Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Wymagania: Znajomość ortografii ++ (Tak owszem) Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu ++ (13 grudnia 2018, to chyba jest nie?) Posiadane 200 postów ++ (Tak wiem, że te 200 to są większość, w OBSŁUGA GRACZA) Umiejętność czytania ze zrozumieniem ++ (Tak jest, nie mam większych problemów) Znajomość regulaminu ++ (Tak znam cały, a jeśli chodzi o regulaminy serwerów, to nie wszystkie na pamięć) Minimum 17 lat ++ (Tak mam +20 lat kmwtw) Brak ostrzeżeń na forum ++ (Nie posiadam żadnych ostrzeżeń i nie posiadałem) --- 1. Imię: Marek 2. Wiek: +20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Ogólnie powiem tak? Konto założyłem dawno do pierwszych jak pamiętam albo i nie "Screen'ów", a tak to, jak zacząłem tu u was grać, to jest praktycznie ciągle na forum, a nie wiem jak wam podać godziny, ale postaram się tak około +/-10 godzin "czasu online użytkownika" jestem na forum. To minimum jest jakieś +/-7 jak widzę. 4. Co chciałbyś zmienić: Przede wszystkim utrzymywać jakiś porządek, ogarnąć nie które tematy, bo zauważyłem, że nie wszystko widać i muszę oznaczać kogoś aby zamykali różne tematy, a dzięki owej funkcji na forum, odciążę większość Administracji. 5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim chciałbym po prostu pomóc w zwyczajnych pracach/obowiązkach Moderatora: Zamykanie, przenoszenie, pilnowanie, karanie, za brak znajomości regulaminu, upominanie po przez napisania "Notki". 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego? Składam podanie, bo już nie jedna osoba mi pisała czy też mówiła aby złożył to podanie na Moderacje, ale po co? Po to aby odciążyć całą Administrację, bo jestem aktywny na forum praktycznie kiedy by ktoś nie napisał jestem czy to 12 popołudniu czy 2-5 rano zawsze będę, a dlaczego tak jest, a nie inaczej? Bo mam problemy, z snem i dlatego siedzę ciągle na forum jeśli nie mam nic do roboty. Mam zaburzenia snu, ale no nic, z tym nie zrobię, ale ja nie o tym. Składam podanie, bo brakuję osób, ale też wiem, że za dużo się tutaj nie dzieje, z tego co zauważyłem. Myślę, że posiadam odpowiednie wady i zalety aby objąć te stanowisko. Można i dać nawet na okres 2 tygodni. Mi to tam lotto, bo chciałbym i wyłącznie wam pomóc. To samo: Jestem osobą bezstronną, a nie ma czegoś takiego czy kolega czy nie, to jest internet i tu się nie ma przyjaciół, a jak już jakiś jest, to nadejdzie taki czas, że każdy, z nich wbiję Ci kosę w plecy bez mrugnięcia okiem. Staram się zawsze rozwiązywać konflikty tak aby każda, z stron była zadowolona. Jestem osobą cierpliwą do czasu, bo każdy z nas ma ten moment ten "Stop to koniec" i się denerwuję, ale jest to normalna ludzka rzecz. Słucham, pomagam ewentualnie poprawiam użytkowników jak się do mnie zgłoszą jeśli jest jakiś problem jestem zawsze. Swoją pracę jako Moderator wyobrażam sobie bardzo dobrze, z takich względów, że już pełniłem ową funkcję i nie było narzekań. Tak wiem, że dodatkowe obowiązki jako Moderator, a już posiadam "BlackListed" i dość dużo obowiązku też mi nie przyjdzie. Myślę, że dam radę. 7. Staż na forum: Rejestracja: 13 grudnia 2018 roku. Czas online: +/-17dni i rośnie, rośnie. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem już Moderatorem. Nie mam większych problemów, z dodatkowym panelem. 9. Miejsce na 10 reklam sieci: Poszła opłata, za te reklamy co powinienem dać, bo stwierdziłem, że robienie reklam jest bez sensu. Dlatego też poszła opłata, za to. Lepsza jest jakaś dotacja czy coś innego, ale jak kto uważa. Ps. Tak wiem, że ostatni pkt.9: Napiszecie, że 'Brak reklam oraz pójście na łatwiznę', ale no cóż. Dziękuję wszystkim, za wypowiedzi oraz te negatywne i pozytywne<3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Soldine Tak Dla Kochanego Viruska ,który wcale mi nie daje banów za niby mikro XDDDDDDDD +wiek +checi wieksze niz nie u jednego +widac ze ma duzo czasu +opłata +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2k19 Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na Tak + wymagania + duże chęci + jako BL sprawuje się bardzo dobrze, dlatego z moderatorem zapewne będzie podobnie + w ostatnim czasie jest praktycznie cały czas na forum + znany na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Zdecydowanie na TAK +wiek +aktywnosc +staż +podanie +opłata PRZYJMUJCIE! 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 3 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Wielkie TAK + Czas na forum + Wiek + Ogarnia + Podanie konkret brać go puki się nie rozmyślił. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kiedyś byłem opór :( Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem jak i również koledzy na wyżej na duże TAK!! +Wiek +Czas na forum +Sumienny +Oddany temu co robi +Rozważny +Marek bardzo dobrze sprawuje się jako BL więc z Modkiem też sobie poradzi Powodzenia Kumpel 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Pewnie, że Tak, + Wiek + Podanie + Doświadczenie - Reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jestem na NIE -Łamiesz punkty z regulaminu forum,a osoba ubiegająca się o takie stanowisko nie powinna łamać go {Np: na strefobox'ie parę dni temu pisałeś 4 wiadomości pod rząd,a jest max 3. Oczywiście pomimo upomnień moderatora sb robiłeś dalej to CELOWO.} -Reklamy -Na forum nie ma na tyle dużego ruchu by potrzebna była 5 osoba jak na razie. Zajmij się dobrze najpierw obecnymi rangami,a później pisz podania na inne. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na tak! +wiek +doświadczenie +ładne podanie +czas spędzony na forum 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iks de^^ Opublikowano 3 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Myślę że, @ZbanowanyZaGre [*] jest jedną z nielicznych osób z którymi gram na serwerze i przesiaduje na forum od ponad pół roku która nadaje się jak najbardziej na Moderatora i nie tylko! Dla mnie wszystko na plus. Trzymam Kciuki! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Wielkie TAK !!! +Wiek +Dał się poznać każdemu w wielu sytuacjach, chociażby kiedy to był banowany. +Wzorowo wykonuje powierzone mu obowiązki ! Oraz wszystko to co zostało już wymienione. Ps. Mało jest osób które się w taki sposób przykładają do swoich obowiązków, warto brać przykład z kogoś takiego. Nigdy się nie wypowiadam w żadnych podaniach, ale tutaj już musiałem wrzucić swoje kilka zdań dlatego ze jestem pewny co do tej osoby. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcin93xdx Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 na TaK wszystkie + co inni 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi