Premium Błaszczyk Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Nick na serwerze: Błaszczyk Wiek: 27 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID: STEAM_0:1:3426306 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Nie xd Dlaczego ty: Zostałem zdegradowany za swoją kulture i jakieś rzekome zdjęcia których nawet ja nie przerobiłem. A więc tak, składam to podanie ponieważ, nie zachowywałem się aż tak zle, zeby o razu mnie zdegradować, mogliście @ sh1nga @ LAN CIECHOCINEK 2K2 , napisac na pw, ogarnij się troszkę bo są skargi, albo wlepić do dzienniczka -1, jak to zrobił kiedyś @ LAN CIECHOCINEK 2K2 , nie jestem złą osobą,ani chamską, ja tylko pilnuję żeby był porządek,a nie syf. Mam 8 warnów, @ Trivor kazał mi się odezwać do niego w tych obu kwestiach. Norme adminowską będe wyrabiać, i będę grał tyle na ile mi czas pozwoli Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Każdy na serwerze mnie zna Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Błaszczyk/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam 7 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szitoo. Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick na serwerze: 666 Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : trudno opisać w tej skali ale myślę że podstawy ogarniam (7/10). Steam ID: STEAM_0:0:695821895 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Myślę że odnajdę się w tej roli, dużo osób które wchodzą na serwer nie są kulturalne. Znajdą się też takie które klatkują serwer. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 1/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nazywam się Patryk, na codzień zajmuję się motoryzacją i jak każdy normalny człowiek lubię czasem pograć w gierki. A to że po dłuższej przerwie wróciłem do csa i satanistyczny skill powrócił to stwierdziłem załapać się do rekrutacji. Od małolata gram w cska więc dla mnie zostanie adminem to żadna nowość. Jestem przyjazny i humorystyczny myślę że nie będzie problemu żeby się dobrze ze mną dogadac. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/666/54.38.58.82:27015/ Kontakt: -steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199351909518/ -forum Edytowane 14 Maja 2023 przez szitoo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sanczo Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Nick na serwerze: Sanczo Wiek: 32 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : wedlug tej skali to 8/9na 10 ale adminowi wystarczy 7/10 wiec tak posiadam 7/10 Steam ID: STEAM_0:0:31942612 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy/ Moge wspomóc conieco Dlaczego ty: Oj adminem bylem mnóstwo razy podczas swojej kariery z cs od 2005 roku, w 30 sekund rozpoznam czita wiec pomylki z ss napewno nie bedzie mimo ze bardzo malo czitów gra u was na serwerze. Poza tym lubie spokój a do tego gram w godzinach wczesno porannych gdy brakuje naprawde adminów. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): mam na imie Kamil, pochodze z Krakowa, mam 32 lata. Na forum sie nie wypowiadałem jako random bo to sensu nie ma ale jesli dostane admina to wiadomo ze bedzie musialo sie to zmienić a wiec zaczne regularnie uczestniczyć w zyciu forum a skladam podanie bo na serwerze wyswietla sie ze potrzeba adminów a zauwazylem ze jest niewielu . Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Sanczo/54.38.58.82:27015/ Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198024150952 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wonsz_zeczny Opublikowano 5 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Nick na serwerze: Niedomyty Klakier / wonsz zeczny (nie mylić z wonsz grzeczny') Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6/10 Steam ID: STEAM_0:0:2698451 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Myślę że od czasu do czasu mogę wspomóc serwer/sieć Dlaczego ty: Często grywam nocą lub rankiem, admini są często ale zdarza się że admina nie ma i robi się trochę burdel na serwerze, mam nadzieję że z moją pomocą serwer lepiej byłby pilnowany Rozpisywanie demek w skali(1/10): 2 ( w życiu rozpisałem chyba jedno demko) Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Kuba lat 25, na codzień pracuje jako kurier DPD, lubie też pogrzebać przy aucie, ćwiczyć na siłce. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Niedomyty Klakier/54.38.58.82:27015/ ( nikt na którym grywałem ostatnio) https://www.gametracker.com/player/wonsz zeczny/54.38.58.82:27015/ ( tutaj nikt na którym grywałem wcześniej i do którego wracam) Kontakt: steam / forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szitoo. Opublikowano 9 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2023 (edytowane) SKŁADAM JESZCZE RAZ BO TAMTO NIE PRZYJĘTE Nick na serwerze: 666 Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : trudno opisać w tej skali ale myślę że podstawy ogarniam (7/10). Steam ID: STEAM_0:0:695821895 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Myślę że odnajdę się na tej pozycji, dużo osób które wchodzą na serwer nie są kulturalne a przeważnie w nocy i wieczorami kiedy ja właśnie gram. Moim zdaniem praktycznie nie ma żadnego admina w godzinach 00:00-7:00 a gdyby był to tego nie zauważałem, poprzez toksyczne osoby które szukają nadmiernej zaczepki i wyzywają się nawzajem chcąc atencji. W skrócie nie dają grać ludziom. Sprawa też dotyczy się celów mapy i ich zasadami typu resp i przed górnym. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 1/10 (nigdy nie rozpisywałem ale myślę że dałbym rade, musiałbym luknąć jakieś poradniki) Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nazywam się Patryk, na codzień zajmuję się motoryzacją i jak każdy normalny człowiek lubię czasem pograć w gierki. A to że po dłuższej przerwie wróciłem do csa i satanistyczny skill powrócił to stwierdziłem załapać się do rekrutacji. Od małolata gram w cska więc dla mnie zostanie adminem to żadna nowość. Jestem przyjazny i humorystyczny myślę że nie będzie problemu żeby się dobrze ze mną dogadac. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/666/54.38.58.82:27015/ Kontakt: -steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199351909518/ -forum Edytowane 14 Maja 2023 przez szitoo. 1 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Devon Opublikowano 17 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 (edytowane) Nick na serwerze: ᵈᵉᵛᵒⁿ Wiek: 23 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 - wszystko do przypomnienia Steam ID: STEAM_0:1:507117004 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Raz na jakiś czas mogę coś rzucić do skarbca Dlaczego ty: Posiadam spore doświadczenie, w przeszłości byłem administratorem na dwóch serwerach m.in. Go Mod i JB wówczas na największej sieci serwerów. Cechuje się nienaganną kulturą i nastawieniem do tego typu gier, z założenia chcę spędzić tu miło czas. Przeważnie gram w godzinach 8-10 choć zdarzy się, że wbijam wieczorem Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 kochanie Coś o sobie ( Min. trzy zdania): D: Cześć, mam na imię Dawid Wszyscy: Cześć Dawid D: Mam na liczniku 23 wiosny, studiuje, gram w piłkę, maluje...ktoś chce robić za płótno? żartuje. Nie gram w wiele tytułów, wole spędzić wolny czas aktywnie z dala od PC, ale jeśli już to Total war, BF2 - nic więcej. Jak to facet interesuje się motoryzacją ale orłem nie jestem, uwielbiam jednoślady, sezon w pełni więc walić to wszystko i jedziemy w Bieszczady. A i mam bzika na punkcie rock'a, post grunge, metal alternatywny... ale tylko amerykańskie zespoły jak Breaking Benjamin (all time favourite) czy Linkin Park po Motionless in White i Starset ale nie zamykam się na jeden gatunek, zależy co wpadnie w ucho. Link do GameTracker: Pierwszy nick - https://www.gametracker.com/player/_}|Devon|{_/54.38.58.82:27015/ Obecny - https://www.gametracker.com/player/ᵈᵉᵛᵒⁿ/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, Discord (najprędzej), Forum Edytowane 17 Maja 2023 przez Devon 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vix3n Opublikowano 22 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Nick na serwerze: Aktualnie i tak na stałe zostanie [Torcida]Vix3n Wiek: za miesiąc 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : AMX powiedzmy 6.5/7 na 10. Na innej sieci byłem jakieś półtorej roku opiekunem cod moda, kilka miesięcy adminem only DD2 oraz support adminem ( flagi admina na każdym serwerze z sieci - na priv mogę podesłać linki potwierdzające. Tak żeby nie reklamować) Steam ID: Steam_ID: STEAM_0:0:420512250 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : mikro jest, sprawne. Chociaż niezbyt go używam ale jest. Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Myśle ze co jakiś czas coś będę mógł się dorzucić. Dlaczego ty: Najczęściej grywam po nocach, a w tych godzinach różnie to z obecnością adminów jest, między powiedzmy 00:00 a 04:00, więc chętnie bym w tym czasie pomagał lub sam pilnował porządku i ładu na serwerze. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): najgorsze pytanie… Jedyne co do głowy przychodzi, to jestem fanatykiem piłki nożnej, weekend w weekend ruszam za klubem po Polsce, znaczy trochę taki wariat Haha. Poza tym to jestem dość kontaktowa osoba, raczej staram się być kulturalny, chociaż wiadome każdemu czasem się gorsze dni trafiają. Link do GameTracker: 1 nick - https://www.gametracker.com/player/[DS]Vix3n/54.38.58.82:27015/ drugi przelotny- https://www.gametracker.com/player/[MMS]Wyp13rd4l4j/54.38.58.82:27015/ i trzeci już będzie stały - https://www.gametracker.com/player/[Torcida]Vix3n/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, tutaj forum, jak będzie potrzeba na priv podam messengera lub signala. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NEWAIM Opublikowano 23 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) Nick na serwerze: NEWAIM Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/8 Steam ID: STEAM_0:0:707196857 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Myślę że nadałbym się ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze i są momenty kiedy nie ma admina i jest chaos i w takich momentach mogłbym zapanować nad taką sytuacją,a a było wiele takich momentów gdzie nie było admina żadnego a nie bylo ciekawie. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 9 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Kamil, mam 25 lat. Pochodzę z Ostrowa Wielkopolskiego. Zajmowałem się trenowaniem żeńskiej, jak i męskiej sceny esportowej w grze CS:GO. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/NEWAIM/54.38.58.82:27015/ Edytowane 23 Maja 2023 przez NEWAIM Zmiana Wzoru podania 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kuutass Opublikowano 10 Czerwca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Nick na serwerze: Ciemny Wiek: 29 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : w obecnej chwili nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7+ jestem samoukiem, szybko uczącym. Zawsze podniecało mnie możliwości AMXa Steam ID: STEAM_0:0:429068846 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak (A4TECH MI-10 Czarny) dźwięk super nie jest ale w cs 1.6 to i tak daje rade Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak jak będę mógł postaram się wspomóc Dlaczego ty: Jestem bardzo zmotywowanym mężczyzną który ma zamiar włożyć coś od siebie w dążeniu do ogólnej poprawy jakości w środowisku którym się znajduje. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 9 potrafię naprawdę dogłębnie rozpisywać i argumentować swoje podejrzenia w poszczególnych minutach. Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Bogdan, dla przyjaciół Boguś wariat, 29 lat na karku, kredyt i 6 letni bachor . Robię na budowie ale cieszę się z mojego życia, powoli będę przyzwyczajał mojego młodego do ukochanej przeze mnie gry jaką jest counter strike 1.6, nie chciałbym aby młode pokolenie zapomniało o tej cudownej grze. Pierwsze kroki z csem zacząłem gdy miałem 11 lat w 2005 roku, ze znajomymi dowiedziałem się o tej cudownej grze i wiele godzin przesiadywaliśmy w kafejkach internetowych. Na początku oglądałem jak starsi znajomi grają w te grę, zakochałem się, to była innowacja na tamtejszym rynku gier, oczywiście był też WoW którego bardzo dobrze wspominam, nieraz uciekało się ze szkoły żeby zagrać dunga czy raida to były piękne czasy. Podsumowując swoją przygodę z grami mam od dawna zawsze mnie to fascynowało co prawda nigdy nie byłem super dobry w 1.6 ale moje doświadczenie pozwala mi wywnioskować czy ktoś oszukuje czy po prostu jest dobry. Mógłbym rozpisywać się godzinami o tym co było ale nie będę was zanudzał. Myślę że mógłbym być dobrym kandydatem do spróbowania swoich sił w waszych szeregach, a jeśli nie admin to może jakieś podobne stanowisko. Mam nadzieję że zainteresuje was moja kandydatura. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. Link do GameTracker: Grałem pod wieloma nickami więc ciężko mi wysunąć tutaj moje konkretne statystyki Kontakt: MAIL: [email protected] GG: 76703042 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AYY Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) Nick na serwerze: Are you okay? Wiek: 21 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Tak, ale bede rezygnmował(upadek sieci) Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5-6(podszkolenie w zakresie banowanie przez konsole) Steam ID: STEAM_0:1:420023215 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Przyda sie dodatkowa pomoc na serwerze skoro macie otwarta szybka rekrutacje Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Dobry dobry, nazywam sie Sylwester. Mam 21 lat, po 5 rocznej przerwie wracam do cska od 2 miesięcy, mam nawet tutaj konto od 2018 Trenuje boksik od 5 lat, I to chyba tyle, cos tam ogarniam zabijanie w tej strzelance Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Are you okay%3F/54.38.58.82:27015/ Wiem ze gt to duzy minus, ale zmienialem nicki i troszke juz to pogralem u was, dajcie tydzien a nadrobie gt na spokojnie, pyknie z 30h GameTracker.com : Wyszukiwanie gracza dla []MuchaS GraciaS! [] nick "AY" ale na gametracker musi byc 3 litery minimum i nie moze wyszukać i jakies inne pojedyncze Kontakt: steam forum, dc Edytowane 11 Czerwca 2023 przez AYY 1 1 2 Pozdrawiam wszystkie kurwy, dzisiaj wybaczam Wam 😉 https://www.youtube.com/@persona97 Odnośnik do komentarza
Typowy3 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Nick na serwerze: Typowy:3 Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 Steam ID: 76561199261986243 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Ponieważ jest dużo osób które mają ani trochę kultury, chciałbym również pomóc aby serwer był najlepszy . Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7.5/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć mam na imię Piotr, mam aktualnie 18 lat. Na codzień pracuje w budowlance oraz uczę się w szkole zaocznej. Na codzień po pracy zajmuje się naprawą komputerów. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Typowy%3A3/54.38.58.82:27015/ Kontakt: discord: Typowy3 lub steam Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Typowy3 Missclik 1 Odnośnik do komentarza
Typowy3 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Nick na serwerze: Typowy:3 Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 Steam ID: 76561199261986243 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Ponieważ jest dużo osób które mają ani trochę kultury, chciałbym również pomóc aby serwer był najlepszy . Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7.5/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć mam na imię Piotr, mam aktualnie 18 lat. Na codzień pracuje w budowlance oraz uczę się w szkole zaocznej. Na codzień po pracy zajmuje się naprawą komputerów. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Typowy%3A3/54.38.58.82:27015/ Kontakt: discord: Typowy3 lub steam 1 Odnośnik do komentarza
Typowy3 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Nick na serwerze: Typowy:3 Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/10 Steam ID: 76561199261986243 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Ponieważ jest dużo osób które mają ani trochę kultury, chciałbym również pomóc aby serwer był najlepszy . Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7.5/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć mam na imię Piotr, mam aktualnie 18 lat. Na codzień pracuje w budowlance oraz uczę się w szkole zaocznej. Na codzień po pracy zajmuje się naprawą komputerów. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Typowy%3A3/54.38.58.82:27015/ Kontakt: discord: Typowy3 lub steam 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 3 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Nick na serwerze: MaChinE**DiabliK******BIG Wiek: 28 lat. Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 10/10 Steam ID: STEAM_0:1:603607703 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Pomogę trochę wyeliminować graczy czy to przy kampieniu na respię czy używanie spomagaczy. Pomoc zawsze się przyda, przy nie okazjonalnych sytuacjach. Rozpisywanie demek w skali(1/10): Jako że posiadałem UBT i miałem doświadczenie na poszczególne rodzaje Demek to 10/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Krzysztof, mam 28 lat. Moim hobby jest byciem Programistą, lubię natomiast sobie chodzić na siłownie oraz pogrywać sobie w gierki. Natomiast od dzieciństwa zawsze jarało mnie myślistwo i do tej pory czasem podróżuję w tym kierunku. Link do GameTracker: MaChinE**DiabliK******BIG Kontakt: Steam: daiblik1 Forum: diablik 5 2 1 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 14 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Nick na serwerze: Janusz HD Wiek: 21 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie. Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : AMX 7/10 wg waszej skali. Od 2016 roku admin na 4-5 sieciach, ostatnio przez nieco ponad 2,5 roku opiekun na konkurencyjnej sieci. FTP jedynie nie ruszałem, bo nie miałem dostępu, ale szybko się ,,uczę''. Steam ID: STEAM_0:1:531633419 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak. Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy (jeśli będzie wymagane, to oczywiście). Dlaczego ty: Więcej doświadczenia, chłodnej głowy i przede wszystkim - reagowania na zgłoszenia w administracji się przyda, zwłaszcza, że nie mam stałych godzin grania - raz wbijam rano, gdy nikogo nie ma, raz w nocy, a innym w dzień - zazwyczaj nie widuję adminów, może 1-2 po południu i 2-3 wieczorami. Skarg się człowiekowi nie chce co chwila pisać, a niektórzy na serwerze sobie ostatnio za bardzo folgują. Ponadto potrafię oczywiście odróżniać spaluchów od czystych graczy - takiego pallermo wywaliłem 2 razy ze swojej poprzedniej sieci oraz kilka razy na innych pisząc do odpowiednich osób. Widzę też parę rzeczy, które chciałbym pozmieniać od wewnątrz, ale to temat na kiedy indziej. Z aktywnością ostatnio u mnie trochę słabiej, ale inaczej jest jak się nie ma rangi i się nic nie musi, a inaczej z rangą, GT będzie podbite niezależnie od przyjęcia podania. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Nazywam się Marcin, pykam sobie w cska, lola i inne gierki (głównie fabularki). Pracuje na co dzień zmianowo po 12h 3-5 dni w tygodniu w sklepie Xiaomi, a tak to zajmuje się sobą oraz kotką z którą mieszkam sam. Interesuje się komputerami, elektroniką, grami, zdrowym żywieniem i sportem. Do niedawna byłem sędzią piłkarskim, ale przez pracę w soboty musiałem zrezygnować na jakiś czas. Link do GameTracker: Janusz HD GT Kontakt: wszędzie (forum, dc, steam, fb). Edytowane 14 Września 2023 przez JanuszHD 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Katusnx Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Nick na serwerze: pale rolke skuna jaram Wiek: 24 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nein Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7/8 kiedys opiekunem sie było, Doswiadczenie na mocne 8 bym powiedział Steam ID: STEAM_0:1:716807197 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Yes Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Jestem osoba komunikatywna , pomocną , dbam o porządek nie ważne gdzie jestem kultura i spokój musi być Rozpisywanie demek w skali(1/10): mocne 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Dominik , mieszkam sobie w łodzi, uwielbiam pilke nozna i auta. Tylko RTS i Audi XDD Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/pale rolke skuna jaram/54.38.58.82:27015/ nie wiem co jest z tym gt bo nie liczy mi czasu wgl a na serwie przegrane jest 15h Kontakt: steam/mess Wymagania: Steam + Minimum 15 lat. + Kultura osobista + Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. + Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera + Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) + Znajomość komend admina: + 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smOrf Opublikowano 2 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Nick na serwerze: smOrf Wiek: 33 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 10 Steam ID: STEAM_0:1:4065483 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak Dlaczego ty: Mam doświadczenie, wysoką kulturę osobistą i najczęściej gram w nocy i zauważyłem, że zazwyczaj nie ma żadnego admina, a czasem dzieją się tam iście dantejskie sceny. Mógłbym pomóc w ogarnięciu serwera nocami jak i za dnia. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Dariusz, w csa gram w zasadzie od początku, czyli roku 1999. Jestem oazą spokoju, nie ponoszą mnie niepotrzebnie emocje, jestem człowiekiem odpowiedzialnym. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/smOrf/54.38.58.82:27015/ Kontakt: https://steamcommunity.com/id/smOrfeh/ Edytowane 2 Października 2023 przez smOrf 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 9 Października 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Nick na serwerze: super majin buu* Wiek: 95r. Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie. Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7 długo nie grałem, także kwestia przypomnienia różnych rzeczy. Steam ID: STEAM_0:0:796003696 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak/Darmowy Dlaczego ty: Miły, kulturalny, pomocny. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 9 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Daniel stary weteran waszej sieci, chęć pomocy w każdym aspekcie. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/super majin buu*/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam/Forum. @ Spróbuję chociaż wiem, że niestety nie spełniam wymagań. 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lutek112 Opublikowano 16 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Nick na serwerze: Lutek112 Wiek: 30 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID: STEAM_0:0:219648063 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty; Posiadam doświadczenie w byciu adminem, gram codziennie w porannych godzinach. Potrafię obiektywnie ocenić sytuacje na pewno się przydam. +doświadczenie + wiek + kultularny + pomocny Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Wojtek pracuję i mieszkam w Szwajcarii , w CS gram z przerwami od bardzo dawna, lubię piłkę nożna i zwiedzać świat Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Lutek112/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam + Forum 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fascik Opublikowano 28 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Nick na serwerze: fascik Wiek: 17 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7 Steam ID: STEAM_0:0:781039344 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: w 1.6 gram od dzieciaka ,potrafię rozróżnić czystego gracza od odpaleńca, dosyć długi staż na serwerze jak i forum ,zawsze to kolejna osoba do pomocy. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Gymrat ,lubie czasem meczyk w piłe zagrać ,miły ,bezproblemowy Link do GameTracker: GameTracker.com : obecny nick jest nowy i nie zamierzam go już zmieniać : https://www.gametracker.com/player/fascik/54.38.58.82:27015/ ,natomiast to mój stary przed przerwą :https://www.gametracker.com/player/kirito^/54.38.58.82:27015/. Kontakt: Steam ,Forum 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Equality Opublikowano 28 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Nick na serwerze: Equality Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6 dawno nie używałem amx na serwerach 1.6 Steam ID: https://steamcommunity.com/id/equalityglobal/, ID Steam: 76561198152849484 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8-9 kiedyś miałem admina dawno temu zarówno jak grałem 1.6 (czasy nonsteama) i później już na serwerach csgo 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 2 Listopada 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Nick na serwerze: Przyjaciel Wiek: 23 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: 6/7 (kwestia przypomnienia paru komend) Steam ID: STEAM_0:1:554421267 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Myślę, że zawsze przyda się para pomocnych rąk, adminowałem tutaj na dawnym ffa, więc doświadczenie jest, skarg na mnie nie było. Odciąże też trochę innych adminów, mam sporo czasu ;). Z chęcią pomogę zbanować cheaterów i utrzymać kulturę na serwerze. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/10 powiedzmy. Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć, mam na imię Kamil, pochodzę z woj. łódzkiego, a dokładniej to z Radomska. Żyje już 23 wiosny, interesuje się mechaniką samochodową, a co za tym idzie pracuje w zakładzie. Lubię spędzać czas ze znajomymi na dworze, ale także sporo czasu poświęcam na serwerze DD2, powrót na stare śmieci :D. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Przyjaciel <3/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Forum/Steam/DC 4 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Levi Opublikowano 10 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Nick na serwerze: Levi Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7 Steam ID: STEAM_0:0:112760589 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy, mogę jednak wpłacić pare dyszek Dlaczego ty: Spędzam dość często czas na serwerze, niestety nie zawsze jest ktoś z obecnych na serwerze/steam. Chciałbym pomóc w utrzymaniu miłej atmosfery i wzajemnego szacunku między graczami. Miałem trzy lata przerwy od cs'a, na poprzedniej sieci na której grałem miałem GM, czy byłem w ubt.. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8-9 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Artur, obecnie mieszkam w Niemczech. Pracuję w wydawnictwie książek, a po godzinach strzelam na waszym serwerze. Mam wiele zainteresowań, jednak obecnie celuję w podróże. Planuję w ciągu dwóch, trzech lat wypad na parę miesięcy do USA.. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Levi/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam/Forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DESTRO1G Opublikowano 13 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Nick na serwerze: DESTRO1g Wiek: 26 lat, 3 grudnia 27 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8/10 Steam ID: STEAM_0:0:47431773 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Oczywiście Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy, chociaż gdyby była taka potrzeba to nie widzę problemu Dlaczego ty: Dlaczego ja? Jestem otwartym człowiekiem do ludzi, zawsze dwa razy podchodzę do ludzi i nie oceniam nikogo po pierwszej ocenie. Spędzam czas na serwerze często, chociaż może w okresie weekendowym nie za bardzo długo. Większość mnie lubi, reszta nienawidzi ale jestem sobą. Rozpisywanie demek w skali(1/10): od tego chyba są sędziowie na forum ale swoją ocene daję na 6/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): miło mi, nazywam się Mateusz, mieszkam w tej lepszej części Polski czyli w województwie zachodniopomorskim. Interesuje się piłką nożną oraz gotowaniem którym interesuję się od 15stego roku życia. Na codzień pracuję jako kucharz w jednej z restauracji Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/DESTRO1g/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam/forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 15 Listopada 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Nick na serwerze: _f. [H] Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Steam ID: STEAM_0:1:799820228 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Jestem odpowiedzialną osobą która ogarnia myślę już gre na dużym poziomie. Moim minusem jest czas ponieważ nie zawsze będę dostępny prowadzę już swoje życie, firme, rodzine tyle ile mogę tyle gram. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7-8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć. Jestem Łukasz interesuje się CS, siłownią. Prowadzę własną działalność w Cs pykam od 2007r. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/_f. [H]/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, Forum 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi