Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - axel

-slajdEN

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

po obejrzeniu demka było full clear i razem z ubt stwierdziliśmy ze dostaje ub, piszesz skargi na siłę żeby tylko dopiec jak zresztą wiekszość tutaj użytkowników wiecej do dodania nie mam :D ale lepiej sobie popłakac na CB co nie :D? aaa jeszcze zapomnialem dodac XDD te screeny co dostał z0kin były jedynie na testa po to aby sprawdzic czy gracz klewer dostawał czarne ssy czy nie ale były taka szansa ze akurat trafiły mu się czarne jak zminimializował w tym czasie csa ale wiadomo dla Ciebie nigdy tutaj nic nie pisauje odkąd zrezygnowałeś z rangi i dla Ciebie najlepsze by było aby ta sieć upadła no niestety taki typ czlowieka ; ), jeszcze jedna rzecz oglądam demka na nsie ale wiadomo potęzny @ -slajdEN ma dostęp do mojego komputera i widzi jak z niego korzystał typ człowieka żeby kogos zniszczyć za to że dostał warny za wyzywanie na chacie pozdrawiam ; ) 

• Super 3
  • WTF 3
  • xD 4
  • paczaukowiec

ja tam ogladalem demko, ze strzelaniem jakos nic specjalnego nie zauwazylem, lecz pod wzgledem innych 'wspomagaczy' zgadzam sie z @ -slajdEN , wystarczy looknac na same ducki po skoku, chlop robi ducka tak, ze mu telepie calym ekranem jakby ktos sobie ustawil w systemie ze jak przeskoczy jeden 'zabek' w scroolu to mu nie przewija strony troche tylko mu wypierdala 20 stron w dol, nie wspominajac o dodawaniu jednego ssa co od zawsze bylo walkowane, ze ma byc 5 chyba, ze nsik z guardem... cos jeszcze mialem napisac, ale zapomnialem, jak mi sie przypomni to dopisze ;)

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]