Użytkownik Lenon Opublikowano 30 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Witam, piszę w sprawie jednego gracza o nicku: "h6rr6rc6re6". Mianowicie: 30 h6rr6rc6re6 STEAM_0:4:1413807093 2113 Tak Tak absz Nie wiem o co chodzi z tym graczem i dlaczego ma on immunitet (nie moja sprawa), coś tam ostatnio psioczył na Adka (PS. Masz od niego pozdrowienia). Ogólnie gość jest AFK itp. a ja mu chuja mogę zrobić bo ma flagę A. Nie wiem czy tak ma być czy nie, ale dałem mu bana na SID'a wczoraj to dzisiaj wrócił na NS'ie na tym samym nicku z tymi samymi flagami. Widocznie ma przypisane flagi na nick + hasło, nie wiem czy to jest jakiś wasz znajomy czy jak, ale niech przestrzega regulaminu i będzie spoko, a jak nie to usuńcie go users.ini. PS. Coś tam mówił że miał tu kiedyś admina, czy bansa czy dostęp do FTP (nie wiem już nie pamiętam bo go nie zrozumiałem dokładnie). Aaa, a co do ograniczeń to ban na cfg czy amx_destroy są niedostępne, a szkoda bo przydałby mi się w takiej sytuacji jak dzisiaj, gdzie gracz o nicku "Boyka" został zbanowany za czity (jedzie na NS'ie), a ja co dzień go widuję na serwie i ciągle go banuje za aktywnego. A co ciekawe to znikły moje bany nakładane na niego w bansie. Nie wiem czy to jakiś wasz kolega czy jak, ale jeśli tak to powiedzcie to przestanę go banować. Wiem, że się boicie dawać adminom banowanie na cfg czy destroy, ale chyba po to są te komendy, żeby ułatwić nam życie. To chyba tyle co chciałem wam przekazać. I dajcie znać co z tym Boyką i h6r. Tu głównie do UBT i @AdeK, @Trivor - czy mam ich zostawić czy jak bo nie wiem co z nimi robić. PS. Jest amx_banneo? 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Marca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Kiedy ostatnio byl ten typ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Chwilę temu, właśnie dostał bana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) A teraz ja nie mogę wejść na serwa, raz mi piszę mi że mam bana, a raz STEAM validation rejected. Nie wiem kto się bawi tym FTP, ale niezłe jaja są. Virus mi piszę, że albo mam destroya albo neo, ja pierdole, ale cyrk. Edytowane 30 Marca 2019 przez Lenon Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 30 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 6 minut temu, Lenon napisał: Chwilę temu, właśnie dostał bana. Jeśli kiedykolwiek kolegę zbanujecie, to zrobi tak, że zamiast ban na nim, to bana sobie dać, a do tego usunie bana, z bansa i nie będzie dowodów.. @AdeK@Trivor - Musicie coś, z tym zrobić, a kolegi wyżej już nie ruszam, bo tak się nie da.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Czyli tak: dostałem bana, mam destroya, a w bansie mnie nie ma. Poza reinstallem cs'a jest jakiś sposób żeby wrócić na serwa? @Trivor nie wiem czy nie będziesz mnie musiał czasem usunąć z banned.cfg/listip.cfg czy jeszcze tam jakiegoś pliku bo jak wchodzę to piszę, że mam bana. @ZbanowanyZaGre [*] - a Ty jak sobie poradziłeś z banem? Miałeś destroya czy byłeś w bansie i dostałeś UB przez bansa? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 30 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 2 godziny temu, Trivor napisał: Kiedy ostatnio byl ten typ? Owy gracz jest co dzień na serwerze, po mimo licznych banów na cfg czy też inne bany, ale jakoś nie idzie go zbanować.. Bo wraca, a jak już wraca, to sobie nakłada bana na admina który go zbanował. Pierwszą osobą byłem ja, ah.. Jak mu nie uwierzyłem, że może zrobić wszystko.. Bany takie jak proponowali @Zmiksowany i reszta to, nic nie dają, nie dawały i nic nie dają tak naprawdę wiecie? Jak @Lenon wyżej napisał "neo, destroy" czy coś może pomóc, ale nie my takiej aż władzy. Godzinę temu, Lenon napisał: Czyli tak: dostałem bana, mam destroya, a w bansie mnie nie ma. Poza reinstallem cs'a jest jakiś sposób żeby wrócić na serwa? @Trivor nie wiem czy nie będziesz mnie musiał czasem usunąć z banned.cfg/listip.cfg czy jeszcze tam jakiegoś pliku bo jak wchodzę to piszę, że mam bana. @ZbanowanyZaGre [*] - a Ty jak sobie poradziłeś z banem? Miałeś destroya czy byłeś w bansie i dostałeś UB przez bansa? Jak sobie poradziłem, z banem, a poradziłem sobie tak, że od członków UBT dostawałem UB.. Później owy gracz zaprosił mnie do znajomych na //steam oraz dużo pogadałem sobie, z nim na ts. Jestem adminem i jako admin nie mam prawda go ruszyć, z takich względów, że nic mu żaden, z nas adminów nie zrobi, a więc jak już wspominałem innym Administratorom na serwerze, żeby go nie banowali do póki @AdeK@Trivor nie ogarną pewnych spraw, związanych, z całą tą sytuacją.. Każdy admin, który go zbanuje również pożegna się, z grą na jakiś czas.. Jak sobie poradziłem przestał mnie banować he.. śmieszne nie? A ja jako admin nawet na DD2#1 nie jestem potrzeby do nakładania bana, a to dlatego, że jak on gra to tylko na //steam mi piszę, że "zbanował tego i tego, z takim i takim powodem, a bans ukryty znika, ale ban jest", bo i przy mnie banował ludzi, ale co ja mogę? Sam mnie zbanował i sam dawał UB, sam bawił się adminem dodawał różne blokady tak aby mnie mogli mnie np.. zbanować, kick, czy cokolwiek aby pokazać, że z owym serwer może zrobić dosłownie wszystko ... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 @Trivor @AdeK? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi