Premium Błaszczyk Opublikowano 19 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) Twój nick:Błaszczyk Nick oskarżonego: @ SIGMA NetaO Powód skargi: Prowokacje Opis sytuacji: Dzieciak z avkiem smutnej żaby, wie że mam blokadę i to wykorzystuje na czatboxie, znów robi to samo co robił wcześniej a @ Hana_Montana widać dopuszcza takie zachowanie, żeby prowokować innego i nie mieć nic z tego ( Żadnych konsekwencji), bo Błaszczyk napisał skarge na smutnego dzieciaka ze smutnym życiem, to od razu odrzucona, ile razy tak jeszcze będzie że ten dzieciak ze smutnym życiem, będzie mnie prowokować, a ty nic z tym nie będziesz robić ? To już jest przegięcie pały. Data i godzina zdarzenia: Przed chwilką. Miejsce zdarzenia: czatbox Dowody: Coś od siebie: @ Hana_Montana mam nadzieje że teraz wyciągniesz konsekwencje w stronę tego smutnego dzieciaka ze smutnym życiem. Eddit: Ty jesteś tak upośledzony, że nawet kurwa głupi by się domyślił do kogo i jakim celu piszesz buraku z avkiem smutnej żaby. @ Hana_Montana Sam się typ przyznaje do trolowania, myślę że jego tak samo ukarasz za prowokacje,i zaczepki. Edytowane 20 Listopada 2024 przez Błaszczyk Przyjaciel <3, 19 Listopada 2024 3.1 Zabronione jest umieszczanie na Forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP. W szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność, komercyjno-reklamowe. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 19 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Ja tam nie widzę żadnej prowokacji. Skarga jak i ss z dupy. Poza tym odpowiedziałem na pytanie @ KushMan . Już nie szukaj na siłę aferki mordeczko. Łap początek rozmowy bo zapomniałeś dodać. @ Błaszczyk kurwa napisałem "król artur" a ty jakieś prowokacji szukasz w tym. XD @ Cziterka ;3 Z tego co widzę skarga nie dotyczy Ciebie a wkładasz nochala tam gdzie nie trzeba. Ja was nie wyzywam i nie prowokuję. Odpowiedziałem na pytanie @ KushMan który jako pierwszy wspomniał o jakims arturze ja tylko się spytałem o kogo chodzi. Więc gdzie prowokacja? Tak samo wy piszecie Natalka w moją stronę i jakoś nikt za to wam blokad ani warnów nie daję więc o co Ci chodzi bo już nie kumam. Poza tym nawet w skardze mnie wyzywasz i prowokujesz a potem płaczesz. XD Odsyłam do tego tematu gdzie @ Hana_Montana wszystko wyjaśnił. https://strefaskilla.pl/topic/58394-przyjęta-skarga-netao/ @ Błaszczyk Co do tego trollowania znowu wyrywasz coś z kontekstu i nie dajesz całego ss'a tylko ucinek. To nawet nie dotyczy skargi tylko luźno sobie pisałem z @ szynka a ty znowu szukasz zbędnej przypierdolki. 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 19 Listopada 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Nikt tu nie szuka afery tylko ty panie wielki NETAO wiedząc że Błaszczyk ma blokadę na sb pisanie typu „Król Artur „ ewidentnie jest skierowane do Błaszczyka Ty myślisz że Ty będziesz bezkarny na tym forum bez rang jesteś kur… nikim bo już mi tak cisinie poszło do góry że nie mogę wytrzymać mogę dostać Warna kolejnego i degrada wali mnie to Wracając do skargi przestań prowokować w jakikolwiek sposób Błaszczyka bo to ci nic nie da pamiętaj że każdy będzie traktowany tak samo a nie tylko my nie jesteś królem pamiętaj Edit Tylko że ja ciebie nie wyzywam widzisz tutaj żebym ciebie wyzywała ? Grzecznie się wypowiedziałam no jak dla mnie to jest prowokacja Krzysiek, 19 Listopada 2024 Post nie wnosi nic do skargi, a dodatkowo jest prowokujący. 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Przejrzałem całą rozmowę i nie widzę tam żadnej prowokacji w twoją stronę, a tym samym nie ma żadnych podstaw by ukarać @ SIGMA NetaO . Skargę odrzucam i proszę byście zaczęli zachowywać się jak dorośli ludzie, którymi jesteście, a nie pisali bezpodstawne skargi w odwecie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi