Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONE] [ODWOŁANIE WARN] - Siusiu majtek

Siusiu majtek

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: @ Siusiu majtek
2. Kto nadał warna: @ old
3. Czas: przed chwilą 
4. Powód: Niewłaściwy jezyk 
5. Dowody/SS:

Chciałbym odwołać się od otrzymanego ostrzeżeńia. Moderator nałożył je na mnie w momencie, gdy prowadziłem merytoryczną dyskusję / na innym forum z jedym typem. Moje wypowiedzi nie łamały regulaminu (nie zawierały wulgaryzmów ani spamu), a mimo to otrzymałem karę. Uważam, że moderator nadużył swoich uprawnień lub błędnie zinterpretował moje intencje. Pomyliłem czaty i mi przeskoczyło okienko. Jakiś typ na innym forum obrażał mi rodzinę to mu tam odpisałem nie wiedziałem że mi przeskoczy tutaj na chatboxa specjalnie tego nie zrobiłem a nie sypać warnami na prawo i lewo Weźcie ogarnijcie swojego moderatora 

Zdarza się pomylić bo na telefonie jestem teraz. 

Screenshot_20260124_164625_Chrome.thumb.jpg.3cd789e3cbcb249a8d43502d2e104b5b.jpg

Na innym forum nie pozwolę sobie obrażać rodziny wy tak samo pewnie byście zareagowali

Edytowane przez Siusiu majtek
  • Ha ha 3
  • xD 3
  • Siusiu majtek zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE WARN] - Siusiu majtek
  • zbój z gór

Otrzymałeś warna +1 za niewłaściwy język na chatboxie, co stanowi naruszenie §2.3 regulaminu. Decyzję tę podjąłem w oparciu o regulamin i obowiązek utrzymania kultury czatu. Rozumiem, że wiadomość mogła zostać wysłana przez pomyłkę, jednak regulamin nie zwalnia użytkowników z odpowiedzialności za treści, które faktycznie pojawiły się na czacie. Proszę o zachowanie ostrożności w przyszłości, aby uniknąć podobnych sytuacji.

Zrzut ekranu 2026-01-24 163257.png

• Lubię to! 4
  • xD 2
W dniu 24.01.2026 o 17:09, old napisał(a):

Otrzymałeś warna +1 za niewłaściwy język na chatboxie, co stanowi naruszenie §2.3 regulaminu. Decyzję tę podjąłem w oparciu o regulamin i obowiązek utrzymania kultury czatu. Rozumiem, że wiadomość mogła zostać wysłana przez pomyłkę, jednak regulamin nie zwalnia użytkowników z odpowiedzialności za treści, które faktycznie pojawiły się na czacie. Proszę o zachowanie ostrożności w przyszłości, aby uniknąć podobnych sytuacji.

Nie będę tego pisał w dziale skarg, bo raz że mi się nie chce to dwa nie chce mi sie. Z tego co wiem dozwolone jest pisanie wulgaryzmów na sb więc  podaj mi tutaj w temacie publiczny argument za który dostałem Warna bo to śmiech na sali XD

Nikogo  tutaj nie odznaczylem do kogo to pisałem tutaj także wez się ogarnij bo już władza ci uderza do glowy. Specjalnie tego nie zrobiłem także pomysł co robisz

@ HAWAJSKA tez pisze na sb gorsze rzeczy a ty mnie każesz warnami z innej sieci? Bo sobie  pomyliłem okienka? Podam taki przykład screena on za to nie dostał warna.

Screenshot_20260118_175027_Chrome.jpg.dd92926e1b871269b43c3a9df6872bca.jpg

Proszę o usunięcie warna i ukaraniu moderatora.

Powody:

- Brak logicznego myślenia

- Brak czytania ze zrozumieniem

- Słaba umiejętność zastosowania regulaminu w praktyce.

Naprawdę kolorek i wyższa ranga nie czyni Ciebie nikim lepszym / mądrzejszym skoro nie umiesz stosować czegoś poprawnie.

Wiele razy już sobie odpuściłem warny itd, ok zrozumiałem swoje winy, ale tutaj to już poleciałeś grubo. Za grubo.

Edytowane przez Siusiu majtek
  • Ha ha 1
  • xD 6
  • Zasłużony

Przebieg zdarzeń i tłumaczenia te same co w przypadku skargi na @ old , więc nie będę się rozpisywał o to samo, po prostu odsyłam --> SKARGA <--

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]