Użytkownik dejmano Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 Temat nie jest napisany w celu odbanowania osoby, a otwarcia Wam oczu, na to, za co go zbanowaliście. To jest tylko moje zdanie, ale śmiało mogę powiedzieć, że naprawdę nie mieliście racji. To co z tym zrobicie, nie obchodzi mnie to. Bierzcie popcornik, czytajcie i oglądajcie. Jeśli zły dział, możecie go gdześ przenieść. 0:41 - normalny frag? zjechal myszką za bardzo w lewą stronę, poprawił się, nawet idzie zauważyć, że podczas strzelania jego celownik minimalnie chodził na boki, nie był trzymany cały czas na środku. -b 1:01 - znowu nic? zeskakuje z gali, celownik jak był przed zeskokiem tak i jest podczas lądowania, na tym samym poziomie, delikatna korekta i jest głowa, lol. -b 1:06 - co do bh, nie jestem specem, ale widać jak wół, że robi bardzo mocne strefy, dlatego się nie rozpędza. 2:03 - jaki przeskok na ostatni model?XDXDXD, celownik nawet nie zachaczył o postać, co dopiero kule, czysto XD -b 3:06 - misiu kolorowy, celownik był przy ramieniu/bardziej szyi, wiesz co to jest recoil? gość strzela burstami z m4. Postrzelaj sam tak na botach, normalny frag, czysto. -b 3:09 - ? nic tu nie widzę, normalny ruch myszką na głowę i wykończenie, dlaczego rozpisujesz pod bana takie słabe fragi??? -bbbbbbb 3:50 - strefy są, jakieś ale są, velocity praktycznie nie idzie w górę, za to na końcu nie trafił z odbiciem i zwolnił, bh by odbił idealnie -b 4:16 - hmmm co? przecież nawet nie leciał na model przez ścianę, sprawdzał zwyczajnie plecy? o co Ci chodzi z tą akcją, weź mi wytłumacz. -b 4:35 - nic tu nie widzę? naturalny ruch myszką? celownik również nie był cały czas na głowie... -bb 5:04 - no tak, każda głowa to aim, każdy skan to wh hahah. Słychać słychać i jeszcze raz słychać..model tupie jak słoń, ciasne pomieszczenie, więc każdy głupi by wiedział kiedy oddać strzał. Patrzy się prosto, czeka aż model wbiegnie pod celownik i oddaje kilka skanów. -b 5:29 - 1 strzał w ogóle nie został trafiony w model, po drugie było słychać jak gość strzela i tupie. -b 5::40 - dziwne bh, robione na pochylni powinno wybić Ci velocity w kosmos, a nie utrzymywać je cały czas w normie. -/+b 6:23 - nic, totalne nic? próbował nasłuchiwać kroków, może jakiś strzałów, akcja fest na siłę. -b 8:41 - słychać jak model strzela gdzieś na daleko, normalna próba skanu, prosi dd2 którzy rozpisują takie słabe akcje nie znają takich skanów? jak przykro. -bbb 10:45 - widzę to tak. Dostaje pierwszym fleszem, widzi połowicznie, wie mniejwiecej jak się odwrócić by spojrzeć na wyjście z longa. Dostaje drugim fleszem, był wcelowany na dalszy róg, ale że na full fleszu przytrafiają się różne sytuacje, odjeżdza celownikiem w lewo i akurat nabija się model. Nie wiem czy są jakieś quake soundy, jeśli tak to akcja na minus. Jeśli ich nie ma, podciągnę akcję dla Was pod -/+b, bo zaraz będzie że bronię typa, no ale gracze z większym stażem będą oczywiście wiedzieć o co mi chodzi. Większość osób które znam, już na czuja wiedzą jak się porszuać w jakimś stopniu na mapie mając full flesza (głównie chodzi o znajomość mapy, znajomość swojego movementu w grze etc etc, nie bede podawać się za znawcę.) 10:59 - robi bh, blokuje się i praktycznie się zatrzymuje. Osoba która potrafi robić bh umie się rozpędzić z naprawdę zesranego bh. Obawiam się, co się stanie, jak na serwer wbiją osoby z x stażem na hns, też ich rozpiszesz za takie coś?XD -b 11:27 - wyczekanie wrogów, no tak, jak bardzo to podchodzi pod esp. Tutaj ciezko z ta akcja, nie wiemy czy było info czy nie, flesz oczywiście średni był, bo nie wiem czy zauwazyles, w jakimś stopniu zrobił obrót, -b 14:13 - co?XDDDDDD, przecież z tej pozycji idzie idealnie skanowac galę. Gość normalnie gapi się w ścianę, a Ty rozpisujesz to pod +b hahaha -bbbbb 15:28 - widać trzeci model jak się chowa za ścianą? -b Ty chyba nie wiesz na jakiej zasadzie działa trigger. Żenada z Twojej strony. Mam wrażenie, że został u Ciebie wykryty przyslowiowy bol dupy, dlatego postanowiles rozpisac te demko, w głównej mierze naciągając wszystko. Zwykły skan nazywasz espem, zwykły frag hs nazywasz triggerem/przeskokiem celownika. Wejdź pograj na jakichś hsach/serwerach publicznych zagranicznych to zobaczysz co nazywają grą. Dla mnie demo bardzo łatwiutkie, doświadczenie w grze i nic więcej. Co dla Ciebie z akcją w trupie, gdzie wali skana, to chyba nie muszę Ci tłumaczyć? Widziałem taką grę setki razy, gra na słuch i próba skanu. Nie róbcie z siebie niewiadomo kogo, bo jakiś dzieciaczek się spłakał i postanowił rozpisać demo. Żeby uniknąć Waszych spin. Nie, nie znam go, nie bronię. Obiło mi się o uszy, że ktoś tam robi dymy na strefie, że bl i moderator lata odpalony. Liczyłem na jakąś perełkę, a jedynie co mnie spotkało to rozczarowanie. Błagam, nie banujcie więcej osób za takie proste dema. Wstańcie, zróbcie sobie kawke, wezcie prysznic i weźcie obejrzyjcie te demo z głową. Z racji że nie mogę edytować postu przez notatkę @Smuszinio miałem na myśli pokazanie i przeanalizowanie tych 3 akcji które wrzuciłes. Zblizylbym by Ci widok maksymalnie i odowodnil że celownik został podbity przez recoil, a drugie że żadnego skoki celownika w ciemni nie ma. Sporo w tym siedzę i wiem że ciężko jest przekonać kogoś nad swoją własną rozpiska, dlatego też nie mqk zamiaru długo w tym udziału brać. Przeczytaj dokładnie te moje rozpiski w tych trzech akcjach, wpatrz jak zachowuje się celownik i zdecyduj. Tyle ode mnie. 6 Link to comment
Użytkownik Limitowany. Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 Ja też powiem to co już mówiłem. Dla mnie na tym denku więcej szczęścia niż skilla czy haksów 1 Link to comment
Użytkownik∙ Zmiksowany Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 I pokazałeś właśnie Swój poziom nie wiedzy bądź wyszło właśnie kolesiostwo i bronienie osoby spalonej no ale cóż tak to bywa czasem, ze broni się kogoś kto się odpalił. Tak odpalił się i mogę Ci nawet powiedzieć na jakim haxie misiaczku. Z racji takiej, że darzę @ZbanowanyZaGre [*] ogromnym szacunkiem nie będę mu robił pod górkę tylko powiem, że On wie na czym się odpalił i Ja też wiem na czym się odpalił. Zrobił tyle dobra dla tej sieci, że nie wypada nawet powiedzieć na czym latał. Ważne, że Ja i Virus wiemy Tyle ode Mnie dla Ciebie i do tej Twojej kontr rozpiski. Aaa i dodam tutaj jeszcze 3.06 / 3.09 / 4.35 jeśli Ty na tych czasówkach nic podejrzanego nie widzisz to niestety ale nawet nie będę wchodził z Tobą dalej w dyskusję. Ktoś by chciał dodać tutaj jeszcze Swoja kontr rozpiskę na Virusa ? Tylko Niech tutaj wypowiedzą się osoby które mają troszkę pojęcia i wiedzy jak działa Triggerek i te sprawy. Temat zostawiam na 24h Niech Sobie powisi i wykażą się lanowe głowy kontr rozpiskami. _____ Dodam, że każdy zbędny komentarz dodany tutaj do tematu nie wnoszący nic a jedynie nie potrzebną spinę będzie od razu wyjaśniany warnem. Szanujmy się na wzajem i nie róbmy brudu na owym temacie. Tyle. Ktoś ma ochotę przedstawić Swoje zdanie na temat owego demka ma te Swoje 5 minut na wykazanie umiejętności. (Tylko tak jak wspomniałem wyżej, bez kolesiostwa i z wiedzą na owe działanie haxiorków) _ @demolka -> Jesteś tutaj chyba najbardziej doświadczonym graczem jeżeli chodzi o sprawdzanie takich rzeczy. Z racji takiej, że byłeś kiedyś w BL i posiadasz sporę doświadczenie na temat działań owych wspomagaczy, wiesz jak działa triggerek + inne zabawki które fajnie się konfiguruje chciałbym byś spojrzał na to demko i ocenił je całkiem obiektywnie. 2 4 Link to comment
Użytkownik dejmano Posted June 13, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 13, 2019 11 minut temu, Zmiksowany napisał: Aaa i dodam tutaj jeszcze 3.06 / 3.09 / 4.35 jeśli Ty na tych czasówkach nic podejrzanego nie widzisz to niestety ale nawet nie będę wchodził z Tobą dalej w dyskusję. Mam Ci pokazać filmikiem na yt, jak wygląda ten skok celownika? Pewny jesteś? Bilion razy takie fragowanie widziałem..jeśli Ty serio masz to za skok celownika to nasza rozmowa nie ma sensu xDD Link to comment
Użytkownik demolka Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 @Zmiksowany wybacz, ale posłużę się twoja rozpiska. Wymieniam kolejno akcje. 0.41 - nic tu nie ma, najzwyczajniejszy strzał. Nawet wrogowi bym nie wmówił ze odpalił w tej akcji. -B CZYSTO 1.01 - o mój Boże, normalny strzał, na aimhs często się takie pizdki wkłada przeciwnikowi, tym bardziej strzał nie był oddany w fazie odbicia by mógł być pocisk wybity z trajektorii lotu. Powyżej 150fps mi ciężko tak strzelić , 99 fps wchodzi pięknie. A jak chłopaki podczas scrolla nad skrzynia potrafią wyjebac HS przeciwnikowi ? Nawet @Chrobras ? To taki HS dla nich to idzie w zapomnienie -B CZYSTO 1.06- do 100 fps by się rozpędził gdyby dobre skręty robił, powyżej 130fpS tak to wyglada, normalne scroll .. Sory ale kurwa nie wierze w wypisane te akcje... o kurwa. -B CZYSTO 2:06 ??? Słychać... za każdym razem bardziej pale te akcje, na scrolu szybki wyskok o pestka i ile razy bani wejdzie ,.. to było słabe w chuj... wstydź się za laming i ze muszę na to patrzeć 3.06 - 3.09 to wydawało mi się w chuj dziwne, ale jest to zwykły błąd hltv, Polecam obejrzeć sobie playdemo!!! reszte oglądałem i nie ma tam nic co by było nie wykonalnego dla gracza. Lami, słaba gra, jedna z gorszych które widziałem w jego wykonaniu. Wczoraj na szybko rzuciłem okiem na te 2 czasy co napisałem powyżej i mowie odjebal się , ale na spokojnie siadłem do tego i jednoznacznie stwierdzam, bez żadnych tutaj układów bo nie jestem osoba sprzedajna , CHUJ WAM KURWY W DUPĘ CO SZUKACIE NA SILE !!!!! MOŻE KTOŚ SIĘ NIE ZNAĆ, MOŻE KTOŚ OBEJRZEĆ BEZ SKUPIENIA I PODJĄĆ ZŁA OCENĘ, ALE OSOBA KTÓRA OSTATNIO JUŻ POKAZAŁA SWOJĄ WIEDZĘ NA TEMAT CS I SIĘ OŚMIESZYŁA BANUJAC PEPOWSKIEGO NIE POWINNA DRUGI RAZ SIĘ ZA TO BRAĆ I WRZUCAĆ CHŁOPAKA KTÓRY TYLE DOBREGO ZROBIŁ DLA SIECI !! W DODATKU CZYSTEGO !! Tam po za tymi błędami hltv nic nie ma ! Totalnie nic!! Ze ja jeszcze tu nie mam bana... szok Dobra tak właśnie myślałem, że będę musiał podjąć się tego bo nie dacie rady tego Sami ogarnąć. Jak patrzę na wasze rozpiski (nie wszystkich) to nie potraficie podejść do sprawy okiem całkiem nooo offens. Większość z Was albo koleguje się z @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ i Ci Go bronią albo macie z Nim na pieńku i chcecie Go spalić. Zero jakiej kolwiek oceny demka całkowicie bezstronnie. No ale cóż taki jest ten "świat" cs'a a teraz przejdźmy do demka. 0.41 - Można to podciągnąć pod szybką reakcję ale też mam mieszane uczucia po oglądnięciu tej czasówki parę razy w różnej szybkości widać jak by troszkę było wspomagane działaniem jakiegoś syf'u. -/+b 1.01 - Nie ma zbytnio co dużo tutaj rozpisywać. Głowy w locie czasem się zdarzają ale zastanawia Mnie ten przeskok nie wygląda On Mi na naturalny. Przy oddawaniu strzału nie byłeś nawet wcelowany w enemy a i tak siadła głowa. Więc albo na farcie albo syf zrobił robotę. -/+b 1.06 - Ile grałem z virusem nie widziałem chyba nigdy jak On robi BH nie wykluczam faktu, że może On potrafi palić rolkę i robić BH ale też osobiście nigdy nie widziałem więc tutaj bym się zastanowił... -/+b 2.03 - Leci na model oj leci... +b 3.06 - Zastanawia Mnie to Twoje strzelanie, celujesz typowi w klatkę nie strzelasz celownik jest na wysokości głowy od razu pada pestkowanie. Hm chyba każdy normalny gracz napierdalał by od razu a nie wtedy gdy celownik znajduje się tylko na wysokości głowy dodam, że zbytnio tutaj nie było takiego manewru czasowego, że mógłbyś Sobie pozwolić na celowanie w głowę 2s ale może to Twe doświadczenie tak działa, że oddajesz strzał tylko wtedy gdy celownik jest na wysokości głowy. Mi to wygląda na pomoc triggerk'a ale jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić -/+b bardziej z naciskiem na + 3.09 - Znowu to Samo oddajesz strzał dopiero wtedy gdy celownik masz na głowie + taka bardzo dziwna reakcja po przeskoku na drugiego enemy. Wydaje się, że myślałem, iż syf zrobi za Ciebie całą robotę ale celownik zszedł z głowy i nagle strzelanie odpuszczone (myślę, że każdy normalny by napierdalał i to ostro w tego drugiego a nie był w szoku co się stało.. + około 3.10.63 znowu celownik w okolicach głowy i pada strzał...) Dla Mnie dziwna akcja tak Samo jak czasówka wyżej na moje oko wspomagane i to zbyt zdrowo. +b 3.50 - Mieszane uczucia co to tego BH, że Cię nie zblokowało... takie -/+b 4.16 - I tutaj przydał by się POV'ik by dowiedzieć się czy padło owe info czy też nie padło. Niestety jest to hltv i można tutaj gdybać i sp, że wspomógł Go ESP albo dostał po prostu info od kogoś. Dlatego też ode Mnie -/+b bo może być wiele spekulacji co do owego info. (Dlatego też w takich sytuacjach przydaje się POV) 4.35 - Znowu zastanawia Mnie to celownik leci na głowę i dopiero zaczynają padać strzały... Gdyby to było czyste full auto to by troszkę inaczej wyglądało zacząłbyś strzelać od razu a nie dopiero wtedy gdy celownik znajduje się w okolicach głowy.. Dla Mnie wspomagane za bardzo... +b 4.53 - Znowu idealne BH albo jesteś po prostu kocurem palenia rolki albo abh nie potrafisz dobrze wykorzystać. Nie wiem co o tym myśleć nie zblokowało Cię nigdzie ale no może jesteś kotem w robieniu BH -/+b 5.04 - Hmm i znowu pojawia się wiele spekulacji co do tego. Gracza było słychać więc próbował skanować tutaj bardziej w stronę -b 5.29 - Tutaj mogło paść info od gracza który zginął + słychać mniej więcej gdzie padły strzały i można ocenić, że będzie wbijał ktoś na B więc tutaj też w stronę -b 5.40 - Znowu bh bez zblokowanie i gdzie jest nabieranie prędkości ? -/+b 6.23 - Dla Mnie tutaj czysto -b 8.41 - Też zazwyczaj wychodząc anarchią skanuję Sobie okolicę zakrętu no ale fakt faktem w takim miejscu to skan troszkę podejrzany + prosto na model. -/+b z naciskiem na +b biorąc pod uwagę, że zbytnio nikt nie skanuje tak tego zakrętu no cóż.. 10.45 - Wleciały dwa flesh'e full mleczko a i tak idealnie siada wszystko... +b 10.59 - Yhhhhh nie ładnie nie ładnie... +b 11.27 - Flesh'a mógł mieć a też mógł nie mieć ale bardziej zastanawia Mnie ten przeskok w 11.31 + wszystkie strzały w enemy są oddane idealnie gdy celownik jest na głowie (tak jak by troszkę Go zblokowało)... +b 14.13 - -/+b 15.28 - +b Oglądnąłem demko na spokojnie i nie patrząc na żadne kolesiostwo. Wiadomo, że jesteśmy tylko ludźmi i możemy się pomylić w niektórych momentach, ale jak dla Mnie jest sporo akcji spalonych niestety. Widać solidne wspomaganie triggerk'a w niektórych momentach... Bardzo zastanawia Mnie parę czasówek mianowicie sporo osób tego nie widzi ale widać to, że w niektórych momentach strzał oddaje dopiero wtedy gdy celownik jest w okolicach głowy... np czasówki 3.06 / 3.09 / 4.35 jestem w 100% przekonany, że akcje z tych czasówek są spalone. Nie będę tutaj dorzucał akcji z abh chociaż tej spalone. Jak dla Mnie @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ niestety się odpalił wiadomo, że się nie przyzna i każdy by bronił tyłka Swojego to normalne w czasach 2k19 gdzie co drugi lata odjebany ale i tak powie Ci, że jest clear no ale virus jak Cię lubię to Ci powiem, że to niestety nie były testy na #2 AC... Chodź bym chciał uratować to demko to niestety akcje są tak spalone, że przecież nie będę pisał -b gdzie normalny random popatrzy na te demko i będzie widział sporo ciekawych akcji pod +b Spojrzałem na to okiem całkiem jak bym nie znał @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ bo niestety po części mam taki obowiązek. Ode Mnie to tyle, jak na każdego odpalonego rozpisanego i spalonego niestety virus muszę Ci nałożyć bana na serwerach chyba rozumiesz + zabieram Ci BL i opiekuna #2... Natomiast co do Twojego Moda to nie wiem niech się tym zajmą wyżsi czerwoni @AdeK @Trivor. @Smuszinio bo teoretycznie patrząc gdzieś w regulamin sieci "serwer nie = forum / forum nie = serwer" Tyle Ode Mnie.... 1 2 1 Link to comment
Użytkownik demolka Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 Za chwile wrzucę wam jeden materiał jaki zrobiłem z ostatniej sytuacji jaka miałem! Niech da wam to trochę do myślenia! No chyba ze kurwa eksperci powiedzą demolka tez odjebany!! Zaraz edytuje ! i się kurwy nie śmiejcie jedna z druga tylko do szkoły cs’a was zaraz zapraszam ! A potem wypierdalac z sieci 3 2 2 Link to comment
Użytkownik∙ Jnr Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 Za to demko 90procent uzytkownikow by polecialo ale kolesiostwo i obroncy odpała muszą byc a jakze.Demolka idz wyzywaj sobie ludzi na swoim smiesznym streamie ktorego nikt nie oglada a nie obrazaj tutaj uczciwych ludzi , i przy okazji zmien rozdziałke elo 1 2 4 Link to comment
Użytkownik∙ Chrum Chrum Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 Podeślij te demo Demolcia z hltv @demolka Ta daj Link to comment
Użytkownik demolka Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 Chcesz link do hltv? I pizda krótko ! Bo wydaje mi się masz mniej lat życia niż ja stażu w te grę! Tylko przez was, takich jebanych oszołomów się odechciewa grać! Gdzie zaczynała wasza większość grać od haxow i myślicie ze każdy tak zaczynał 1 Link to comment
Użytkownik∙ samosiej. Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 @Jnr krótko podsumowałeś idiotę xd malo się nie zesra jak go ktoś zabije a i te jego żałosne strimy na których nikogo nie ma xddd 1 Link to comment
Użytkownik demolka Posted June 13, 2019 Użytkownik Share Posted June 13, 2019 Nie bronił bym nigdy odpala, tylko mowie szczerze jak jest, zmiksowany mój ziomek ocenił demko jako spalone, ja mimo wszystko oceniłem inaczej i idę zaparte ! Bo nie jestem z tych za kogo mnie macie ! 1 Link to comment
Użytkownik∙ ptwr Posted June 13, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 13, 2019 3 godziny temu, DEjMAN;^) napisał: Temat nie jest napisany w celu odbanowania osoby, a otwarcia Wam oczu, na to, za co go zbanowaliście. To jest tylko moje zdanie, ale śmiało mogę powiedzieć, że naprawdę nie mieliście racji. To co z tym zrobicie, nie obchodzi mnie to. Bierzcie popcornik, czytajcie i oglądajcie. Jeśli zły dział, możecie go gdześ przenieść. 0:41 - normalny frag? zjechal myszką za bardzo w lewą stronę, poprawił się, nawet idzie zauważyć, że podczas strzelania jego celownik minimalnie chodził na boki, nie był trzymany cały czas na środku. -b 1:01 - znowu nic? zeskakuje z gali, celownik jak był przed zeskokiem tak i jest podczas lądowania, na tym samym poziomie, delikatna korekta i jest głowa, lol. -b 1:06 - co do bh, nie jestem specem, ale widać jak wół, że robi bardzo mocne strefy, dlatego się nie rozpędza. 2:03 - jaki przeskok na ostatni model?XDXDXD, celownik nawet nie zachaczył o postać, co dopiero kule, czysto XD -b 3:06 - misiu kolorowy, celownik był przy ramieniu/bardziej szyi, wiesz co to jest recoil? gość strzela burstami z m4. Postrzelaj sam tak na botach, normalny frag, czysto. -b 3:09 - ? nic tu nie widzę, normalny ruch myszką na głowę i wykończenie, dlaczego rozpisujesz pod bana takie słabe fragi??? -bbbbbbb 3:50 - strefy są, jakieś ale są, velocity praktycznie nie idzie w górę, za to na końcu nie trafił z odbiciem i zwolnił, bh by odbił idealnie -b 4:16 - hmmm co? przecież nawet nie leciał na model przez ścianę, sprawdzał zwyczajnie plecy? o co Ci chodzi z tą akcją, weź mi wytłumacz. -b 4:35 - nic tu nie widzę? naturalny ruch myszką? celownik również nie był cały czas na głowie... -bb 5:04 - no tak, każda głowa to aim, każdy skan to wh hahah. Słychać słychać i jeszcze raz słychać..model tupie jak słoń, ciasne pomieszczenie, więc każdy głupi by wiedział kiedy oddać strzał. Patrzy się prosto, czeka aż model wbiegnie pod celownik i oddaje kilka skanów. -b 5:29 - 1 strzał w ogóle nie został trafiony w model, po drugie było słychać jak gość strzela i tupie. -b 5::40 - dziwne bh, robione na pochylni powinno wybić Ci velocity w kosmos, a nie utrzymywać je cały czas w normie. -/+b 6:23 - nic, totalne nic? próbował nasłuchiwać kroków, może jakiś strzałów, akcja fest na siłę. -b 8:41 - słychać jak model strzela gdzieś na daleko, normalna próba skanu, prosi dd2 którzy rozpisują takie słabe akcje nie znają takich skanów? jak przykro. -bbb 10:45 - widzę to tak. Dostaje pierwszym fleszem, widzi połowicznie, wie mniejwiecej jak się odwrócić by spojrzeć na wyjście z longa. Dostaje drugim fleszem, był wcelowany na dalszy róg, ale że na full fleszu przytrafiają się różne sytuacje, odjeżdza celownikiem w lewo i akurat nabija się model. Nie wiem czy są jakieś quake soundy, jeśli tak to akcja na minus. Jeśli ich nie ma, podciągnę akcję dla Was pod -/+b, bo zaraz będzie że bronię typa, no ale gracze z większym stażem będą oczywiście wiedzieć o co mi chodzi. Większość osób które znam, już na czuja wiedzą jak się porszuać w jakimś stopniu na mapie mając full flesza (głównie chodzi o znajomość mapy, znajomość swojego movementu w grze etc etc, nie bede podawać się za znawcę.) 10:59 - robi bh, blokuje się i praktycznie się zatrzymuje. Osoba która potrafi robić bh umie się rozpędzić z naprawdę zesranego bh. Obawiam się, co się stanie, jak na serwer wbiją osoby z x stażem na hns, też ich rozpiszesz za takie coś?XD -b 11:27 - wyczekanie wrogów, no tak, jak bardzo to podchodzi pod esp. Tutaj ciezko z ta akcja, nie wiemy czy było info czy nie, flesz oczywiście średni był, bo nie wiem czy zauwazyles, w jakimś stopniu zrobił obrót, -b 14:13 - co?XDDDDDD, przecież z tej pozycji idzie idealnie skanowac galę. Gość normalnie gapi się w ścianę, a Ty rozpisujesz to pod +b hahaha -bbbbb 15:28 - widać trzeci model jak się chowa za ścianą? -b Ty chyba nie wiesz na jakiej zasadzie działa trigger. Żenada z Twojej strony. Mam wrażenie, że został u Ciebie wykryty przyslowiowy bol dupy, dlatego postanowiles rozpisac te demko, w głównej mierze naciągając wszystko. Zwykły skan nazywasz espem, zwykły frag hs nazywasz triggerem/przeskokiem celownika. Wejdź pograj na jakichś hsach/serwerach publicznych zagranicznych to zobaczysz co nazywają grą. Dla mnie demo bardzo łatwiutkie, doświadczenie w grze i nic więcej. Co dla Ciebie z akcją w trupie, gdzie wali skana, to chyba nie muszę Ci tłumaczyć? Widziałem taką grę setki razy, gra na słuch i próba skanu. Nie róbcie z siebie niewiadomo kogo, bo jakiś dzieciaczek się spłakał i postanowił rozpisać demo. Żeby uniknąć Waszych spin. Nie, nie znam go, nie bronię. Obiło mi się o uszy, że ktoś tam robi dymy na strefie, że bl i moderator lata odpalony. Liczyłem na jakąś perełkę, a jedynie co mnie spotkało to rozczarowanie. Błagam, nie banujcie więcej osób za takie proste dema. Wstańcie, zróbcie sobie kawke, wezcie prysznic i weźcie obejrzyjcie te demo z głową. Z racji że nie mogę edytować postu przez notatkę @Smuszinio miałem na myśli pokazanie i przeanalizowanie tych 3 akcji które wrzuciłes. Zblizylbym by Ci widok maksymalnie i odowodnil że celownik został podbity przez recoil, a drugie że żadnego skoki celownika w ciemni nie ma. Sporo w tym siedzę i wiem że ciężko jest przekonać kogoś nad swoją własną rozpiska, dlatego też nie mqk zamiaru długo w tym udziału brać. Przeczytaj dokładnie te moje rozpiski w tych trzech akcjach, wpatrz jak zachowuje się celownik i zdecyduj. Tyle ode mnie. Patrząc Dejmanku na Twoją rozpiskę, zastanawiam się, czy Ty tak serio.... nie masz pojęcia o rozpiskach, nie wiem skąd się wziąłeś, ale dla Ciebie 'tap' jest czymś wiielkim na rolce. A więc tak : Sytuacja z przeszłości, lubi się ciągnąć, V1rusku, nie robię teraz tego, z czysteej nienawisci, czy tam z tego,że to na mnie latałeś po forach pisząc,że ja jestem odpalony ale.... Godzinę temu, demolka napisał: Za chwile wrzucę wam jeden materiał jaki zrobiłem z ostatniej sytuacji jaka miałem! Niech da wam to trochę do myślenia! No chyba ze kurwa eksperci powiedzą demolka tez odjebany!! Zaraz edytuje ! i się kurwy nie śmiejcie jedna z druga tylko do szkoły cs’a was zaraz zapraszam ! A potem wypierdalac z sieci Demolka, owszem, taki bug hltv, jest widoczny, owszeem i ito bardzo dobrze,ale.... jest to przeskok taki, tzw "flick" i to na hltv latwo rozpoznac, ale jak już pisałem, 1. celowniki wskakują na ściane, podczas calego demka które demolka podałeś,zdarzą się nie jedna takie akcje widoczne wyglądające jak aimbot, ale nie 30-40% demka, chlopak ma energiczną grę,to musze przyznać, ale spójrz jakie przeskoki masz Ty, a jakie przeskoki ma on, (z klatki na głowę) tzw. (Espa) którym już kiedyś się chwalil,ale jak widac kolorki dały mu do zrozumienia, że jest 'wyższy' i jednak się przeliczył... Przykro mi, taka jest moja opinia 1 Link to comment
Użytkownik∙ TabuQ Posted June 16, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 16, 2019 Wybrałem tylko niektóre akcje. Ostateczna decyzja będzie podjęta na najbliższym zebraniu BL @zjc(^; @Smuszinio @PoPaLoNy 00:41 - Skok ale możliwe że szarpniecie myszką -/+b 2:03 Przeskok na model aż boli +b 4:35 Skok jak Małysz +b 5:40 dobry auto BH +b 10:45 Full mleko a sam pod celownik wchodzi? +b 10:59 znowu się nie rozpędzasz +b 11:31 Tak trochę ci celownik zlockowało +b 15:28 co ja mam powiedzieć? +b 1 Link to comment
Guest Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 9 minut temu, TabuQ napisał: Wybrałem tylko niektóre akcje. Ostateczna decyzja będzie podjęta na najbliższym zebraniu BL @zjc(^; @Smuszinio @PoPaLoNy 00:41 - Skok ale możliwe że szarpniecie myszką -/+b 2:03 Przeskok na model aż boli +b 4:35 Skok jak Małysz +b 5:40 dobry auto BH +b 10:45 Full mleko a sam pod celownik wchodzi? +b 10:59 znowu się nie rozpędzasz +b 11:31 Tak trochę ci celownik zlockowało +b 15:28 co ja mam powiedzieć? +b kto ci dał ubt xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd Link to comment
Użytkownik dejmano Posted June 16, 2019 Author Użytkownik Share Posted June 16, 2019 53 minuty temu, TabuQ napisał: 2:03 Przeskok na model aż boli +b https://i.gyazo.com/8636d16284e58d9d73f256933f3ee260.mp4 przeskok celownika hahaha plis kys 2 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted June 17, 2019 Użytkownik∙ Share Posted June 17, 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Zasłużony Smuszinio Posted June 17, 2019 Zasłużony Share Posted June 17, 2019 Po uzgodnieniu z członkami BL zdecydowaliśmy, że ban zostaje Link to comment
Recommended Posts