Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Bezzasadne WARNY i to dwa!

iks de^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: iks de^^
Nick osoby oskarżonej: @.::FocuS::. oraz @Zmiksowany
Powód (opis sytuacji) : Otóż, w dniu wczorajszym zaistniała pewna sytuacja która nie powinna się wydarzyć przez co zostałem ukarany dwoma WARNAMI pod pretekstem SPAMu, mimo że pisałem na temat (widocznie, wydaje mi się że co niektórzy ludzie z Administracji nie wiedzą co to znaczy SPAM. Najpierw zarzucano mi żebym zapoznał się z regulaminem jeśli wypowiadam się w takim temacie. Po mimo tego, że praktycznie Regulamin znam na pamięć postanowiłem że zajrzę do niego kolejny raz bo pomyślałem że może coś się w nim zmieniło. Po sprawdzeniu regulaminu i tego że nic się nie zmieniło i nie złamałem żadnego punktu regulaminu, zażądałem od @Zmiksowany (który napisał mi notatkę pod postem żebym się z nim zapoznał) tego żeby mi przytoczył punkt Regulaminu który miałem złamać - NIE ZROBIŁ TEGO , co uważałem wciąż że nie złamałem żadnej zasady, a ujawniłem jakie układy i układziki działają na forum (wkleję screeny). Napisałem po prostu prawdę za którą zostałem ukarany. Całą sytuacje nakręcił @Zmiksowany i podżegał swojego podwładnego @.::FocuS::. do tego żeby nałożył mi warny. Jeśli tak ma wyglądać to, to szczerze odechciewa się wchodzić i czytać forum.  Myślę że całkiem sprawiedliwie i bezstronnie powinno zostać to rozwiązane przez @AdeK lub @Trivor, ewentualnie Admina czy Moderatora danego działu. Dziękuję. 
Dowody: link do tematu i postów oraz screen podżegania Zmiksowanego do Focusa o ukaranie mnie warnami bezzasadnie. 

Screen: 

https://naforum.zapodaj.net/07b3b744591c.png.html

Miejsce zdarzenia:  Podania na Admina

Coś od siebie: Myślę że powinno się wyciągnąć konsekwencje za takie zachowania Administracji i karanie niewinnych za to że piszą prawdę. Tak jak w moim przypadku. 

Proszę o bezstronność, ponieważ mam 30 lat i jestem dojrzały na tyle że jeśli popełniam błąd to potrafię się do niego przyznać. Ale jeśli go nie popełniam i bezczelnie ktoś mi wmawia nieprawdę po prostu się WKURWIAM. 

Edytowane przez iks de^^
  • Zasłużony
18 godzin temu, iks de^^ napisał:

Możesz to jakoś uzasadnić? Po czym to stwierdziłeś? 

Po Jednym Poście, i 10 min spędzonych na Forum ? BRAWO! 

Ręce coraz bardziej opadają... 

1. Jaki ma sens ta twoja wypowiedź? Komentujesz kogoś wypowiedź... 

18 godzin temu, iks de^^ napisał:

@ZbanowanyZaGre [*] BRAWO! W końcu jakiś ogarnięty komentarz! 

2. Spam. Po raz kolejny komentujesz kogoś wypowiedź...

17 godzin temu, iks de^^ napisał:

Boże widzisz i nie grzmisz :beka:

Układy i układziki, ręka rękę myje. Ciekawe czy łapówkę dostał (Zobaczcie co z miksowany napisał mi pod postem że go zna troszkę dłużej, a w poście napisał że wydaje mu się ogarnięty chłopak :beka:) 

Doobre :brawa:

Jestem na NIE 

@Trivor gdzie jesteś? :beka:

P.S. @Zmiksowany Uwierz mi że jestem jednym z nielicznych którzy z pamięci by Ci zarecytowali Regulamin...

Do którego punktu regulaminu bijesz do mnie ? Bo chyba sam go nie znasz? 

3.  W końcu doczekaliśmy się twojej żenującej wypowiedzi na temat podania... Ps: Minimum 3 argumenty uzasadniające swoją wypowiedź (Tak/Nie) 

+ kolejny twój zbędny komentarz...

Coś jeszcze?

PS: Ostrzeżenia otrzymałeś przed napisaniem przez zmiksowanego na strefoboxie. :P  

14 dni na odrobienie ostrzeżeń czas do  4 Kwietnia 2019 roku.

Pozdrawiam .::FocuS::.

• Super 1

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik∙

Podeślę Ci tylko regułki z regulaminu do których się nie zastosowałeś i nie mam z Tobą zamiaru wchodzić w dyskusję bo jesteś typowym 30 letnim płaczkiem :) 

12. Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie", mają być co najmniej 3 powody. 

13. Zakazane jest pisania postów typu: "Neutral".

7.  Warny [ Ostrzeżenia ]

1. Za złamanie któregokolwiek punktu regulaminu użytkownik zostaje(lub może zostać) ukarany ostrzeżeniem.

odsyłam Cie tutaj: 

poczytaj Sobie co nieco i potem pisz skargi. 

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

Witam, warny zostały jak najbardziej przyznane słusznie. Wyżej zostało poprawnie to wyjaśnione.

:)

• AdeK zablokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Temat Zamknięty.

onDOqcR.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]