Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - dope 333

dope 333

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

UBT 1.6
Nick: dope 333
Imię: Daniel
Wiek (dokłada data): 95r.
SID: 0:0:796003696
Znajomość AMXX*(1-10): Dałbym sobie 7-8.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Teraz jestem prawie cały czas. ( Okres świąteczny, także do nowego roku raczej się to nie zmieni)
Opisz siebie: Miły, czasem wredny, ale sprawiedliwy.
Dlaczego akurat Ty?: Krótko na temat.. chęć pomocy sieci.. w eliminowaniu cheaterów.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak nie raz, nie dwa.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę, że umiejętności mam bardzo dobre, aczkolwiek jestem tylko człowiekiem i wiadomo czasem też mogę popełnić błąd zdarzą się, ale rzadko.
Kontakt: Forum/Steam

Axel
Axel,

test PW

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem na nie pomimo doświadczenia nigdzie się nie udzielasz, może raz na jakiś czas napiszesz coś na czatboxie i to tyle, pograj trochę, pokaż się wtedy będę na tak, piszesz podanie na ubtka, a w ciągu miesiąca nie potrafisz nawet wbić na serwer.

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Piekielny

Jestem na Tak 

+Wiek

+amx

+steam

Brakuje nam UBT. A posiadał range więc zna się na rzeczy. 

Może @ Przyjaciel <3  czy@ Axel  

Mieli by trochę więcej czasu do innych spraw. :)

A zapoznac sie nie jest nigdy za pozno pozdro.

• Dzięki 1

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

• Donator
DONATOR

Witam zacznę od tego ze rzadko się wypowiadam w Podaniach na UBT, bo wiadomo dlaczego bo i tak nasze posty nie są brane pod uwagę  prze Opiekuna tego działu...

Zacznę od tego gracz11-01-2024 złożył  rezygnacje podając powód P rezygnacji: ---:kekw:

Spoiler

Dobra Wiadomo gracz ma doświadczenie był już tu Adminem UBT I  wszytko jest OK

Wiadomo złożył podanie bo jest wolne miejsce.  Ale czy o tamtej pory po rezygnacji zgłosił jakiegoś gracza  z serwer ze gra  spalony  czy coś innego a sorry zapomniałem jak można kogoś zgłosić lub rozpisać jak się w ogóle nie gra na serwerach strefy  :kekw:

https://www.gametracker.com/player/~fux/54.38.58.82:27015/

Ale  nigdzie nie jest napisane w  wymaganiach na UBT ze musi grac na któryś serwerze strefy ale by wypadało wpaść  może1 na 2 tygodnie  lub raz w miesiącu  ale  po co.

Ale widać  najlepszy składanie podana Z warnami  potem pisze post o zdjęcie Ostrzeżeń i odrazu po tym dostaje notkę ze demka testowe wyśle na PW

MOJA TAKA  mała rada do wszytki składajcie PODANIA NA UBT NIE ważne  kim jesteście czy gracie na serwera strefy i ile macie postów ( po rezygnacji) Bo i tak dostanie szanse na pw  żeby pokazać co potraficie>.  A nie znów się mylę

https://strefaskilla.pl/topic/58897-ubteam-cs-16-papitk0/

https://strefaskilla.pl/topic/58506-ubteam-cs-16-diablik/

Wiec Pamiętajmy Masz dobre znajomości zawsze dostanie szanse!!!!!!!

Oczywiście napisze Tak lub NIE > MASZYNA WYLOSOWAŁA SŁOWO NA TAK

Amx +

Doswiczenie +

forum-

Dziękuje i życzę powodzenia

Axel
Axel,

+1  za prowokacyjne wypowiedzi 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 5

ww.png

• VIP
VIP

To ja też się wypowiem. Mimo, że jesteś sympatycznym chłopem, to jednak ta rezygnacja bez podania powodu tutaj szpeci, może ten powód zna administracja a nie chciałeś mówić tego publicznie, na forum jesteś mało aktywny, rok z nami a 19H wbite, tak wiem nikt nie musi tu mieć po miesiącu czy dwóch od razu 3 dni, ale to tylko widać twoją aktywność, mało się udzielasz na forum jedynie na SB coś napiszesz i tyle. Poprzednie podania tak jak @ KOMORNIK123 zacytował były odrzucane, za rezygnację bez powodu i za szybki powrót, nic nie sugeruje, ale wygląda dość nie smacznie. Ogółem jestem na nie, pokaż, że ci zależy na randze, pograj jakąś chwilę na serwerach, może zacznij od jakiegoś admina i zmienię zdanie :)

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • OLDSTAR

Na nie.

Nie kojarzę Cię na forum, na serwerze jak przez mgłę.

Nie spełniasz wymagań nawet jeżeli byłeś/jesteś tutaj lepszy niż obecni UBT.

Niektórzy nawet w podaniach nie potrafią się zachować odpowiednio i ustosunkować do autora podania pisząc o jego plusach, minusach. (Dział Skarg/Zażaleń na administrację jest wyżej, nie w podaniu) Szkoda, że dawno zakorzeniły się warny tutaj za takie posty : @ KOMORNIK123 .

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Sporo błędów przy teście który Ci wysłałem i postaraj się być bardziej aktywny na forum jak i na serwerze aktualnie odrzucam, zapraszam ponownie w przyszłości 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]