Premium dope 333 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 UBT 1.6 Nick: dope 333 Imię: Daniel Wiek (dokłada data): 95r. SID: 0:0:796003696 Znajomość AMXX*(1-10): Dałbym sobie 7-8. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Teraz jestem prawie cały czas. ( Okres świąteczny, także do nowego roku raczej się to nie zmieni) Opisz siebie: Miły, czasem wredny, ale sprawiedliwy. Dlaczego akurat Ty?: Krótko na temat.. chęć pomocy sieci.. w eliminowaniu cheaterów. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak nie raz, nie dwa. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myślę, że umiejętności mam bardzo dobre, aczkolwiek jestem tylko człowiekiem i wiadomo czasem też mogę popełnić błąd zdarzą się, ale rzadko. Kontakt: Forum/Steam Axel, 9 Grudnia 2024 test PW 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Jestem na nie pomimo doświadczenia nigdzie się nie udzielasz, może raz na jakiś czas napiszesz coś na czatboxie i to tyle, pograj trochę, pokaż się wtedy będę na tak, piszesz podanie na ubtka, a w ciągu miesiąca nie potrafisz nawet wbić na serwer. 2 1 Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 10 Grudnia 2024 Piekielny Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Jestem na Tak +Wiek +amx +steam Brakuje nam UBT. A posiadał range więc zna się na rzeczy. Może @ Przyjaciel <3 czy@ Axel Mieli by trochę więcej czasu do innych spraw. A zapoznac sie nie jest nigdy za pozno pozdro. 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 10 Grudnia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Witam zacznę od tego ze rzadko się wypowiadam w Podaniach na UBT, bo wiadomo dlaczego bo i tak nasze posty nie są brane pod uwagę prze Opiekuna tego działu... Zacznę od tego gracz11-01-2024 złożył rezygnacje podając powód P rezygnacji: --- Spoiler Dobra Wiadomo gracz ma doświadczenie był już tu Adminem UBT I wszytko jest OK Wiadomo złożył podanie bo jest wolne miejsce. Ale czy o tamtej pory po rezygnacji zgłosił jakiegoś gracza z serwer ze gra spalony czy coś innego a sorry zapomniałem jak można kogoś zgłosić lub rozpisać jak się w ogóle nie gra na serwerach strefy https://www.gametracker.com/player/~fux/54.38.58.82:27015/ Ale nigdzie nie jest napisane w wymaganiach na UBT ze musi grac na któryś serwerze strefy ale by wypadało wpaść może1 na 2 tygodnie lub raz w miesiącu ale po co. Ale widać najlepszy składanie podana Z warnami potem pisze post o zdjęcie Ostrzeżeń i odrazu po tym dostaje notkę ze demka testowe wyśle na PW MOJA TAKA mała rada do wszytki składajcie PODANIA NA UBT NIE ważne kim jesteście czy gracie na serwera strefy i ile macie postów ( po rezygnacji) Bo i tak dostanie szanse na pw żeby pokazać co potraficie>. A nie znów się mylę https://strefaskilla.pl/topic/58897-ubteam-cs-16-papitk0/ https://strefaskilla.pl/topic/58506-ubteam-cs-16-diablik/ Wiec Pamiętajmy Masz dobre znajomości zawsze dostanie szanse!!!!!!! Oczywiście napisze Tak lub NIE > MASZYNA WYLOSOWAŁA SŁOWO NA TAK Amx + Doswiczenie + forum- Dziękuje i życzę powodzenia Axel, 10 Grudnia 2024 +1 za prowokacyjne wypowiedzi 2 1 5 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 10 Grudnia 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 To ja też się wypowiem. Mimo, że jesteś sympatycznym chłopem, to jednak ta rezygnacja bez podania powodu tutaj szpeci, może ten powód zna administracja a nie chciałeś mówić tego publicznie, na forum jesteś mało aktywny, rok z nami a 19H wbite, tak wiem nikt nie musi tu mieć po miesiącu czy dwóch od razu 3 dni, ale to tylko widać twoją aktywność, mało się udzielasz na forum jedynie na SB coś napiszesz i tyle. Poprzednie podania tak jak @ KOMORNIK123 zacytował były odrzucane, za rezygnację bez powodu i za szybki powrót, nic nie sugeruje, ale wygląda dość nie smacznie. Ogółem jestem na nie, pokaż, że ci zależy na randze, pograj jakąś chwilę na serwerach, może zacznij od jakiegoś admina i zmienię zdanie 2 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 10 Grudnia 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Na nie. Nie kojarzę Cię na forum, na serwerze jak przez mgłę. Nie spełniasz wymagań nawet jeżeli byłeś/jesteś tutaj lepszy niż obecni UBT. Niektórzy nawet w podaniach nie potrafią się zachować odpowiednio i ustosunkować do autora podania pisząc o jego plusach, minusach. (Dział Skarg/Zażaleń na administrację jest wyżej, nie w podaniu) Szkoda, że dawno zakorzeniły się warny tutaj za takie posty : @ KOMORNIK123 . 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Sporo błędów przy teście który Ci wysłałem i postaraj się być bardziej aktywny na forum jak i na serwerze aktualnie odrzucam, zapraszam ponownie w przyszłości 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi