Premium Błaszczyk Opublikowano 16 Stycznia Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 1. Nick:Błaszczyk 2. Czas i data zdarzenia:Odkąd dostałem ub, to non stop jestem prowokowany pierewszy, ja nie wiem co ten @ Hana_Montana czytał, al chyba jest pijany, bo skoro ja wchodzę pierwszy i go zaczepiam to jest hit XD 3. Powód bana:NIEWŁAŚCIWE ZACHOWANIE XD 4. Dowód w postaci screenów: W logach macie 5. Coś od siebie:HIT jedbym słowem Świadków znajdzie się dużo którzy poprą moje zdanie, a nie @ Hana_Montana co przeczytał tylko moje wypowiedzi, a tamtego nie, kto zaczął co i jak. Ps:A ile razy trzeba ci tłumaczyć zanim zajarzysz że ten gość to jest GENERAŁ XD, same jego wpisy są takie żenujące jak i on. 3 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Tylko, ty nie dostałeś bana za prowokacje, tylko za obraze uzytkownika forum: SKARGA Wystarczy zobaczyć twoje archiwizowane wiadomości i od razu jest powód do wystawiania blokady... KLIK @ Anox 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Stycznia LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Po weryfikacji archiwum chatu oraz całej skargi – blokada zostaje utrzymana. Powód?: bezpośrednie obrażanie użytkowników (regulamin pkt 4.5), a nie tylko "prowokacja z obu stron". Prowokacje nie dają prawa do wyzwisk i ataków osobistych – to jasna granica. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Stycznia LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi