Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 24 Czerwca 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Majster ! Z mojej strony otrzymujesz tak. Jestem osobą która jakoś mocno nie przywiązuje wagi co do „znajomości online”, jestem osobą obiektywną więc podam plusy jak i minusy. +radzisz sobie 101% jako admin +nie prowokujesz, nie wszczynasz ani nie wdajesz się w zbędne dyskusje +można z Tobą pogadać o wszystkim i o niczym + jesteś pomocny + miło że dajesz od siebie coś więcej (konkursy, propozycje) +brak opiekuna który byłby w stanie „mówić za nas naszym językiem w stosunku do H@„ -jesteś krótko na sieci i serwerze, i uważam że powinieneś spędzić znacznie więcej czasu aniżeli te +-2 miesiące składając podanie na opiekuna (wtedy masz okazję zapoznać się z adminami, wiedzieć jakie kto ma plusy i minusy i w jaki sposób radzi sobie z adminowaniem, ponieważ każdy działa „na swój sposób”). Jak już wyżej napisałem pomimo tego - jestem na tak, czas pokaże jak będziesz działał jako opiekun ale uważam że powinieneś tą szansę otrzymać. Tyle ode mnie i życzę powodzenia 🤞 😊 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 27 Czerwca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Jestem na nie - prowokator, - wulgarny, - pokazuje swoje wielkie "ego". 2 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Lipca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Jestem na TAK! +wiek +staż +gt +ogarnięty +pomocny +aktywny +/- podanie Ogólnie nie ma z tobą żadnych problemów, jako admin starasz się to widać, masz chęci w skrócie potrzeby jest OP, żeby ogarnąć nowych adminów i uporządkować serwer, więc czemu być Ci szansy nie dać. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lipca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Opiekun jest potrzebny na dd2, jako że administracja i gracze z serwera są na tak dam szansę. Na okres próbny, nie chcę widzieć sytuacji wywyższania się itp. "bo mam opiekuna". Coś będzie nie tak to będzie lecieć degrad, bo na dd2 opiekunem nie może być nieodpowiednia osoba. Napisz na steam, napiszę całą resztę wymagań, wymaganego zachowania od opiekuna, obowiązków itd. 1 1 2 4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lipca 2024 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi