Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Cześć. Co się stało na forum? Nie wiem, trochę to dziwne. Cała sieć zbuntowała się z powodu jednego gracza. Nie przesadzacie trochę? Musieliście robić trzodę na całe forum? Wystarczyło zgłosić nie zgodę o UB dla gracza @ZbanowanyZaGre [*], a nie psuć atmosferkę na całym forum. (jeden temat, była by dyskusja i był by werdykt) Teraz wam lepiej? Niszczycie to co sami zbudowaliście. Moim zdaniem @ZbanowanyZaGre [*]grał czysto, ale nie tylko to moje zdanie. Faktycznie zbyt pochopnie zareagowałem z UB, ale wystarczyło stworzyć grono przeciwne mojemu zdaniu np. zrobić grupę PW i tam wszystko wyjaśnić, a nie psuć forum. CzatBox zostaje wyłączony do godz. 16:00 ze względu na ciągłe spiny. Jeszcze zacytuje "hajs = UB". Skąd to macie?(wyciągnięte z palca) Ludzie wy rzucacie słowa na wiatr. Nic takiego nie miało miejsca. Mogę wam przysięgnąć na śmieć matki. Taka była moja decyzja słuszna czy nie, ale moja. No tak.. w tych czasach jak się dostanie UB to musi wchodzić kasa w grę. Myślcie trzeźwo. Czy jeżeli było by to UB za kasę, to angażowałbym się tak w to UB czy miał po prostu wywalone w waszą opinie. Warto psuć tak forum o jednego gracza? Mi się wydaje, że nie. Więc przemyślcie sobie te wasze rezygnacje. Rozumiem, że każdego poniosło nawet mnie - więc zgodzę się na powrót jeżeli do dziś (00:00) otrzymam zgłoszenie. Przepraszam za swoje zachowanie, AdeK. 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Adek oni się wkurzyli o to że uważają że reset bansa i ub dla virusa nie wchodziło w grę a to dlatego że dużo ludzi wtedy go rozpisało i to nie możliwe żeby pół forum się myliło taki jest mój punkt widzenia 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Moim zdaniem to cała ta sytuacja jest mocno przesadzona i wszyscy wyjebaliście na Adka, który przyjął się do błędu wy jednak uniesieni dumą pokazaliście rogi.. W sumie dziwie się Wam, że pracując na coś po kilka miesięcy potraficie to niszczyć. Możecie odchodzić na Wasze miejsce przyjdą inni tak to już jest niestety.. Kto wie może większość z Was wróci tu szybciej niż się wydaje xddd Jednym prostym zdaniem jesteście bandą dzieciaków którzy nie szanują pracy innych. Dzięki Cześć. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nie ma żadnego UB. Ban zostaje jak zadecydował wcześniej UBT. 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 29 Czerwca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Mówiłem, żebyśmy zrobili petycję przeciwko xDD I wsumie miałem rację, bo najwyraźniej sprawdziloby się to xDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 4 godziny temu, Najka napisał: Moim zdaniem to cała ta sytuacja jest mocno przesadzona i wszyscy wyjebaliście na Adka, który przyjął się do błędu wy jednak uniesieni dumą pokazaliście rogi.. W sumie dziwie się Wam, że pracując na coś po kilka miesięcy potraficie to niszczyć. Możecie odchodzić na Wasze miejsce przyjdą inni tak to już jest niestety.. Kto wie może większość z Was wróci tu szybciej niż się wydaje xddd Jednym prostym zdaniem jesteście bandą dzieciaków którzy nie szanują pracy innych. Dzięki Cześć. Pytanie do Ciebie po co się wtrącasz skoro nie wiesz nic o tej sytuacji? #PaniJużPodziękujemy #MuremZaVirusem 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi