Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[DD2 #1] SZYBKA REKRUTACJA

Tery

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick na serwerze:  iMm*3r4

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 9

Steam ID:  STEAM_0:0:25446095 

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak  

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Szybka rekrutacja bez składek 

Dlaczego ty: Jedyny serwer na jakim gram,bywa kiedy sa cyrki na serwie typu haxy,spiewy,wyzwiska

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): stary pracoholik,lubie whisky i gorace dziewczyny,daze do celu.

Rozpisywanie demek w skali (1/10):  8

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/iMm*3r4/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  Steam 

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Ha ha 2
  • Wow! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Premium
Premium

Nick na serwerze: Błaszczyk

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8

Steam ID: STEAM_0:1:3426306 

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Nie xd

Dlaczego ty: Zrezygnowałem z admina poniewaź musiałem ułozyć sobie w głowie wszystko, tzn dziewczyna, praca, itp, Wszystko wyszło jak należy, i mogę pomóc dalej w admiowaniu ;)

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Nie muszę pisać, bo każdy mnie zna :D

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Błaszczyk/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam

• Lubię to! 2
  • Super 4
  • Ha ha 3
  • WTF 1
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze: SlwGML

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] :  7

Steam ID: STEAM_0:0:104180520

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy

Dlaczego ty: Poza pracą mam dużo wolnego czasu, więc mogę się przyczynić do większego porządku na serwerze.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  5

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Maciej. Jestem kulturalnym młodym człowiekiem. Jestem duszą towarzystwa. Lubię kontakt z ludźmi 

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/SlwGML/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  Forum lub steam 

https://steamcommunity.com/profiles/76561198168626768/

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: `   s a v Y y     : dawca mocy w nocy [t]

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10

Steam ID: 0:0:843221

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy

Dlaczego ty: Chciałbym się zgłosić do pomocy pilnowania serwera mysle że rąk do pracy nigdy za mało serwer bardzo dobrze mi znany grałeś na starej serwerowni też. 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 9

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Dawid gram w csa od 8 lat .

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/` s a v Y y. ~/54.38.58.82:27015/

https://www.gametracker.com/player/dawca mocy w nocy [t]/54.38.58.82:27015/

Kontakt: steam 

• Ha ha 1
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick na serwerze: `   s a v Y y     : dawca mocy w nocy [t]

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie

Steam ID: 0:0:843221

Dlaczego ty: Chciałbym się zgłosić do pomocy pilnowania serwera mysle że rąk do pracy nigdy za mało. A dlaczego ja to nie wiem mam chęci do pomocy jak i doświadczenie w tym bo zbyt długo czasu spędziłem przy tej gierce.

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 9

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Dawid gram w csa od 8 lat .

Link do gt: https://www.gametracker.com/player/dawca mocy w nocy [t]/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Forum PW,Steam 

Edytowane przez Dioo
Link do gt poprawiłem
  • Ha ha 2
  • Tak sobie 3
  • Premium
Premium

Nick na serwerze:  dLpussss1337

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Oczywiście, że nie :D

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  Powiem tak, byłem Adminem nie jeden raz, rola dla mnie to nie problem, nie będę robił z siebie znawce AMX więc na ten moment i na ten czas daje 5, Komendy podstawowe wpisując do konsoli jest mi znane, AMXMODMENU, także potrafię używać i karać jak należy.

Steam ID:  STEAM_0:1:515242448

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Owszem, sprawny nie raz grając Na DD2,  udzielam informacji o położeniu wroga.

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Jeżeli będzie trzeba wspomóc finansowo za to, że posiadam Darmowego Admina to nie widzę problemu.

Dlaczego ty:  Piszę podanie, nie dla kolorku na forum ale po to, żeby wspomóc Graczom oraz Administracji rozgrywkę. Nie zawsze o jakieś porze Admin jest aktywny, żeby ogarnąć problemy graczy zgłoszone na u@. Jestem osobą bez konfliktową, bezstronną i nie ma u mnie takie czegoś jak Kolesiostwo, próbuje jak i jednego i drugie ukarać, nie patrząc kto kim dla mnie jest. Staram się wykonywać moją role jak należy.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  Rozpisywanie to dla mnie pikuś, raz dostałem szansę jako UBT i nie ukrywając, bardzo dobrze mi szło.

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Miło mi, jestem Kamil. Lat 18. Pochodzę z Województwa Łódzkiego. Pracuje jako Magazynier. Podoba mi się moje życie, takie jakie jest. Raczej patusem nie jestem, trzymam się z dala od takich osób, bawię się jak mogę dopóki żyję, bo nie wiadomo co będzie jutro :d

Link do GameTracker: <GameTracker>   Jedyny minus mojego podania według mnie to jest właśnie czas na serwerze myślę że to nie problem lecz nie wiem jak u was z tym, czy patrzycie bardzo na Godziny przegrane czy też nie. Zdaje sobie sprawę, że pisze podanie z mało przegranymi godzinami. Jeżeli natomiast nie uda mi się dostać do Administracji serwera, pogram trochę dłużej i wtedy napiszę kolejne. Przypominam, że pisze w celu pomocy, a nie dla KOLORKU.

Kontakt: Forum, Steam. Jeżeli chodzi wam o bardziej dostępny kontakt, to można pisać na spokojnie na Messie :D

Pozdrawiam i życzę miłej Nocki <3

• Ha ha 3
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik
Spoiler

Nick na serwerze: rychu69

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8/10

Steam ID: STEAM_0:1:506421772

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego ty: Byłem kilka razy już adminem na tej sieci i mam doświadczenie

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nazywam się Kamil i mam 19 lat. Mieszkam w woj. Małopolskim niedaleko Krakowa. W wolnym czasie lubię popykać w cska ale też w inne gierki.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/rychu69/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Forum, steam, messenger 

CS 1.6  ❤️ || CS:GO

• Użytkownik

Nick na serwerze:  Dawid WULKANIZATOR

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  Znajomosc amx 5. Miałem swoj serwer w csgo, bylem opiekunem, adminem . Bede musial sobie przypomienc amx

Steam ID: STEAM_0:1:117088844

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Jeśli bedzie trzeba to zaplace bez problemu 

Dlaczego ty:  a dlaczego nie ?

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  9 

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  nie lubie sie rozpisywac na swoj temat

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/Dawid WULKANIZATOR/54.38.58.82:27015/

https://www.gametracker.com/player/Kivbi'/54.38.58.82:27015/

Kontakt: steam 

• Ha ha 3
  • Fuu 1
  • 2 tygodnie później...
  • Premium
Premium

Nick na serwerze:  dLpussss1337

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Oczywiście, że nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Nie raz, miałem obowiązek pełnić role Admina 6/10.

Steam ID:  STEAM_0:1:515242448

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Oczywiście, bez mikrofonu to tak jakby bez głowy :(

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy  Jeżeli będzie trzeba pomocną dłoń to jasne, że tak. Dostając darmowego Admina, obowiązek pomóc innym.

Dlaczego ty:  Ponieważ, jestem bezkonfliktowy, bezstronny. Według mnie już mnie nie którzy znają lub jeszcze po znawają mam nadzieje, że z dobrej strony, gorzej było jakby jednak nie .Chciałbym przede wszystkim wspomóc pozostałym Administracji w pomocy nad serwerem. Wiemy jednak, że jeden Admin nic nie zdziała, a powiedzenie "Kolejne rączki, do pomocy"Tutaj dobrze dopasowane wyrażenie.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  Tak, jak pisałem w podaniu wcześniej rozpisywanie demek to dla mnie pikuś, posiadałem rangę UBT i dobrze się sprawowałem. Więc taka ocena odemnie.

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Me imię to Kamil, mam już skończone 18. Czuje się dalej jak 15 letni Kidos :hahaha:. Pochodzę z Województwa Łódzkiego, blisko Łodzi.Moje zainteresowania to Siatkówka, wraz z Tenisem Ziemnym i Stołowym.

Link do GameTracker:  <GameTracker>  Tłumacząc, dlaczego nie ma mnie w jakimś dni w ogóle na serwerze, już tłumaczę. Od miesiąca zmieniam swoje życie, chce nauczyć się oszczędzania oraz zarabiania pieniędzy dlatego też, pracuje na nocki i nie kiedy potrafię wstać o 16 a nie raz o 17. Próbuje nawet jak nie mam sił po pracy zagrać chociaż tą godzinkę, ale potrafię zasnąć przy Kompie.

Kontakt: Forum, Steam.

• Ha ha 1
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkowniczka

Nick na serwerze: nadmanganian potasu

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: nie. 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: doświadczenie mam spore, odkąd gram w cs (a gram z dobre 8 lat, nie licząc przerw) zawsze gdzieś byłam adminem. teraz niestety miałam dość długą przerwę, wiec najbezpieczniej będzie jak napiszę 5/10.

Steam ID: STEAM_0:1:61820083

Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: tak, aczkolwiek nie odzywam się zbyt często. 

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: darmowy

Dlaczego ty: niektórzy wiedzą, że po mojej przerwie nie idzie mi zbytnio w strzelanie, ale mam doświadczenie oraz jestem dość często na serwerze. znam regulamin oraz przestrzegam go. czasami nawet podkabluję kogoś na u@. ;) 2 lata temu na innej sieci serwerów pełniłam funkcję opiekuna serwera dd2 oraz byłam w UBTeam. 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): co prawda w UBTeam wspominanym wyżej byłam z rok, ale tu również uważam, że najbezpieczniej będzie jak dam 5/10. 

Coś o sobie (Min. trzy zdania): mam na imię Ania. z zawodu jestem technikiem weterynarii. pracuję w tym zawodzie od roku i jestem tym totalnie zajarana. poza zwierzakami uwielbiam czytać książki, oglądać filmy i seriale. 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/nadmanganian potasu/54.38.58.82:27015/ ze względu na pracę, zazwyczaj gram po godzinie 18. 

Kontakt: steam, pw forum

Edytowane przez nadmanganianpotasu
  • Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 1

Nick na serwerze:  вυƒεṉ ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  7/8

Steam ID:   STEAM_0:1:196485022

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Szybka rekrutacja bez składek 

Dlaczego ty:  Po prostu chcę pomóc admina tego serwera w dalszym rozwoju serwera i żeby była dla graczy gra czysta oraz znam 

regulamin serwera czytałem go kilka razy oraz przestrzegam go na serwerze myślę że żaden admin nie ma do tej pory zastrzeżeń 

oraz zgłaszam na u@ jak coś widzę czy piszę do danego admina na steam czy da radę wbić i ogarnąć sytuacje  na serwerze wiadomo nie 

zawsze ma każdy czas więc rozumiem każdego ale staram się kogoś zawołać lecz wiadomo nie zawsze jest są różne sytuacje

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Jestem Dawid mam 26 lat lubię dużo grać na serwerach dd2  interesuję się piłką nożną oraz siatkówką cały czas 

spędzam aktywnie w pracy i po za pracą oraz staram się też inne rzeczy robić mam też dużo wolnego żeby pomóc innym czy na serwerze czy na forum 

czy w życiu prywatnym jestem miłym i pomocnym w każdym rodzaju staram się pomóc .   

Rozpisywanie demek w skali (1/10):  6/7

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/вυƒεṉ ( ° ʖ °)/54.38.58.82:27015/   - wiem że może mało ale jak dacie mi szansę 

na to stanowisko zobaczycie ile jestem w stanie przegrać minut w tygodniu jako admin :) 

Kontakt:  Steam  , gg , ts , pw forum 

• Trzymaj się 2
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10.    Rok

Steam ID:  STEAM_2:0:1402834324

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Tak.

Dlaczego ty: Spodobał mi się serwer. gram dużo w nocy, ze względu na prace zdalną, także mogę poświęcić czas na gre. Admina szukacie, jest dużo osób, a dzięki mojemu doświadczeniu chętnie pomogę i przejmę obowiązki admina. 

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  7

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Jestem Michał, w cs gram od 6 lat, z przerwami, kocham sport, moje hobby to MMA, piłka nożna, oraz ochotnicza straż pożarna. Potrafię zachować klasę i przestrzegać regulaminów. Pozdrawiam Czyt. 

Link do GameTracker:   https://www.gametracker.com/player/MISIUBICEPS/

Kontakt:  Fb.com/misiek1j    dsc. MISIUBICEPS#8229

• Ha ha 3
  • 4 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick na serwerze: easyy

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 8

Steam ID:  STEAM_0:1:722617929 (tak wiem nowe konto, ale to tylko dlatego że wyjeżdżałem za granice do pracy i poprzednie konto sprzedałem bo byłem przekonany iż do gier typu cs itp nie wrócę ale jak widać jednak wróciłem)

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak  

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego ty:  Ponieważ znam się na rzeczy, zawsze dodatkowy admin ogarniający może się przydać, jestem osobą przyjazną, chętną i zmobilizowaną do pomocy :D 

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Cześć jestem Kacper, mam 20 lat, mieszkam w woj. Śląskim, Interesuję się przyrodą jak i samochodami, lubię podróżować, na nudę gram sobie w różne gry lecz w csa mogę i cały dzień grać, pracuję zdalnie także pograć se 8-9 godzin na dzień to nie problem dla mnie :D 

Rozpisywanie demek w skali (1/10):  tutaj mocne 8 nawet ponieważ zanim przestałem grać należałem na innych forach do UBTeamu i nigdy nie miałem problemu z rozpiską.

Link do GameTracker: 

1 nick -https://www.gametracker.com/player/hase/54.38.58.82:27015/ (poprzedni nick)

2 nick - https://www.gametracker.com/player/easyy/54.38.58.82:27015/ (obecny)

Kontakt: Steam, TS/DC, Forum, Messenger

• Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • zbój z gór

Nick na serwerze:  old

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  6

Steam ID:  STEAM_0:0:423042690

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy, ale zawsze coś rzucę na rozwój sieci.

Dlaczego ty:  Wysoki poziom kultury, dojrzały facet z pozytywnym nastawieniem do życia i chęcią do pomocy przy serwerze,  a jak wiemy, każdą para rąk się przyda.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  5

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Jestem energicznym facetem z 12- letnim doświadczeniem jako gracz Cs. Lubię stawiać sobie wysokie wymagania, jeżeli chodzi o życie prywatne. Uśmiechnięty i gotowy do działania w każdym aspekcie życia.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/old/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  GG : 2093838, STEAM : oldziksen

• Super 2
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: ShEgGy

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie posiadam bo po dojść sporej przerwie w CS trafiłem od razu tutaj więc nie było okazji 

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6, 7 Na starych sieciach było się w UBT parę demek się posprawdzało więc myślę że nie zapomniałem do końca AMXX doświadczenie jako admin mam bo nie tylko na jednym serwerze się było adminem więc z tym nie ma najmniejszego problemu

Steam ID: STEAM_0:0:725714504 (STEAM zakupiony dojść nie dawno więc i godzin też przegranych w CS'a nie będzie 

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Jasne ale nie używam jeśli nie trzeba

Dlaczego ty: Hmmm? Jeśli potrzeba paru adminów do przypilnowania serwera jak i porządku na nim to ja zawsze chętny do takiego czegoś jestem doświadczenie się ma bindy się zrobi i można działać, STEAM i cs 1.6 kupiony tylko po to aby teraz czy na następny raz jak się nie uda napisać znowu

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7. 8 ale jeśli będzie trzeba to udowodnić to dajcie rozpisze bez problemu 

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Jakub jestem z Radomia pracuje w firmie InterSnack czyli produkcja Chipsów. Jestem ogarniętą osobą przynajmniej ja tak sądzę :D jeśli trzeba podejść do sprawy na poważnie to staram się wykonać i wyjaśnić sprawę tak aby żadna ze stron nie czuła się winna  ani urażona 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/ShEgGy/54.38.58.82:27015/ mało fakt ale to dopiero początek mojej przygody z serwerem więc na wbicie minutek będzie sporo czasu

Kontakt: Steam, Forum, DSC

Wymagania:

Steam = jest

Minimum 15 lat = chciałbym tyle mieć 

Kultura osobista = jeśli trzeba się zachować to i kulturka też musi być

Minimum 15 godzin przegranych na serwerze = dopiero zaczynam przygodę z DD2 ale myślę że te 15 godzin przyjdzie szybko

Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera = Doświadczenie jest i to spore

Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) = Dajcie na próbę rozpisze 

Znajomość komend admina: = Jeżeli będzie okazja na pokazanie tego co się potrafi to się pokaże

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 2

sheggy.png.d2809b0d3bf704302377f84a5aa9e817.png.11f028a10f754fcc61d12001dc3b59d2.png

• Użytkownik∙

Nick na serwerze:  Comeback bby <3```

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  NIE

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  8, kwestia przypomnienia

Steam ID:  STEAM_0:1:457939249

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  TAK

Dlaczego ty:  Skillowy gracz, który nie banuje bezsensownie za zwykłe podejrzenia o czity czy tt na respie którzy wracają po pake, bardzo często gram w nocy kiedy brakuje admina. 

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Wyluzowany chłopak z którym można pogadać na każdy temat. Interesuje się lingwistyką oraz siłownią na której spędziłem masę czasu.

Lubię wdawać się w dyskusję na serwerze, o ile ma ona sens i mam na dany temat jakąś wiedzę. Uwielbiam czerpać wiedzę na każdy temat, dlatego nie wykłócam się kiedy nie mam racji.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Comeback bby <3```/54.38.58.82:27015/

Kontakt: Steam/Forum/DC/Niekiedy udostepnie fb

• Super 1
  • Ha ha 1
  • szynka zablokował(a) ten temat
  • Trivor odblokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

Otwarte

• Premium
Premium

Nick na serwerze: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : a skad w zyciu. Nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10/10

Steam ID: STEAM_0:1:635122827

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : ta

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy chyba ze tego juz nie ma to pewka

Dlaczego ty: a dlaczego nie warto sprobowac 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 z plusem

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Witam jestem ten i ten raczej kazdy mnie kojarzy chyba jak nie no to trudno hmm co by tu napisac jeszcze pozdrawiam lbn. I pozdrawiam @ jvlka;]  kulke. Byłem już u was adminem za czasów dd#2 a no i na #1 zdarzało się adminowac

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/54.38.58.82:27015/

Kontakt: forum steam

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • Tak sobie 2

spacer.pngspacer.png

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827"
[AMXBans] ==============================================

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick na serwerze: Off

Steam ID: ID Steam: 76561198269520304

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak

Dlaczego ty: a dlaczego nie , ogarnę balagan jak się jkiś zrobi

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mariuszek Okruszek lat 46 , i głupi bo dalej gra w gry :) 

i jeszcze smaczek xd 

https://www.faceit.com/pl/players/Maniek39

Link do GameTracker : image.png.1db52b4a77b8914a155d2d630fac055e.png

Kontakt: +48666244911

i ogarnę aktywność na serewerze po roku wróciłem :)

Edytowane przez Offik
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 2
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik∙

Nick na serwerze: NIE BYŁO DOWODÓW ŻE HACKUJE

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 10.

Steam ID: STEAM_0:0:1673094

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak.

Dlaczego ty: gram od rana 7 do 12-13 tylko i wyłącznie, głównie chodzi mi o nie przedłużanie gry resp i trolle z rana. Wyłapanie jakiegoś gościa zamiast go wrzucać na forum, ale ogólnie jestem wulgarną osobą i czasem mnie nosi, ale postaram się nie krzyczeć 

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 10

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Nic ciekawego nie mam do napisania. Pisze podanie dla beki, może coś tam ogarnę z rana bo później mnie nie ma a i tak adminów mało jest, nie da się czasem z rana grać bo jest wysyp trollowania a rzadko z forum ktoś wchodzi. Konto na forum jest strikte pod odwołania ewentualne, dlatego mała aktywność 

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/NIE BYŁO DOWODÓW ŻE HACKUJE/54.38.58.82:27015/

@ Błaszczyk masz pierwszy bana balasie 

Edytowane przez Krulewicz
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  Szeryk

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  1

Steam ID: STEAM_0:0:31269555

Dlaczego ty: Ktoś musi zrobić porządek z źle zachowującymi się graczami oraz to jedyny serwer na, którym gram i chciałbym się na nim skupić.

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  1

Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Spokojny młodzik. Lubię chodzić na siłownię i dobrze zjeść. Nie lubię chamstwa i braku szacunku.

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Szeryk/54.38.58.82:27015/

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  paeel

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Nie posiadam.

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  7

Steam ID:   STEAM_0:0:29073766

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak.

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:  Bez konieczności placenia składek.

Dlaczego ty:  Byłem, brakuje adminów.

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  

Rozpisywanie demek w skali (1/10): 6

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Paeel/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  Steam 

Edytowane przez Paeel
  • Lubię to! 4

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• OLDSTAR

Nick na serwerze:  mania

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  5

Steam ID:  0:1:44683055

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak.

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:  Tak 

Dlaczego ty:  Chęci

Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  -

Rozpisywanie demek w skali (1/10): 5

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/mAnIa/54.38.58.82:27015/

Kontakt:  Steam/Forum/Whatsapp/Discord/Teamspeak 

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Wow! 2
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  HTH-Pigula

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  5

Steam ID:  STEAM_0:1:466948187

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: TAK

Rozpisywanie demek w skali(1/10):  4-5

• Lubię to! 5
  • Super 2
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  Lack Of Skill

Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  Nie

Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  7

Steam ID:  STEAM_0:0:248838

Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak

Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: TAK

Rozpisywanie demek w skali(1/10): 2

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]