Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Nick z Cs'a: V1rus /BT/ Admin banujący: Brak Serwer: DD2#1 Data zdarzenia: 15.03.19r. Opis sytuacji: Niedokładne sprawdzenia dema i nie znajomość regulaminu, a no tak członek oraz opiekun @Zmiksowany Link do tematu poniżej.. Temat [Brak UB]: Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6973 Wycinek bana z konsoli: Brak, ponowne rozpatrzenie dema Opis ogólny: Zaczynając od tego że jak wiedziałem że demo spalone na +3 sytuację tak? A czemu, w rozpisce @Brancu oraz opiekuna BL @Zmiksowany nie ma +3 akcji "+b" nie mogę zrozumieć i zostaję zbanowany. Dodając że kierujesz się tym co było gdzieś indziej ale po co? Jeśli jedno forum to forum a nie patrzysz na inne historie banów. Druga podobne rozpisanie gracza o podobnym demu @Miszcz ale dlaczego dostał UB? Bo twoim skromnym zdaniem ma 5k godzin na steam i bez vac? Dlatego też pokierowałeś się demkiem jak to ująłeś "HLTV" a nie "pov" i nie było dokładnie widać ale jednak UB? Hmm.. Czy nie czynisz do mnie urazy wraz z kilerem? Jak stam stwierdziłeś i tutaj i też w tamtym odwołaniu aż zacytuje "Z racji takiej, że rozpiska jest z demka hltv podchodzę do tego troszkę inaczej dlaczego ? Bo niestety na hltv nie dostaniemy idealnego fov'a jak na pov'ie." a druga odpowiedź na temat "he.. Aim'lock flusha" odpowiedziałeś "Twierdzicie, że aim lock tylko szkoda, że na większości akcji tego przeskoku brak a jak jest to minimalnie widoczny (a podkreślę, że hltv nie pokaże Nam wszystkiego idealnie jak pov) Gdybyśmy się sugerowali fov'em z hltv to połowa doświadczonych graczy ze strefy takich jak @demolka @KILLER MACHINE ;] czy @dam1 ♿ ? miała by bany." link do tematu poniżej: Mówisz do mnie o stylu gry ale jakbym grał AWP to inaczej a jakbym grał M4 też inaczej bo akurat z M4 trzeba strzelić na kevie x2 razy w głowę, ah.. Demolka już nie będę pestkował i grał na twoim serwerze, bo "AIM'lock flusha" kolejna twoja odpowiedź hmm.. "Niestety bana zdejmuję nie będę wciskał Go doświadczonemu graczowi który ma przegrane ponad 5k godzinek na steam bez vac'a. Rozumiem, jeżeli byłyby to w 100% spalone akcje widoczne na hltv ale ich niestety na doświadczone oko nie ma." - To demo które rozpisał Killer to jest według Ciebie spalone na 100% ale według reszty nie? 11.20 / 35 - Bardzo dziwna reakcja po zabiciu pierwszego gracza (takie malutkie 2s zwiechy) - ( To dobre wiadomość na steam ) od 11.27 bardzo dziwna reakcja chyba chciało złapać gracza na środku a złapało model gracza z ct który wbijał galą, potem próbowanie wybronienia sytuacji i sprawdzenie czy to na pewno ct... dowód - ( Widzę, że próbujesz mnie na siłę spalić poważnie? Ja tam nikogo nie widziałem, a strzeliłem na galę do niego, a bo wcześniej było pusto i nagle on na gali ) 11.33 dosyć szybciutko oddałeś ten strzał Szybko ? +b - ( Następne poważnie,, bo nie ma to jak dostać infa ale spoko ) 15.03 - Przeskok widoczny jest ale dam -/+b ze względu na hltv a nie pov'a - ( Jak oceniałeś demo moje a jak Miszcz bo nie rozumiem? Odpowiedz mi na pytanie gdzie Ty tu widzisz przeskok? ) 16.20 / do końca - I tutaj by się przydał teraz fov z pov'a... hltv... dziwne pestkowanie.. troszkę nie w Twoim stylu (chodzi Mi o pestkowanie na blisko. Nie wspomnę o dobrym timing'u (a jak dobrze się orientuję to gdzieniegdzie byłeś za coś podobnego spalony...) -/+b (bardziej na +) - ( Co ma udowadniać to zdjęcie bo nie rozumiem gdzieś tam kulka jest czy coś? A Ty się znów czym kierujesz stylem gry czy jak to dobry "OPIEKUN BL" ) 19.50 - Zauważalny jest spory przeskok.. +b - ( Poważnie chcesz mnie spalić hmm.. nie rozumiem tego wiesz? ) Na to wychodzi że w ogóle się nie liczysz z zdaniem innych BL oraz mam wrażenie że nie nadajesz się na to stanowisko wiem że dużo robisz bo w sumie jest mało BL ale to już jest śmieszne jak oceniłeś to demo.. Prosiłbym o reakcję @dam1 ♿ ?@Miszcz@demolka@.::FocuS::.@Trivor@AdeK i reszty a nawet tych co startują na BL, Antycheat, UBT czy coś? Najbardziej zależałoby mi na rozpisce tych 3 panów wymienionych z początku. Jako Opiekun nie powinieneś się kierować niczym innym a tylko demkiem na mnie @Zmiksowany - Jako opiekun dosyć słabo to widzisz wszystko ... Do pewnych osób hmm.. @demolka jest "p3d.." a @Lenon mu robił................. łooo też uwierzysz to dobre masz podejście @Zmiksowany to do tego chwalenia się na ts.. @Lenon nie może się wypowiedzieć ale - https://www114.zippyshare.com/v/dlbuiWTP/file.html Ps. Bez żadnych przecinków, niczego znaków interpunkcyjnych. Edytowane 16 Marca 2019 przez ZbanowanyZaGre [*] 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Znam regulamin, wiem, że nie mogę się tu wypowiadać, jestem tu tylko, żeby potwierdzić screena i napisać słowo od siebie zanim wydacie werdykt (być może nie słuszny). W razie czego powołam się na Virusa, żeby nie dostać warna (myślę, że się zgodzisz?). 10. Zakazane jest wypowiadania się w działach "Odwołaj od bana" oraz "AntiCheat" przez osoby, które nie zostaną oto poproszone. Wypowiadać mogą się tylko członkowie BlackListed lub osoba (najczęściej admin banujący), która została oto poproszona oraz autor tematu. Nie lubię wpierdalać się między młotem a kowadłem, ale z racji tego, że jestem tu osobą bezstronną a mam tam jakieś doświadczenie w BL, chyba warto, żebym się wypowiedział. Nie interere mnie jakie tam macie stosunki między sobą, nie moja sprawa, ale potwierdzę tylko to co wstawił Virus. A mianowicie: Przy wyższym poziomie gry HLTV z opóźnieniem 2-4s nie złapie wam tego co chcielibyście zobaczyć. Czasami gracz spalony wyjdzie clear i na odwrót. Poza tym nagrywanie hltv to maksymalnie cl_updaterate 40. Jeżeli oglądacie demko gracza powinniście wziąć pod uwagę jego rate'y jak i interp i podczas oglądania ustawić takie same. Uważam, że powinien być dodany punkt do regulaminu, że jeżeli admin chce kogoś zbanować za aima powinien poświęcić tę chwilę i nakręcić mu demko POV, żeby nie było takich sytuacjach jak ta. @AdeK @Trivor - tu już decyzja do was należy. Wracając do tematu, jeżeli chcecie banować po przeskokach to nic mi do tego tylko weźcie pod uwagę rodzaj demka bo HLTV przekłamuje. NAJWAŻNIEJSZE: Demka nie oglądałem, więc piszę tylko z autopsji. Jeśli ktoś z BL chce dodatkową opinię mogę rozpisać jak ja to widzę. Edytowane 16 Marca 2019 przez Lenon 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dam1 ♿ ? Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Zostałem wywołany więc się wypowiem. Z rozpisanych przez Zmiksowanego akcji (11.20 / 35, 15.03, 16.20, 19.50) jestem jedynie w stanie naciągnąć akcję z 11:25 - nienaturalny ruch celownika przy strzałach na galę. Reszty nie będę oceniał, bo z demka hltv jest to nierozsądne. 6 godzin temu, Lenon napisał: Uważam, że powinien być dodany punkt do regulaminu, że jeżeli admin chce kogoś zbanować za aima powinien poświęcić tę chwilę i nakręcić mu demko POV, żeby nie było takich sytuacjach jak ta. Dokładnie. Obecnie admini podchodzą lekceważąco do swoich obowiązków. Jeżeli dostają zgłoszenie o podejrzanym graczu to grają dalej, a podejrzanego oglądają jedynie, gdy padną. Potem wlepiają bany z myślą "Jest HLTV to rozpiszę, ban zostanie albo zostanie zdjęty, wszystko jedno". Przydałoby się to zmienić. Jeżeli ktoś kandydował na stanowisko admina to powinien się nieco zaangażować. Tyle ode mnie. Pozdrawiam 4 1 Musisz się w chuj wysilić, by się nie pomylić W chuj hajsu kosztuje dziś, by się zarobić Musisz tak robić, by się dorobić Musisz to znać jak to zrobić, by ze wszystkim wyrobić Musisz się odważyć, musisz to w chuj wyważyć Strzec się straży, w piekle będziesz się smażył Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Jak już nie którzy wiedzą i w sumie większość a co tu ukrywać a zaraz podeślę banów na sieciach na kontach ma z parę ale nie wiem czemu @Zmiksowany wie o tym ostatni ha.. No nie wiem, nie wiem.. Po przez odwołania i tu też pewnie się tak skończy ale co zrobić prawda @Zmiksowany żebyś nie wyszedł tylko na tego złego Opiekuna BL'a? Podesłałeś mi takie coś ale to jakaś tajemnica nie jest jak kiedyś już tu grałem to ale chwilkę bo później sprawy rodzinne a zobaczyłem sobie tak o gdzie ktoś gra a więc sobie i zacząłem grać tutaj, a po takim czasie nic nie było na mnie i jak nie które fora kierują się banami z innych sieć hmm.. Ciekawe rozwiązanie a chociaż przejrzałbyś te demo z 1s... a nie podsyłał mi jakieś takie ssy, z graczami którzy nie wiem.. Zdjęcie: Pewnie i więcej a no tak z parę kont poszło i co z tego? Baind.pl - https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:17420249 Historia Banów - Ah.. kiedyś było ich aż 66 a teraz jedyne 31 - https://banid.pl/pub?liczne=0:0:17420249 - Co z związku z tym chcesz mi powiedzieć że nie dostanę na clear demu UB teraz już o to nie mówię a jak tylko mnie spalić okey.. rozumiem. Rozpiska nagranego mojego dema - Powiesz też czy tu są Aim'lock flusha? Możesz obejrzeć całe demo, ale ja Ci podam dla Ciebie, spalone akcje. W sumie wszystko dla Ciebie będzie, z przeskokiem. Link nagranego dema - https://www55.zippyshare.com/v/JYhqVFlU/file.html 02:03 - AIM'lock (Przeskok) +b 03:49 - Widzisz Przeskok bez kitu flusha +b 04:18 - Dobry 1tap co? +b 04:47 - Też widziałeś skok +b 08:55 - Nie no tutaj ++b 10:57 - Podobna akcja jak na demu, z HLTV. Szybkość ScreaM'a +++b 12:19 - Widzisz coś? +b 12:23 - Widzisz coś? +b 13:17 - Widzisz coś? +b 14:01-09 - Cała ta akcja. ++bb 16:16-21-25 - No tak głowy, a tego nie skomętuje jak HeppY na bananie, w smoke cs:go +++b 19:14 - No tak skok jak i na tym demu, z HLTV +b Edit: Dodam, że zmieniłem wartości abyś nie miał klatek, ani lagów GO:TV max jakieś 200 fps jest.. Nie dodam link, ponieważ byłaby to reklama Edytowane 16 Marca 2019 przez ZbanowanyZaGre [*] 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 @Zmiksowany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bandituwer1337 Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Powiem wam tak że to jest kurwa śmiech na sali gdzie wy tu przeskoki widzicie ?? Żenada widać ze playerki z 2k15 ubt since banujcie dalej niewinnych graczy lepiej grać tak jak wy drewno w łapie jedynie do czego możecie się przyczepić to jest ost czas dodając jeszcze że gówno z hltv oglądane i poza tym co mają banicje z innej sieci ?? XDDDD żenada w chuj warnujcie jak chcecie peace. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Jeśli chcecie to jak będę w domu dziś w nocy, lub jutro to mogę obejrzeć demko i wydać ocenę, moje doświadczenie wydaje mi się ze rozwieje wszelkie wątpliwości. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dobra z racji takiej, że już troszkę czasu wisi te odwołanie podejmę decyzję końcową co do tego wszystkiego. Przejrzałem wczoraj na spokojnie całe demko i tak na prawdę na upartego można by było solidnie naciągnąć w stronę bana ale z racji takiej, że jest to hltv to nie ma co na upartego ciągnąć tego w stronę bana, demko po części nie pozwala na dobrą weryfikację ze względu na minimalne lagi / opóźnienia.. W prawdzie jest parę akcji do których można się przyczepić ale było by to przyczepienie się na siłę. Fakt faktem jest taki, że obrał dziwny troszkę styl gry pestkując ale nie potrafi zabić normalnego killa ale prawda jest taka, że nie można w 100% ocenić tego przez troszkę zlagowane demko też troszkę za łatwe fragi miał zbyt dużego oporu nie było , wyczekiwał aż ktoś mu po prostu wyjdzie na celownik tak na prawdę. Sprawdziłem dokładnie wszystkie czasówki i nie ma co naciągnąć z tego hltv na solidnego bana. Gdyby to był pov też było by całkiem inne weryfikowanie tego wszystkiego ale przy zlagowanym hltv zbytnio dużo nie wyciągniesz.. Wrócę jeszcze do Twoich banów na innych serwerowniach czemu wywołałem je do tematu? a może dlatego, że wchodzi typowy "Janusz cs'a" który grywał na owych serwerowniach i widzi takiego admina który był spalony gdzieś (Sam pomyśl co myśli i jaką ma opinię). Nie przedłużając już tego tematu daję Ci ub ze względu takiego, że nie będę naciągał w stronę +b ze zlagowanego hltv (wprawdzie tak jak wspomniałem jest troszkę akcji do których można byłoby się przyczepić ale to wszystko na siłę) _____ Do regulaminu bl w dniu dzisiejszym dodam jeden pkt bo tak jak wspomniał @dam1 ♿ ? jest to troszkę śmieszne by rozpiski były z hltv. Tak więc @ZbanowanyZaGre [*] dostajesz ub i przepraszam, za to że musiałeś tak długo oczekiwać na końcowy werdykt Twego odwołania. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi