nadzieja, że ogarniesz tą hołotę. Życzę powodzenia i masz mój głos. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 17 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DwaTrzynascie213 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 (edytowane) Jestem również na TAK. Dawno nie widziałem na tym serwerze tak zaangażowanej osoby jak aXe. - Kultura - Doświadczenie - Zaangażowanie w to co teraz robi . Edytowane 18 Czerwca 2024 przez DwaTrzynascie213 Przyjaciel <3, 18 Czerwca 2024 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. 24h na poprawę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kolejarz Opublikowano 18 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 No cóż by tu powiedzieć nie ma więcej chętnych więc niech już będzie 🤣🤣🤣. A tak poważnie to myślę że dobra osoba na to miejsce. Jak jest jakiś problem stara się go rozwiązać myślę że jest to także osoba która uczciwie będzie pilnować adminów . Doświadczenie jest kultura też Ode mnie na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MCk199 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 (edytowane) Twoje dotychczasowe zachowanie na moim serwerze pokazało, jaką jesteś osobą, i nie wierzę, że mógłbyś być dobrym opiekunem jakiegokolwiek serwera. Brakuje Ci dystansu do siebie. Jako Admin na moim serwerze miałeś zarówno dobre, jak i złe momenty, ale niestety tych złych było więcej. Wielokrotnie obrażałeś graczy i wdawałeś się w kłótnie pod wpływem emocji, co kończyło się ostrzeżeniami i marnymi tłumaczeniami na discordzie. Wielu z nas, w tym ja i @ TATAR , staraliśmy się tłumaczyć Ci, że postępujesz niewłaściwie, ale po kilku dniach sytuacja się powtarzała. Oczekiwałeś, że wszyscy będą traktować Cię normalnie na discordzie i serwerze, ale Twoje zachowanie sprawiło, że ludzie zaczęli Cię wyśmiewać, podobnie jak Twojego brata. Kulminacją było Twoje zachowanie na koniec, gdy wziąłeś urlop na moim serwerze z powodu prywatnych problemów, a w rzeczywistości grałeś na innych serwerach pod innym nickiem, w tym także na serwerze, na którym teraz składasz podanie. Założyłeś nowe konto na forum i próbujesz się ukryć pod maską. Radzę poważnie zastanowić się nad powierzeniem mu roli opiekuna. NIE. Edit: Gruby napisałem swoją odpowiedź do twojego podania, a ty się produkujesz, jeszcze piszesz odpowiedź w swoim podaniu i co ona ma na celu? W żadnym stosunku nie odpowiedziałeś na to co Ci napisałem tylko zacząłeś pisać o mnie. Tutaj rozmawiamy o Tobie i uważam, że na Admina się nie nadajesz co pokazało, że dostałeś 2 razy degrada, a Opiekun to już żart z twojej strony. Zjedz sobie burgera i się uspokój. @ aXeee Czy naprawdę musiałeś wzywać swojego brata na pomoc? Nie potrafisz samodzielnie bronić swojego imienia, więc wzywasz brata i piszesz kłamstwa na mój temat. Dla mnie jesteś skończony razem ze swoim bratem. Współczuję jedynie osobie, która będzie miała z Tobą do czynienia jako opiekun, bo jeszcze nie wie, z kim ma do czynienia. Poza tym, to nie jest podanie o pracę w KFC, tylko o stanowisko opiekuna, więc lepiej się zachowuj. Twoje odpowiedzi pokazują, że nic się nie zmieniłeś. Żegnam, na moim serwerze już nie zagracie. Może to i lepiej, bo zajmowaliście wszystkie sloty. @ Błaszczyk Nie rozśmieszaj mnie chłopie, bo to co on odwalił to było może 2-3 miesiące temu. Edytowane 19 Czerwca 2024 przez MCk199 Hana_Montana, 19 Czerwca 2024 Przestań prowokować 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kinderrr Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Jestem na Nie - nerwowy - nie Radził sobie jako Admin Zm co dopiero jako opiekun - Toksyczny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Poolish Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Gruby kogo ty okłamujesz, nie wciskaj ludziom kitów że jesteś miły i pomocny bo twoje zachowanie już nie raz pokazało jaki jesteś toksyczny i impulsywny z resztą dużo osób to potwierdza nie wspominając o tym że już raz pokazałeś jakim jesteś miernym adminem na zm+exp czym poskutkowało odebraniem ci roli Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 19 Czerwca 2024 SPONSOR Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 1 godzinę temu, MCk199 napisał(a): Twoje dotychczasowe zachowanie na moim serwerze pokazało, jaką jesteś osobą, i nie wierzę, że mógłbyś być dobrym opiekunem jakiegokolwiek serwera. Brakuje Ci dystansu do siebie. Jako Admin na moim serwerze miałeś zarówno dobre, jak i złe momenty, ale niestety tych złych było więcej. Wielokrotnie obrażałeś graczy i wdawałeś się w kłótnie pod wpływem emocji, co kończyło się ostrzeżeniami i marnymi tłumaczeniami na discordzie. Wielu z nas, w tym ja i @ TATAR , staraliśmy się tłumaczyć Ci, że postępujesz niewłaściwie, ale po kilku dniach sytuacja się powtarzała. Oczekiwałeś, że wszyscy będą traktować Cię normalnie na discordzie i serwerze, ale Twoje zachowanie sprawiło, że ludzie zaczęli Cię wyśmiewać, podobnie jak Twojego brata. Kulminacją było Twoje zachowanie na koniec, gdy wziąłeś urlop na moim serwerze z powodu prywatnych problemów, a w rzeczywistości grałeś na innych serwerach pod innym nickiem, w tym także na serwerze, na którym teraz składasz podanie. Założyłeś nowe konto na forum i próbujesz się ukryć pod maską. Radzę poważnie zastanowić się nad powierzeniem mu roli opiekuna. NIE. Co do twojej wypowiedzi zastanowił bym się co ty robiłeś jako właściciel który sam jechał po wszystkich graczach jak tylko coś nie pasowało leciał ban na serwerze jak i na DC, ale to twoje zdanie jakie masz o mnie. Bardzo dużo razy ci próbowałem pomóc gdzie miałeś niszczony serwer bo zaufałeś nie tym osobom co trzeba było. Zabolało cię mocno to że chciałem odejść dalej miałeś w głowie to że biorąc urlop nie wierzyłeś w to co się działo u mnie w życiu prywatnym. Teraz zwołujesz osoby które cały czas siedzą z tobą na DC i mówisz im co mają napisać. Trochę grałem tam i wiem jak ty się zachowujesz i jak każdy lata na twoje zachowanie. Pokazałeś nie raz co się działo na serwerze jak podchodziłeś do innych osób. Mówisz mi o toksyczności a sam byłeś nie lepszy i zawsze było coś dla beki lecz jak tylko ja ci mówiłem że już starczy tego to miałeś to w "dupie" zacznij pilnować swojego serwera aby znowu ktoś ci nie robił pod górkę bo jak narazie bardzo dużo masz do powiedzenia na mój temat. Na DD2 nikt nie ma do mnie problemu z graczy tylko oczywiście ty na priv jak i tu. Hana_Montana, 19 Czerwca 2024 4.10 Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach. Jeżeli autor podania się wypowie, zostanie upomniany. Gdy upomnienie okaże się niewystarczające użytkownik dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Wypowiem się co w stosunku do podania i do gracza albo i negatywnego właściciela zombie moda l. Gracz kulturalny pomocny bardzo dobrze nastawiony co do rówieśników. @ MCk199 za przeproszeniem chuja wiesz co działo się w rodzinie u niego więc nie wypowiadaj się na takie tematy bo jesteś oszustem i szpontem serwerowym który wyłudza kupna na swój serwer między innymi vipy itp czemu robisz komuś pod górkę jesteś zerem na tej sieci i nic więcej chciał bym się z tobą spotkać w Realu robisz z siebie pośmiewisko. Druga sytuacja niby jesteś taki prawilny itp a robisz pod górkę swoim graczom serwera. Pokazując jak boisz się jednej grupki debili. Przestań robić pod górkę ludzią i zamknin twarz zajmij się swoim serwerem a nie tu wjeżdżasz i pokazujesz kim ty nie jesteś. Bo już ci mówiłem że jesteś zerem i pizdą parówo Jestem na tak Hana_Montana, 19 Czerwca 2024 +1 za język 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 (edytowane) @ MCk199 grając na twoim serwerze widziałem jakie masz stosunki z administracją i jak postępujesz wobec swoich graczy. Nie dość że obrażasz ich na każdym kroku to do tego zachowujesz się jak dzban Zostawię to bez komentarza. I prośba spotkajmy się to wyjaśnimy parę kwestii A jeżeli nie masz odwagi spotkać się to nie wypowiadaj się pod podaniem gdzie nie dotyczy twojego serwera pozdro dzbanie A i jeszcze twoje groźby na DC czy na serwerze o niczym nie świadczą tylko świadczą o tym że jesteś dzieckiem który nie ma życia prywatnego a ma tylko w głowie komputer Edytowane 19 Czerwca 2024 przez CS BADBOY Hana_Montana, 19 Czerwca 2024 Zakaz jest pisania posta pod postem aby dodać nową zawartość należy użyć opcji edytuj FunnyPuma, 19 Czerwca 2024 Nie pisz posta pod postem. Od tego masz opcję "edytuj" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik peso Opublikowano 19 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Jestem na Nie - Jesteś tutaj 1 miesiąc - Podanie no niby spoko, ale troszkę zrobione na odpierdol - Miałeś tu bana no ale czerwoni zadecydowali swoje (kazdy wie jak było) NetaO RIP, 19 Czerwca 2024 Ban nie ma nic wspólnego z tym podaniem. Wszystko było wyjaśnione w tej kwestii. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 19 Czerwca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Jestem na Tak! A więc dlaczego jestem na tak?, ponieważ serwerowi DD2 brakuje opiekuna, który by się zajął serwerem.Wypowiadaja się osoby co na serwerze DD2 spędzili tyle,że nawet nie wiedzą jak bardzo ten serwer potrzebuje opiekuna,żeby ogarniał wszystk.Kazdemu należy się szansa sprawdzenia się w swojej robocie, poznałem go od dobrej strony, może był kiedyś toksyczny itp,ale każdy się zmienia i popełnia błędny, w ci co wytykają tylko przeszłość to najwidoczniej nie spotkali się z rzeczywistością, jaka panuje teraz na serwerze,życzę powodzenia i dania mu szansy pokazania że na nią zasłużył. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń co do twojej osoby. Jako admin miałeś na początku jednego faila jak chodzi o zachowanie, ale oprócz tej jednej sytuacji ani jedna nie miała już więcej miejsca. Starasz się co widać po samym tym, że proponujesz różne konkursy z nagrodami w dziale (wykładasz też na to pieniądze od siebie) i do tego masz jakąś swoją wizję jakby miał ten serwer funkcjonować jak chodzi o wszystkich adminów. Myślę, że szansa się jak najbardziej należy i na pewno jak już ją dostaniesz, to wykorzystasz ją w stu procentach. Trochę niepotrzebne wypowiedziałeś się pod podaniem, ale bywały już takie przypadki i w ostateczności można przymknąć na to oko Ode mnie tak. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Ode mnie także masz głos poparcia! Nie miałem żadnych nieprzyjemności z Tobą jako admin, dobrze wywiązujesz się ze swoich obowiązków. Proponujesz różne konkursy i je sponsorujesz, widać, że zależy Ci na tym, żeby serwer funkcjonował jeszcze lepiej, więc należy Ci się szansa. 1 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 19 Czerwca 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Na tak. Pilnujesz porządku, dbasz o ten serwer, jesteś aktywny, coś tam się wyróżniasz. Zobaczmy z czasem, czy nie odbije palma jak poprzedniemu opiekunowi. 1 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 20 Czerwca 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Wszystko fajnie pięknie, sponsorujesz jakieś konkursy itp, ale nasuwa mi się jedno pytanie. Lekko ponad miesiąc temu dołączyłeś na forum, to samo z adminem a już się pchasz na opiekuna? Trochę to chyba za szybko. Ode mnie NIE. 4 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 20 Czerwca 2024 420 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Neutral Wszystko jedno czy on czy Zbyszek czy nawet jakiś Antoś będzie miał opiekacza na dd2 ---> Jedyne co będzie miał to inną rangę i władzę nad +/- administracji tyle bo dostępu do ftp i tak nie dostanie. Będzie sponsorował reklamę i robił konkursy + dla ciebie. Warto mieć taką osobę jak on na stanowisku opiekacza ponieważ będzie 1+ sponsor i koleś z niebieską rangą Dziwne trochę bo poprzednie twoje podanie zostało cl na własne życzenie W ostatnim twoim podaniu 3 adminów było na nie i jeden z ubt, ogólnie to nie widzę cię na opiekaczu jeżeli sami admini cię tam nie widzą. 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 20 Czerwca 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Jestem na tak: + radzi sobie jako admin + sponsoruje konkursy + ma chęci wprowadzić kilka zmian + ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 20 Czerwca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Jestem na nie i nie dlatego że mamy spine!!!! -Dalej jesteś świeżakiem. -Oprócz konkursów nic innego nie widziałem jeśli chodzi o postaranie się jeśli chodzi o serwer. -Możliwe kolesiostwo piszą Ci ludzie na "TAK" nie dlatego że coś faktycznie robisz a tylko dla tego że siedzicie sobię na tsie i przez to każdy kto z Tobą siedzi na tsie jest na TAK tylko z powodu sympatii do Ciebie a nie z powodu umiejętności, których dobrze pamiętam nie pokazałeś. -Dodatkowo to, Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlatego, że chcę jak najwięcej okazać pomocy dla tej sieci, bardzo mocno się zainteresowałem nią, próbuję jak tylko się da pomóc w rozwijaniu się jej, zachęcam też graczy do głosowania na nasz serwer aby jak najwięcej graczy widziało nas jako onnly dd2 by mogli z nami zagrać. Mam różne pomysły co do dd2, różne konkursy gdzie jak najbardziej się administracji spodobają dla naszych graczy. Próbować jak najwięcej rozwinąć Serwerek gdzie myślę, że jak najbardziej postaram się o to aby jak najlepiej wam w tym pomóc. Co to jest w ogóle, gdzie te konkrety i pomysły które chcesz zmienić na DD2, bo pisanie że Ty zachęcasz graczy do głosowania na serwer to nie żadne zmiany nawet ciężko to nazwać, sam osobiście w życiu nie widziałem, jedyne co widziałem to te konkursy nic więcej. 3 Odnośnik do komentarza
Justynka. Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 na tak ale czasem axe troszke denerwuje ladnie mowiac arg.1 Axe jest dobrym adminem arg.2 Gdy nie ma na serwerze admina to axe przychodzi i rozwiazuje problem arg.3 Gdy sie wyzywaja na serwie on ostrzezenie daje a potem bany (wykonuje obowiazki) pilnuje serwera Hana_Montana, 21 Czerwca 2024 Minimum 3 argumenty dlaczego jesteś na tak //24h na poprawę 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -slajdEN Opublikowano 21 Czerwca 2024 Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) Opiekun prezentujący taki język? Jak widać ekipa z ZombieModa ma rację, pod płaszczykiem miłego chłopca organizującego konkurs na skoczka (XD), siedzi tak naprawdę zwykły cham. Nie wyobrażam sobie żeby osoba przejawiająca takie zachowania pełniła rolę opiekuna. Dopiero co za to degradowaliście. Dodatkowo: Staż. Zero postów w dziale propozycji DD2 na ten moment, reszta postów z działu ogranicza się do komentowania podań i skarg. Średniawka jako admin, dziwne decyzje typu - ktoś dziwnie celuje, dam mu ssy, ignorowanie zgłoszeń na u@, do tego stopnia, że przestałem z nich korzystać. Zresztą nie tylko ja - Spoiler Niezbyt bystry - Spoiler Podanie średniej jakości, niby piszesz teksty, ale jakoś po tym podaniu tego nie widać, zresztą nie tylko w podaniu ale i w całej aktywności na forum. Bałbym się powierzyć ci jakiekolwiek dostępy. Ten serwer tyle czasu stał bez opiekuna, pomimo że przewijali się naprawdę ogarnięci ludzie, którzy mogliby to pchnąć wyżej i wrzucanie na rangę osoby, która po miesiącu na serwerze pisze, że się w nim zakochała, jest trochę niepoważne Edytowane 21 Czerwca 2024 przez -slajdEN 5 7 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 22 Czerwca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Myślałem, że jesteś jakimś szczylem ale jak Cię zobaczyłem zmieniłem zdanie, starasz się organizujesz konkursy, ogarnął byś jeszcze te patusiarskie nawyki i nawijke bo swój swojego wyczuje a wyczułem to od samego początku jak Cię poznałem, popełniłeś parę błędów pnąc się po szczeblach kariery na tej sieci ale wierze w Ciebie i ode mnie masz tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lou Opublikowano 23 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 AXE Twoje dotychczasowe zachowanie na serwerze ONLY DD2 pokazało, jaką jesteś osobą, potrafisz być dobrym Adminem serwera. Jako Admin na serwerze miałeś zarówno dobre, jak i złe momenty, jak każdy. Tych dobrych było więcej. Wielokrotnie upominałeś graczy i dbałeś o porządek na serwerze, za 3 razem kończyło się nie tylko ostrzeżeniem ale i banem. Ja jako zwykły Admin i twój wirtualny znajomy uważam że nadajesz się na te funkcję jak najbardziej. Nie chodzi tylko o to jak pełnisz swoje dotychczasowe obowiązki ale o ogarnięcie komend, cvarów ftp itp. Nie interesują mnie nasze prywatne spory bo trzeba być obiektywnym człowiekiem, niestety na tej serwerowni są osoby które monco się wywyższają i traktują nas zwykłych adminów jak śmieci, ale trzeba brać to z dystansem. JESTEM NA DUŻE TAK ! ~Ogarnięty Admin ~Rozpoznaje Czitera ~Godziny są ~Dobra reputacja + zero skarg Wierzę że zostanie powierzona Ci ta rola opiekuna serwera ! Powodzenia 2 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 23 Czerwca 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Mieszane uczucia mam -wiekszy staz na serwerze -brakuje ci troche bo malo osob znasz +zachowanie +kultura +bezkonfliktowy puki co a nawet pomoze +nie ma opiekuna + za konkursy Ale jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi