Użytkownik sopel. Opublikowano 22 Listopada 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Minimum 16 lat.; 27 Platforma Steam z grą 1.6 ; 15 lat Brak ostrzeżeń na forum. ; Ta Minimum 20 godzin przegranych na serwerze oraz 2 tygodnie stażu.(mogą być wyjątki) : ta Podstawowa kultura osobista. : Ta Umiejętność Rozpisywania demek w skali od 1/10 ; 8 Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów ; jestem tu prawie rok Kurwa a teraz, coś sam od sb dam : Gram najczęściej w nocy, raczej staram się nie kłócić bez potrzeby, jestem w miarę możliwości koleżeński... Gram na ns bo na steamie mam lagi.... 9 Odnośnik do komentarza
Użytkownik typowysebaastian Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Nick na serwerze: typowy Sebastian Wiek: 31 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 10 Steam ID: 0:1:483171856 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: bardzo chętnie dopilnowałbym porządku pod nieobecność administracji, jestem w grze od poniedziałku do niedzieli w godzinach porannych jak i południowych czy nocnych Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): ustabilizowany, mądry, elokwentny, czasami wybuchowy lecz hamujący się facecik :v Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Sebastian | Chrypka/145.239.16.114:27015/ Kontakt: Steam/forum 1 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Archnive Opublikowano 3 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) Nick na serwerze: Archnive Wiek: 23 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5 byłoby miło gdyby jakaś dobra duszyczka przypomniała jakieś podstawki, ale to tylko opcjonalnie:) Steam ID: STEAM_0:1:197392565 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak Dlaczego ty: Wróciłem do grania w Counter strike 1.6 z Nostalgii, odkąd zacząłem ponownie swoją przygodę, spędzam czas na owym serwerzę, widzę że brakuje administracji. Kiedyś byłem kilkakrotnie administratorem za młodszych czasów, na Zombie/dd2/Cod. Jako że spędzam dość sporo czasu dziennie na gre na serwerze i jestem praktycznie dostępny przez dłuzszy okres czasu grając na nim, zdecydowałem że spróbuję i pomoge, ponieważ często brakuje administratora gdy na serwerze zjawiają się ludzie którzy łamią regulamin. Chętnie będę dbał o dobro serwera żeby ludziom przyjemnie spędzało się każdą chwile na serwerze podczas mojego pobytu i nie tylko. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania:) Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): 23 letni przyjstony, miły, kulturalny chłopak ze śląska, kierowca cięzarówki. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Archnive/54.38.58.82:27015/ Kontakt: GG/DISCORD/STEAM/FACEBOOK Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Archnive 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 4 Grudnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Nick na serwerze: _f. [H] Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7 Steam ID: STEAM_0:1:799820228 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Jestem odpowiedzialną osobą która ogarnia myślę już gre na dużym poziomie. Moim minusem jest czas ponieważ nie zawsze będę dostępny prowadzę już swoje życie, firme, rodzine tyle ile mogę tyle gram. Uważam również że gram w godzinnach między 4-7 wtedy brak adminów. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7-8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć. Jestem Łukasz interesuje się CS, siłownią. Prowadzę własną działalność w Cs pykam od 2007r. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/_f. [H]/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, Forum 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bocian Opublikowano 22 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Nick na serwerze: bocian Wiek: 19 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : według skali 9 z wyłączeniem dużego doświadczenia w edycji pluginów Steam ID: STEAM_0:0:429068846 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Nie raz bawiłem się w tworzenie swojego serwera cs 1.6 co za tym idzie wgrywać, ustawiać i trochę edytować pluginy, oraz eksperymentowanie z amx. Dzięki temu zgromadziłem wiedze i doświadczenie w tej dziedzinie. Znam i respektuje zasady panujące na serwerze. Jestem gotowy dopełnić kadrę adminów i dołożyć swoją cegiełkę do tworzenia serwera dd2 lepszym miejscem dla graczy. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Kamil, interesuje się programowaniem, muzyką, filmem oraz piłką nożną. Jestem absolwentem technikum na kierunku programisty właśnie. Wróciłem do csa po dłuższej przerwie dlatego zamierzam w wolnych chwilach popykać właśnie w te grę. Potrafię grać w csa o bardzo różnych porach nawet o bardzo wczesnych, gdzie potrafi być mniej aktywnych adminów. Moim ulubionym klubem piłkarskim jest Real Madryt. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/bocian/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, Forum, Discord 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ByQu Opublikowano 27 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Nick na serwerze: ByQu Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID: STEAM_0:0:1480182 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy TAK Dlaczego ty: Ponieważ serwery są pełne a nie zawsze admin jest w grze. Chciałbym pomóc pilnować porządku na serwerze, aby się każdemu przyjemniej grało. Wiem, że moja aktywność na forum nie jest powalająca aczkolwiek to poprawię. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6-7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Paweł 25 lat mieszkam w Malborku. Interesuje sie dziarami, w wolych chwilach tatuuje. Pracuje na dachach. Kiedys byłem adminem przez półtora roku bez przerwy i ani jednej skargi na cod 201 i dd2 lecz sieć serwerów rozwiązała się okolo 6-7 lat temu . Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/ByQu/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, fb, ig, dc, 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 29 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Nick na serwerze: fgn CZARODZIEJ Wiek: 31 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6, dobrych kilka lat nie pełniłem tej funkcji Steam ID: STEAM_0:1:737810354 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Od jakiegoś czasu zacząłem grać regularnie na dd2 only. Bardzo podoba mi się ten server oraz chcę pomóc innym adminą. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Piotrek lat 31. Mieszkam w Krakowie a na co dzień pracuje w korporacji produkcyjnej. W cs gram 20 lat z przerwami. Lubię stremować na TikToku gdzie prowadzę livy z cska. Zawsze to reklama serwera Dużo osób mnie już kojarzy Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/fgn CZARODZIEJ/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, dc, forum 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bocian Opublikowano 2 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Nick na serwerze: bocian Wiek: 19 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 9 Steam ID: STEAM_0:0:429068846 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Nie raz próbowałem tworzyć własny serwer cs 1.6 co za tym idzie wgrywać, ustawiać, edytować pluginy oraz eksperymentowanie z amx. Dzięki temu zgromadziłem wiedze i doświadczenie w tej dziedzinie. Znam i respektuje zasady panujące na serwerze. Jestem gotowy dopełnić kadrę adminów i dołożyć swoją cegiełkę do tworzenia serwera dd2 lepszym miejscem dla graczy. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Kamil, interesuje się programowaniem, muzyką oraz filmem. Jestem absolwentem technikum na kierunku programisty właśnie. Wróciłem do csa po dłuższej przerwie dlatego zamierzam w wolnych chwilach popykać właśnie w te grę. Często grywam w csa o bardzo różnych porach nawet o bardzo wczesnych, gdzie potrafi być mniej aktywnych adminów. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/bocian/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, Forum, Discord Odnośnik do komentarza
Użytkownik sopel. Opublikowano 16 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 W dniu 3.02.2021 o 11:41, Tery napisał: Darmowy admin do odwołania Wzór: Nick na serwerze: Sopel. Wiek: 27 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID: tomekwb3... Gram na ns nie chce mi się szukać Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : oczywiście. Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy mogę coś zarzucic. W dniu 3.02.2021 o 11:41, Tery napisał: Dlaczego ty: gram często po nocach ... I albo ludzie wyzywają albo kurwa cheatuja.. pisze na czacie i dostaje odp że o tej porze admina nie ma.,. Ale ja gram Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): ziomek który pracuje w internecie. Robię konta internetowe. Pomagam ludziom zarobić pieniądze. Link do GameTracker: morda proszę 🙈 Kontakt: tomekwb3 - steam Wymagania: Steam Minimum 15 lat. Kultura osobista Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) Znajomość komend admina: 2.19 Admin oraz opiekun musi mieć taki sam nick na serwerze jak i forum (możliwe wyjątki po zgłoszeniu). 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CZECZEN101299 Opublikowano 16 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Nick na serwerze: CZECZEN Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 9/10 Steam ID: 76561199570176293 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: MINIMUM 5H DZIENNIE, NIGDY NIE DOSTAŁEM BANA, ZAWSZE GRAM Z KULTURĄ Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5 Coś o sobie ( Min. trzy zdania):JESTEM LUBIANY NA SERWERZE, KULTURALNY, MAM PRZEGRANE W 2 MIESIĄCE 270H, SPĘDZAM NA DD2 BARDZO DUŻO CZASU, CO SIĘ Z TYM WIĄŻE? CZESTO BEZKARNIE GRACZE NIE PRZESTRZEGAJĄ REGULAMINU I ZASAT CO JEST BARDZO IRYTUJĄCE, ALE MOGĘ TEMU ZAPOBIEC. Kontakt: STEAM: 1609910565 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 19 Stycznia 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Nick na serwerze: KrolNastolatek Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Uważam, że 8/10 mógłbym sobie dać. Byłem adminem na kilku sieciach. Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Myślę, że zawsze przydadzą się nowi admini do pomocy, gram tu już dłuższy czas, postanowiłem zostać na tej sieci, wiec chciałbym dołożyć cegiełkę od siebie i pomagać. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć, mam na imię Damian. Pochodzę z województwa podlaskiego, okolice Białegostoku. Interesuje się informatyką i motoryzacją. Link do GameTracker: Grałem wcześniej na ns, ciągle zmieniałem nicki, ale na jednym byłem trochę dłużej dlatego wstawię dwa linki. https://www.gametracker.com/player/KrolNastolatek/54.38.58.82:27015/ https://www.gametracker.com/player/Bejba *-*(fan czerwonki)/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, forum. Pozdrawiam serdecznie! 1 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 20 Stycznia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Nick na serwerze: ' paczajonovicz ];-> Wiek: 03.06.1993 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 9 Steam ID: STEAM_0:0:6470931 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Bylem juz adminem tutaj dosc dlugi okres czasu, niestety problemu w zyciu osobistym odebraly mi czas, problemy na szczescie zostaly zazegnane wiec czasu mam teraz duzo Rozpisywanie demek w skali(1/10): ciezko stwierdzic 7-8 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): wszyscy mnie juz poznali wiec tak, staram sie byc nie konfliktowy i zazwyczaj tak jest, nie daje sie prowokowac ludziom ktorzy probuja w jakis sposob sie dowartosciowac nieodpowiednimi zachowaniami/odzywkami, pilnuje porzadku skutecznie, rzadko sie myle jesli chodzi o cheat'y, zawsze staram sie jakos pomoc i staram sie rowniez zawsze szybko wejsc gdy ktos na steamie mnie informuje o problemach z graczami na serwerze, milego popoludnia dziubaski Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/' paczajonovicz ]%3B->/54.38.58.82:27015/ Kontakt: steam, forum, email Edytowane 20 Stycznia 2024 przez paczajonovicz 1 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DyyzieeK Opublikowano 22 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 (edytowane) Nick na serwerze: [D]yzie[K] Wiek: 22. Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie. Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Pare lat temu z czystym sumieniem dałbym 10, ale wszystko do przypomnienia więc mocne 7. Steam ID: STEAM_0:0:82701045 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy. Dlaczego ty: Mocno widać brak adminów, full ludzi łamiących regulamin i psujących rozgrywkę innym, jest nie do przyjęcia na tak zaludnionym serwerze. Chciałbym choć trochę to zmienić Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siemka, moja ksywa to Dyziek 🤪 Interesuję się motocyklami i samochodami. Lubię postrzelać w cska. Kończę składać kompa i bede zmuszony was pozabijać, do zoba na DD2 😉 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/[D]yzie[K]/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam Wymagania: Steam Jest. Minimum 15 lat. Jest. Kultura osobista Ogólnie tak, ale potrafię wybuchnąć. Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. Jest. Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera Jest. Znajomość komend admina: Do przypomnienia. Edytowane 22 Stycznia 2024 przez DyyzieeK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 24 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 (edytowane) Nick na serwerze: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG Wiek: 28 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 6 Steam ID: STEAM_0:0:632955050 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : TAK Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Co tu dużo pisać, mimo że jest kilku adminów nie zabraknie kolejnych rąk do pracy, nienawidzę cheaterów potrafię trzymać krótko graczy którzy psują grę innym jestem bardzo surowy jeśli jestem adminem co nie zmienia faktu że moja surowość nie jest oznaką wyższości i nie wpływa na serwer i ogólnie sieć, wiadomo sam jakiś święty nie jestem ale, jak pisałem nienawidzę cheaterów i też typów którzy obrażają czyjeś rodziny nawet osób których nie lubię bo rodzina nie ważne czy moja czy nie, jest święta i tego chce pilnować zwłaszcza po dzisiejszej sytuacji. Dodatkowo jak każdy zauważył był reset bansa i bardzo dużo takich ludzi będzie wbijało i trzeba pilnować a z rana nie ma nikogo, nienawidzę kolesiostwa... Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siemanko Mam na imię Marcin jak wyżej mam 28 lat, choć rocznikowo już 29, uwielbiam swoją pasję która jest też moją pracą mianowicie, naprawa elektroniki i wiele różnych rzeczy nie związanych stricte z elektroniką, uwielbiam się uczyć wielu nowych rzeczy których nie potrafię, ogólnie uwielbiam zwierzęta a dokładnie psy i konie, psa mam ale niestety nie zmieszczę konia w domu a z muzyki to uwielbiam stary dobry HIP-HOP i DUBSTEP. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/BOA DUPCZYCIEL KOBIETA%3DMAX60KG/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam,forum. Edytowane 25 Stycznia 2024 przez BOA DUPCZYCIEL 4 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Lutego 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Szyba rekrutacja na admina zostaje ponownie otwarta! Zapraszam do składania podań Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 18 Marca 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Nick na serwerze: KrolNastolatek Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Byłem adminem na kilku sieciach, 6/10. Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Pomimo, że nie gram dużo bo mam rodzinę, prace i obowiązki, to 4-5 razy w tygodniu wbijam na trochę, zazwyczaj wieczorami po pracy, uważam że przydadzą się ręce do pomocy. Chciałbym dołożyć coś od siebie dla sieci. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Witam, mam na imię Damian, 25 lat, województwo podlaskie. Gram u was już jakiś czas, mam nadzieję że większość kojarzy mnie z serwera. Uważam, że nie jestem osobą konfliktową, lubię się pośmiać, znam się na żartach, zawsze dążę do kompromisu, pogodzenia w razie nieporozumienia :) Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KrolNastolatek/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, forum Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania! Pozdrawiam serdecznie, widzimy się na duście! Krip, 22 Marca 2024 Odezwij się do mnie na pw/steam w sprawię podania. Mam kilka pytań co do twojego konta steam. Krip, 24 Marca 2024 Pograj jeszcze trochę daj się lepiej poznać, nadrób aktywność na forum i pokaż, że ci zależy na tym adminie, a zmienię zdanie. Spróbuj ponownie za tydzień na ten moment odrzucam. 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 30 Marca 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Nick na serwerze: KrolNastolatek Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : Byłem adminem na kilku sieciach, 6/10. Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Adminów nie jest za wiele, chciałbym pomóc przy rozwoju i pilnowaniu serwera. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Witam, mam na imię Damian, 25 lat, województwo podlaskie. Gram u was już jakiś czas, praktycznie codziennie. Jestem osobą komunikatywną, wyrozumiałą. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KrolNastolatek/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, forum Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania! Tydzień od odrzucenia ostatniego mija jutro ale mam zgodę od @ Krip na złożenie dziś. Krip, 2 Kwietnia 2024 (edytowane) Mocny okres testowy 2tyg. Z tej racji, że potrzebujemy adminów dam ci szansę się wykazać Napisz pw do Trivora, to doda ci admina i wyślij mu swój nick+steam ID + zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale na forum. Edytowane 2 Kwietnia 2024 przez Krip 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick na serwerze: FunnyPuma Wiek: 24 rocznikowo Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: Na innej sieci nie, posiadam admina tutaj na codzie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: 7 Steam ID: Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Jest to dość aktywny serwer i nie zawsze jest dostępny admin. Co za tym idzie, gram w różnych godzinach w zależności od zmiany w pracy i mógłbym pomóc obecnej kadrze adminów w pilnowaniu serwera. Dodatkowo, myślę, że dodatkowa para rąk się przyda do pomocy. Rozpisywanie demek w skali(1/10): Musiałbym coś sobie przypomnieć, ale dam sobie 5/10 na tą chwilę Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Dla tych co nie znają, mam na imię Przemek, w tym roku kończę 24 lata. Jestem osobą spokojną, bez konfliktową i każdy może się ze mną dogadać. Zawsze staram się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/FunnyPuma ^^/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam, forum, DC Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez FunnyPuma Krip, 7 Kwietnia 2024 Przyjmuję. Zgłoś się po rangę w dziale i napisz pw do Trivora, to doda ci flagi na serwerze. 4 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 6 Kwietnia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick na serwerze: Komornik Wiek:34 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 8 Steam ID : STEAM_0:0:521258559 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak Dlaczego ty: . Ponieważ jest nie dobór adminów a serwer jest pełny przeważnie przez 24/7 . Często jest tak że adminów nie ma w momencie kiedy taki delikwent Aim/Wh SH lub w full pakiecie . Mam nadziej ze popracuje tez nad kultura graczy na serwerze ,, A wiadomo dodatkowa para rak do pracy przyda się na serwerze.. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 7/9 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć. Jestem Tomasz zamieszkuje Stolice Polski .. Tu mam własna firmę która zajmuje się sprowadzanie aut za granicy... A w wolnym czasie dorabiam u kolegi jeżdżąc tirem po Polsce Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/KOMORNIK/54.38.58.82:27015/ P.s Duża dziura jest w bo byłem na urlopie 2 tyg Ale już nadrabiam zaległości w GT Kontakt: Steam, Forum Edytowane 6 Kwietnia 2024 przez KOMORNIK123 Krip, 7 Kwietnia 2024 Grasz regularnie i nigdy z tobą problemów nie było. Oby tak dalej. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale + wyślij swój nick+steam_id do Trivora, to doda ci flagi. //Przyjęte. 3 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Justynka. Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Nick na serwerze: |Justynka| Wiek: 20 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : tak Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 4 Steam ID: STEAM_0:1:853480129 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak tylko cos sie psuje ostatnio Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: bo puma mi kazal Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): e - sport girl , szybko sie ucze , bardzo miła Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/girl-e-sport/ Kontakt: steam forum Krip, 7 Kwietnia 2024 "Dlaczego ty: bo puma mi kazal" = Trochę te żarty nie śmieszą. //Podanie odrzucone. 1 1 1 9 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Nick na serwerze: TECHNICZNY JAK MIKI Wiek: 18 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : NIE Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 7 Steam ID: STEAM_0:1:717163552 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: Posiadam doświadczenie, jestem aktywnym graczem i chciałbym się przyczynić do pomocy pilnowania serwera. Zawsze dodatkowa para rąk do pomocy się przyda. A nie oszukujmy się serwer żyje 24/7 Rozpisywanie demek w skali(1/10): 6 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Mikołaj, pochodzę z Bielska-Białej, interesuję się sportem i oglądaniem piłki nożnej. Na codzień chodzę do technikum na kierunku Technik Elektryk a po szkole dorabiam sobie na magazynie. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/TECHNICZNY JAK MIKI/54.38.58.82:27015/ Kontakt: Steam , Forum Pozdrawiam Krip, 15 Kwietnia 2024 (edytowane) Złóż podanie za "7dni" w normalnej rekrutacji. Po prostu napisz nowy temat. Chcę zobaczyć czy obecne osoby posiadające admina na serwerze zmieniły zdanie co do twojej osoby. Bo dalej jest pewne, "ale", (Mam tutaj na myśli twoje ukrycie podania wyżej w tym temacie - dziecinada w skrócie). Mniejsza o to, po prostu chcę też zobaczyć co inni o tobie sądzą i dać im szansę wypowiedzenia się . //Odrzucone na ten moment - zrób tak jak piszę. Edytowane 15 Kwietnia 2024 przez Krip 1 2 3 Odnośnik do komentarza
Justynka. Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Nick na serwerze: |Justynka| Wiek: 20 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : tak Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 4.5 Steam ID: STEAM_0:1:853480129 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak ale cos sie sypie ostatnio Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: jestem aktywna dziewczyna lubie pomagac i chce tez pomoc administacji przy utrzymaniu serwera jestem chetna do wspierania was dalej i czekam na rozpatrzenie podania Rozpisywanie demek w skali(1/10): 5 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): bardzo pomocna jestem , mam wysoka samoocene i nikt mi jej nie wbije , lubie tez czasem popykac w cs na innych niz dd2 ale dd2 to ten glowny serwer ktory wybralam i jeden z lepszych Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/girl-e-sport/ Kontakt: forum steam Krip, 19 Kwietnia 2024 Odrzucone. 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Munio Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 (edytowane) Wiek: 20 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 5 Steam ID: STEAM_0:0:536998884 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy Dlaczego ty: ?: Jestem dość aktywny na serwerze w różnych porach dnia (to zależy od zmiany w pracy) Wydaję mi się ze spora część osób mnie już zna,kojarzy Btw Myślę ze przyda się kolejna para rąk do pomocy. Rozpisywanie demek w skali(1/10): Na ten moment dam 5, trzeba by sobie przypomnieć. Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Siemanko, mam na imię Adam, 20 lat, województwo Podlaskie ale obecnie przesiaduję w Holandii, Gram u was już jakiś czas wiec czemu by nie spróbować. Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/MuniO/54.38.58.82:27015/ Dodam ze grałem tez pod innymi nickami Kontakt: Steam,Ts,forum Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez Tengo Krip, 1 Maja 2024 (edytowane) Przyjmuję. Zgłoś się w odpowiednim dziale po rangę + wyślij do Triwora swój STEAM_ID, to doda ci flagi na serwerze. @@EDIT Po dyskusji na grupie adminowskiej/odkopaniu starych rzeczy jednak podanie zostaje odrzucone. Przykro mi. Edytowane 1 Maja 2024 przez Krip 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik cudownydzieciak Opublikowano 2 Maja 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 1. Nick:Cudowny Dzieciak 2. Wiek: 31 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8/ wszystkiego nawet Bóg nie wie 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Cudowny Dzieciak %3A)/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): Banid.pl | Wyszukaj zbanowanych 7. Steam ID: "Cudowny Dzieciak :)" 514 STEAM_0:1:450427325 4 1:01:33 31 0 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198861120379/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Jezeli bedzie trzeba i to pomoze w rozwinieciu serwera to czemu nie... 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Adminowalem juz na tym serwerze troche, ale urodzila mi sie druga coreczka dlatego musialem zrezygnowac... Teraz troche mam wiecej czasu i wiecej gram dlatego przydaja mi sie flagi . 12. Kontakt: Steam 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK Pozdrawiam Cudowny Dzieciak Krip, 3 Maja 2024 Dopiero co zacząłeś na nowo grać na serwerze. Twój Gamatracker jak chodzi o czas wygląda bardzo mizernie. Nadrób aktywność i spróbuj ponownie napisać podanie za 7 dni. Póki co odrzucam. Odnośnik do komentarza
Sponsor aXeee Opublikowano 8 Maja 2024 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Nick na serwerze: aXe Wiek: 25 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Posiadałem Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : 10/10 Miałem na wielu serwerach Admina Steam ID: STEAM_0:1:633437643 Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Darmowy (Tak) Dlaczego ty: Ponieważ myślę, że przyda się kolejna para rąk do pomocy. Często jestem w nocy na serwerze albo rano i widzę co się dzieję, jak gracze obrażają inne osoby w szczególności po bliskich. Chciałbym zapobiec takiego czegoś. Nie mam problemu z rozmową z innymi graczami, wręcz bardzo dobrze się dogaduję. Staż od 2015 roku. Rozpisywanie demek w skali(1/10): 8/10 myślę, że chwilkę przypomnienia i będzie 10 Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć mam na imię Daniel, lubię grać w różne gierki zwłaszcza w cs 1.6 Zajmuję się pisaniem tekstów (Amatorka), żeby zacząć coś nawijać o życiu moim jak i moich dobrych znajomych. A tak to nie lubię aż tak się rozpisywać na swój temat lecz nawinąć potrafię Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/aXe/54.38.58.82:27015/ Steam + Minimum 15 lat. + Kultura osobista + Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. + Doświadczenie w pełnieniu funkcji admina serwera + Umiejętność Rozpisywania demek w skali od (1/10) 8/10 wystarczy, że sobie przypomnę i będzie 10 Znajomość komend admina: + Kontakt: Steam/forum/TeamSpeak3 Trivor, 8 Maja 2024 Przyjęte. Zglos sie po range w odpowiednim dziale 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi