Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LEGENDARNY MLK. Opublikowano 8 Listopada 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 (edytowane) Twój nick: @ MLK. Nick oskarżonego: @ NetaO Powód skargi: Prowokowanie użytkowników, obrażanie ich. Nieodpowiednie prezentowanie się jako członek wyższej administracji, łamanie podpunktów regulaminu, brak reakcji. Opis sytuacji: Podpunkt "coś od siebie". Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj, 18:53 - 19:53. Miejsce zdarzenia: Miejsce dyskusji: chatbox. Dowody: Wszystkie screeny będą poniżej. Coś od siebie: Na samym początku zacytuję podpunkty regulaminów, które zostały złamane przez naszego kochanego członka administracji (niejednokrotnie rzecz jasna zostały złamane): Regulamin Chatboxa: - 1.3 Chatbox służy do prowadzenia luźnych rozmów. - 2.3 Spam, wyzwiska, kłótnie, prowokacje lub nadmierne przeklinanie będzie skutkowało blokadą na Chatboxie, oraz w niektórych przypadkach karane ostrzeżeniami. Regulamin Moderatora (traktuje go jako osobę moderującą forum, nic innego w sumie nie robi - jest jak moderator): - 1.4 Moderator zobowiązany jest do zachowania kultury słowa niezależnie od zdarzenia. - 2.3 Moderator powinien pilnować, aby użytkownicy forum przestrzegali regulaminu. - 3.2 Moderator nie może wdawać się w spory/kłótnie z innymi użytkownikami forum. Regulamin forum - 3.5 Zakazane jest prowokowanie innych Użytkowników, wszczynanie kłótni. Dobry wieczór drodzy użytkownicy sieci / forum oraz administracjo, dzisiejszego wieczoru byłem świadkiem wręcz kardynalnego łamania regulaminu przez jednego z członków wyższej administracji. Jak dobrze wiemy ów osobnik jest ostatnio zamieszany w dość dużą ilość odwołań / ostrzeżeń - co za tym idzie należałoby się dokładniej przyjrzeć jego poczynaniom bo najwyrazniej zbyt pewnie się poczuł na swoim stanowisku. Sprawa nr. 1 ------ Ostatnie odwołanie -> [ODRZUCONE] [ODWOŁANIE SB] - Blaszczyk Jak wspomniał: Nie będę sobie pozwalał na takie teksty w moją stronę. Ja Cię nie wyzywam i życzę sobie tego samego w moją stronę. - nie jest się ciężko domyśleć, że nie ma po drodze z użytkownikiem, który złożył odwołanie od tego ostrzeżenia. Można byłoby powiedzieć, że tekst mógł zostać napisany w stronę @ Błaszczyk : pięknie się kogoś zagina tym bardziej jak ktoś jest niepełnosprytny. Sprawa nr. 2 ------ [PRZYJĘTA] [SKARGA] - NetaO Zbyt ostra reakcja - nie wiem czy było tutaj +1 do dziennika, ale jeśli nie to raczej powinno to być wzięte pod uwagę. Już przed tą sytuacją chłopak się poczuł, że jest "kimś" i pomimo przyjętej skargi - dalej w to brnie i ma gdzieś panujące zasady. Sprawa nr. 3 ------ Dzisiejsze zajście z chatboxa. Wymiana słów, dość ostra i raczej niepotrzebna pomiędzy @ Juliusz.C. & @ Błaszczyk -> @ NetaO . Człowiek o zdrowych zmysłach na takim stanowisku raczej stroniłby od wymiany słów, prowokowania i wyzywania, a wręcz przeciwnie użyłby swoich uprawnień i narzędzi na forum by ukrócić zbędne dyskusje i wyzwiska przy okazji by samemu mieć czyste rączki i sumienie. Spoiler Samych sytuacji mogło być więcej, ale nie chciało mi się dokładnie czytać archiwum chatboxa. Na szczęście mam całe zescreenowane jakby coś miało dostać nóg po tym temacie. Mam nadzieję, że członkowie grup tj. @ Head Admin oraz @ Administrator pójdą o rozum do głowy i ukrócą tego typu zachowania degradacją stanowisko niżej lub całkowitym wydaleniem. Osoba takim zachowaniem wpływa na prezentowanie projektu w sposób negatywny oraz daje spojrzenie na to, że najwyrazniej administracja nie ma nic przeciwko takiemu zachowaniu udając, że takie zdarzenia nie mają miejsca. PS. Wszystkie trzy sytuacje wymienione w tym temacie jako zbiór działy się na przestrzeni ostatniego miesiąca. Z racji, że chatbox był resetowany - innych wiadomości w archiwum niestety nie ma, a nie wiemy czy w poprzednich rozmowach nie było łamania regulaminu tak jak miało to miejsce podczas dzisiejszego wieczora. Skomentuję to tak: Ty też się doucz podpunktów i najlepiej się z nimi zapoznaj. #ekipanapoziomie. Edytowane 8 Listopada 2024 przez MLK. 13 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 8 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 @ Hana_Montana Przejrzyj sobie całe CB i podejmij decyzję. Ja już nawet nie mam ochoty się wypowiadać kolejny raz na te same tematy. EDIT1 i ostatni: @ MLK. Wchodząc w dyskusję byłem świadomy tego, że mogę dostać punkty karne lub degradację dla mnie to żadna strata. Czy niepotrzebnie dałem się sprowokować i ciągnąłem dyskusje? Czy złamałem regulamin? Tak. Po prostu już mam dosyć tego, że wchodzicie tutaj i tylko szukacie zaczepki pojawiasz się ty i zaraz pięciu kolejnych twoich ziomeczków i tylko czekacie na to, żeby zrobić syf. Masz rację jako j@ reprezentuje forum, a wy jako użytkownicy dajecie przykład innym wiec tu winne są obie strony, a nie tylko jedna. Bo w tej skardze jest tylko przedstawiona wina jednej Osoby, a nie jest pokazany całokształt. Tak samo dajesz ss'y tylko moich wypowiedzi, a gdzie wypowiedzi innych? Przecież najlepiej dać tylko ss'y wygodne pod skargę, żeby była jak najbardziej niekorzystna dla mnie. @ Kocham Cie kwiatuszku <3 Już w pierwszym zdaniu kłamiesz. Zarówno ty i @ postrach prawiczków jesteście karani za wasze wyzwiska i prowokację, i dodam, że @ postrach prawiczków dostaje bardziej po dupie. Znowu przyjmujecie taktykę, że to was wyżywają i prowokują, a wy tylko się bronicie, a dobrze wiemy jak to wygląda wchodzicie na CB i tylko szukacie zaczepki, a potem jest płacz, bo zostaliście ukarani. Na wszystkie blokady i warny są ss'y i jest to zapisane, więc nie wmawiaj mi, że tylko ty jesteś karany, bo to zwykłe kłamstwo. Piszesz, że ja co chwila prowokuję, a ty nawet w wypowiedzi w skardze piszesz do mnie „dzidzia”, i to nie jest próba prowokacji? Ale tak to ja was prowokuję oczywiście. Problem w tym, że to wy zaczynacie te gry słowne i szukacie zaczepki. Wszystko zaczęło się, że pisaliście do mnie „Natalka” ogólnikowo i udawaliście, że to nie do mnie potem każdy przyjął waszą taktykę, a kto się na końcu o to spłakał? Wy. Zaczęliście robić syf na CB ktoś to obrócił w waszą stronę i już jest źle, bo wy możecie, a inni nie. Niżej są ss'y, że nawet sam się przyznajesz, że @ Axel pozwolił pisać ogólnikowo, a nie bezpośrednio, gdzie sam się przyznajesz do tego, że szukasz tylko zaczepki i prowokacji. Gdzie od kilku dni ty i @ Błaszczyk przychodzicie na forum od rana i zaczynacie gry słowne i piszecie ogólnikowo, a potem udajecie, że nie wiecie, o kogo chodzi. Żałosne. Tutaj masz samo zaoranie siebie, które tylko pokazuje, jaką zakłamaną osobą jesteś. Jest cisza spokój na czacie wchodzisz i z miejsca jebiesz krzywe teksty i szukasz prowokacji tekstami „jazda z robactwem” lub „czy zaczepiały Cię jakieś pedały dzisiaj”. Ale przecież ty nie piszesz ogólnikowo i oczywiście te teksty nie są do nikogo kierowane hipokryto. Tutaj dałem tylko dwa ss'y a jest ich więcej. Gdzie jest cisza i spokój na czacie i nagle wbijasz ty z @ Błaszczyk i szukacie zaczepki, ale oczywiście to was prowokują wy jesteście święci. ss'y: Nikogo od ćpunów nie wyzwałem i tutaj jest twoje kolejne kłamstwo nie szukaj argumentów na siłę jak ich nie masz. Nagle pamiętasz moje wypowiedzi z 27 października i dziwnym trafem nie masz dowodów na to ciekawe. Zacznijcie sami od siebie i zmieńcie swoje zachowanie, a ja je zmienię w stosunku do was, bo ja sobie na pozwolę wejść na głowę i co chwila wbijać szpilek, gdzie często was omijam, a wy i tak przychodzicie i zaczepiacie. @ Juliusz.C. Co do pierwszego tematu nie ma on nic wspólnego ze skargą, gdzie znowu łamiesz tym regulamin, ale oczywiście według Ciebie jest inaczej. Więc przypominam tutaj masz wszystko wyjaśnione. Oczywiście, że napisałeś w moją stronę dałem ostrzeżenie innemu użytkownikowi, żeby może napisać max 4 wiadomości z rzędu, a ty zaraz wyjeżdżasz z tekstem „Ej no kurwa, a co to za nieuczciwe traktowanie? Już ja pamiętam szeryf warnował bez ostrzeżenia… i” punkty nie wygasają nigdy „także do roboty” więc do kogo to było? Nie rób na siłę z kogoś idioty, bo teraz sam tłumaczysz się z tego, że nie było to skierowane do mnie jak było, tym bardziej że nazywasz mnie szeryfem i tego samego sformułowania używasz w tym zdaniu, więc skończ pierdolić. Gdzie jeszcze wspominasz o starym temacie i warnach, gdzie wszystko zostało rozwiązane i nie masz tutaj racji, a zarzucasz mi, że coś zrobiłem nie tak, jak sam administrator forum przyznał mi rację, więc w czym problem? Sam mnie zaczepiłeś, a potem płaczesz, że Ci odpowiadam to, że mam J@ nie znaczy, że będę siedział cicho i będę sobie pozwalał co chwila na jakieś krzywe teksty i nie zareaguję. I nie reprezentujesz tylko siebie inni użytkownicy biorą z was przykład i waszego zachowania, bo skoro myślą, że wy możecie to oni też mogą wiec tutaj się mylisz, bo wszyscy pracujemy na dobre imie forum, a nie tylko ja, a tutaj pokazujesz, że ty jesteś bez winy, a winny tylko jestem ja. Oczywiście ty jesteś święty: Walisz mi teksty typu "zamknij japę" i myślisz że będę siedział cicho i nie zareaguję? Śmiech... Tutaj dawno po dyskusji a ty dalej szukasz zaczepki: I na koniec @ Błaszczyk Ale to wy zaczęliście pisać ogólnikowo. Wszystko zaczęło się od tego, że szukaliście prowokacji, pisząc do mnie „Natalka”, a potem udawaliście, że to nie o mnie chodzi i tak to się rozwinęło. Też waliliście wiele krzywych tekstów ogólnikowo, ale przecież wy możecie, i to nie chodziło o mnie tylko tak sobie między sobą pisaliście i wy już to możecie robić. Sam pisałem o tym @ Anox , że zaczynacie robić syf właśnie od tego pisania typu „Natalka”, ale @ Anox olał temat i też udał, że nie wie, o co chodzi i poszło to dalej. Wbijasz na CB szukasz zaczepki i przy okazji mnie wyzywasz i potem jest płacz, bo masz bloka i warna, gdzie się nawet nie potrafisz zachować. Oczywiście ty nie wyzywasz i to ja was zaczepiam: 1 4 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LEGENDARNY MLK. Opublikowano 8 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Teraz, NetaO napisał(a): @ Hana_Montana Przejrzyj sobie całe CB i podejmij decyzję. Ja już nawet nie mam ochoty się wypowiadać kolejny raz na te same tematy. Klasyczne uciekanie od wypowiedzi w temacie, który czarno na białym pokazuje, że zostały złamane powyższe podpunkty regulaminowe. Posiadanie rangi j@ / bycie członkiem wyższej administracji nie uprawnia Cię do tego by prowokować, obrażać i łamać panujące zasady w momencie, gdy Ty oczekujesz od użytkowników że będą chodzić jak w zegarku z przestrzeganiem panujących zasad. Łowiczok się zesrał, raz a dobrze i wyszło szydło z worka, że już się nawet wypowiedzieć nie chce. 1 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 8 Listopada 2024 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 (edytowane) Post za zgodą administracji. Jezeli chodzi o mnie praktycznie wszystkie warny które posiadam są od Netao. Piękny plot-twist się nam tutaj kreauje: on cisnie po mnie ja cisne po nim, ukarany zostaje tylko JA , cisnie mnie paterowski odpowiadam mu ukarany zostaje tylko JA. ten gość daje ludziom warny za "prowokacje| a kazde uczestnictwo jego na chatboxie to prowokacja albo mnie albo Blaszczyka albo jeszcze kogoś innego, ostatnimi czasy to juz czasami rece opadają jak widzę co ta dzidzia pisze... Gdy juz 90% ludzi z chatboxa zauwazylo ze kazde przyjscie Netao badz Paterowskiego równa sie tym ze prowokują jakieś kłotnie i odpalają aroganckie gry słowne a na koniec jest tłumaczenie że oni to mowili ogolnikowo i nie mamy 100% pewnosci ze te aroganckie teksty są w naszą strone, wiec wtedy juz sie warn nie należy heh. jak dla mnie chore... Doszlo to do tego ze Netao zorientowal sie juz ze mi tyle w arnow dal ze kazdy kolejny konczy się 7 dniową banicją, w ten wlasnie sposób kolega tylko zacieral rączki i czekał aż mnie sprowokuje a ja się dam, no i oczywiscie tak się stało po czym 2 razy byl odpoczynek od forum na 7 dni Niestety archiwum chat boxa zostało zresetowane bądz usunięte, natomiast jezeli ktos z administracji chce sie pofatygować to wystarczy zobaczycz wypowiedzi NetaO oraz paterowskiego z dnia 27.10 w którym cały dzień wyzywali i prowokowali innych a potem rozdawal wszystkim z ktorymi mial wymiane pogladów, warna. Archiwum z tego dnia i wypowiedzi "administratora" w ktorych normalnie wyzywal ludzi od cpunów etc... wystarczy wejść, i zobaczyc ze to on wszystko prowokuje i podjudza do awantury, imo takie wypowiedzi z ust "administatora" z automatu zaslugują na degrada gdy gosciu reprezentujący calą sieć zachowuje się w ten sposob i tylko czeka zeby ujebac kogoś niewygodnego. Szkoda ze nie mam dostepu do archiwum no i szkoda ze nie napisalem skargi wczesniej tak by było wiecej screenow no ale kto byl to wie no ale reasumując, -cale forum widzi ile jadu idzie od niego, chyba nikt oprocz Paterowskiego go nie lubi a dodam ze Paterowskiego tez raczej nikt nie lubi, co chyba juz powinno byc sygnalem ze dzieje sie cos zlego... -naduzywanie uprawnien wjechalo juz w krew -a aktywnosc jego i zaanaganzowanie w rozwoj sieci patrząc na ostatnie 6 miesiecy tez pozostawia duzo do życzenia Edit, Geniuszu 0 iq nawet nie potrafisz kontekstu zlapac, to wlasnie Axel odniosl się do tego w ten sposob po przeczytaniu TWOICH wypowiedzi, ze nie obrazales nikogo z nas bezposrednio wiec bez przypalu, dlatego pozniej zaczalem robic to samo wobec Ciebie, proste chyba nie? no tak na screenach widac jak ty WCALE I WOGOLE NIGDY NIKOGO NIE PROWOKUJESZ Edytowane 9 Listopada 2024 przez Kocham Cie kwiatuszku <3 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Juliusz.C. Opublikowano 8 Listopada 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 (edytowane) Skoro mój nick został przywołany to się wypowiem. Po 1 to dlaczego warny z punktami dalej mam na koncie? Niech ktoś w końcu doczyta regulamin i je usunie Regulamin wyraźnie mówi za co nakładane są punkty, a za co tylko ostrzeżenie bez pkt. I za to będę dalej prowokował, póki tego nie ogarnie Mam dwa i nie powinno ich być według regulaminu. Potrafił nałożyć, to potrafi zdjąć. Zrobił to wbrew regulaminowi, więc nie będę nikomu innemu zawracał dupy, tylko docinał jemu za każdym razem póki tego nie naprawi. Jest to osobna sprawa, ale ma i będzie miała wpływ na wszystkie inne z mojej strony Także niestosowanie się do regulaminu można zaliczyć "oskarżonemu". A co do sprawy: Nie napisałem nic w stronę "oskarżonego" pierwszy. Stwierdziłem TYLKO krótko: "Ej no kurwa, a co to za nieuczciwe traktowanie? Już ja pamiętam szeryf warnował bez ostrzeżenia..i "punkty nie wygasają nigdy" także do roboty" Nie oznaczyłem nikogo, a skoro ktoś podjął temat, to niech się nie dziwi reakcji. Jak napisał że "śmieci grają w cs'a" to nikt nie zareagował bo nie było oznaczenia o kogo chodzi. Toteż tu tez nie ma- reguła więc identyczna. Poszło więc dalej heh Wyzwiska, kłótnie, docinki i prowokacje z jego strony.. Wszystko możecie sobie zobaczyć. A jak przedmówcy wspominali wcześniej- samo to, że ktoś z administracji zachowuje się w ten sposób daje wiele do życzenia. Ja jako użytkownik reprezentuję wyłącznie siebie, a członek administracji reprezentuje administrację sieci. Co również mu przypomniałem w rozmowie na czacie Także sami już sobie oceńcie czy robi to właściwie i wyciągnijcie wnioski. A tak BTW, to lubię jak dzieci się spinają.. przynajmniej można zasięgnąć nieco ich slangu. I odpocząć od pracy ciskając kilka wyzwisk.. @ NetaO Kiedyś gdy to określiłeś "psy grają w cs'a" też było wiadomo że piszesz o użytkownikach forum. Jednak broniłeś się, że nie chodziło o nikogo z forum. Została przyjęta taktyka, że skoro się kogoś nie oznacza, to można prowokować, wyzywać itp bez konsekwencji. Zrobiłem identycznie jak Ty, więc o co chodzi? Nie napisałem wprost, ale domyslić się można szybko. Więc nie ściemniam kto był adresatem wypowiedzi, bo po co? Nie wmawiaj mi więc tego, czego nie napisałem. Znów chcesz się wymigać od słów i czynów które popełniłeś, czy o co chodzi? Łatwo Cię sprowokować, co oznacza, że nie powinieneś pełnić żadnej funkcji na forum. Ja lubię się droczyć, co zapewne miałeś okazję odczuć. Niczego tu nie biorę na poważnie, ale Ty jak widać odwrotnie. A skargi pisałem, bo w mojej pracy jest ograniczona ilość osób które mogę widywać przez kilka miesięcy, a tak mogłem kogoś powkurwiać dla zabawy. W dupie mam te warny, bo nic nie wnoszą do mojego życia xD Także daj jeszcze kilka, a będę jeszcze bardziej Ci dokuczał haha Nie łamię regulaminu, bo przytoczona sytuacja to nie żadna prośba, tylko wyjaśnienie dlaczego tak postępuję. Więc ogarnij dupę, nie mów za mnie i nie dopowiadaj sobie historii. I jeszcze raz powtórzę, że REPREZENTUJĘ WYŁĄCZNIE SIEBIE. Mówię WYŁĄCZNIE w swoim imieniu. A to że inni biorą(albo nie) przykład, to inna kwestia. Nie myl pojęć, to ty reprezentujesz sieć, bo jesteś członkiem administracji, a nie ja. To też trzeba Tobie tłumaczyć, że reprezentowanie to znaczy wypowiadanie się za kogoś/grupę osób? Przytoczę, bo pewnie znowu będziesz negował.. "Słownik języka polskiego PWN* reprezentować 1. «występować i działać w czyimś imieniu". Edytowane 8 Listopada 2024 przez Juliusz.C. Nawiązanie do zaczepki 3 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 8 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 (edytowane) Oznaczyleś mnie to się wypowiem. Po prostu ten człowiek myśli że jak komuś będzie ubliżać w sposób taki że nie będzie jego nicku wywoływa, to jest w błędzie, no głupi by się nie domyślił że te słowa były skierowane do mnie, ale widać po raz kolejny mu się upiekło.Druga rzecz, dostaje blokadę na czat na 24h, jak odpowiadam mu w to co napisał, a typ Petrovsky ''Poteżnaa knaga 14cm'', ciśnie po matce,wyzywa od najgorszych nie pierwszy raz,i dostaje bana na 6,albo 8 h, i klepiecie mu warny, a on się śmieje bo wykupuje z paypala. Edytowane 8 Listopada 2024 przez Błaszczyk 4 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 8 Listopada 2024 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Ten człowiek okazuje się ze strony, w której nadużywa swoich uprawnień względem osób do których ma uprzedzenia. W tym przypadku można zauważyć, że jego motywacją jest trwała gotowość do napastliwych zachowań, ponieważ stanowisko służy mu tylko i wyłącznie do odbudowywania struktury JA. Jest NAPĘDZAJĄCYM mechanizmem regularnych konfliktów między użytkownikami, w których uczestniczy, jako "administrator" dbający o "ład i porządek". - Doznał licznych frustracji po skargach, więc w każdej kolejnej sytuacji w której uczestniczy, reaguje nieodpowiednio. - Nieumiejętnie ocenia okoliczności i trudne dla niego sytuacje. - Nie potrafi wystarczająco wcześnie uruchomić samokontroli. - Spostrzega wyniki swojej niechlujnej "pracy" jako pozostające poza kontrolą, lekceważąc osoby które są nad nim. - Cechuje się tendencją do przeceniania swoich umiejętności, o których nie ma kompletnie zielonego pojęcia; poza nadgorliwością. - Za swoje niewłaściwie podjęte decyzje/postępowanie/zachowanie, każdorazowo obarcza winą innych. - Prowokacja + nałożenie blokady przez napastnika czyt. administratora. Data 4 listopada, godz. 18/19 Pochopność. Nieobiektywne odrzucenie odwołania, brak wyjaśnień. Kolega w administracji okazał się wiarygodniejszy, niedokładność i czynności sprawdzające przez kolejnego administratora, zawiodły. Dla mnie wszelkie zrównanie napastnika z osobą działającą w samoobronie, jest nie do przyjęcia. Uważam, że osoba która w jakiś sposób czuje się lepszą gdy pokazuje swoje Wielkie JA, nie powinna być na takim stanowisku, zwłaszcza, gdy nie wyciąga z tego wniosków. https://strefaskilla.pl/topic/57225-przyjęta-skarga-netao/ @ Anox @ Trivor 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDARNY MLK. Opublikowano 8 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 (edytowane) 2 godziny temu, NetaO napisał(a): Bo w tej skardze jest tylko przedstawiona wina jednej Osoby, a nie jest pokazany całokształt. Tak samo dajesz ss'y tylko moich wypowiedzi, a gdzie wypowiedzi innych? Przecież najlepiej dać tylko ss'y wygodne pod skargę, żeby była jak najbardziej niekorzystna dla mnie. Przedstawiona wina jednej strony konfliktu ponieważ to Ciebie dotyczy temat - nie ich. Według nich powinny zostać wyciągnięte konsekwencje, a że nie zostały to takie są screeny ukazujące tylko Twoje zachowanie. Nie broń się tym, że screeny zrobione są tak żeby były wygodne pod skargę - administracja tak czy siak przejrzy dokładnie archiwum chatboxa. Gdyby nie było archiwum, to co innego - wtedy argument trafny w 100%. 2 godziny temu, NetaO napisał(a): Czy niepotrzebnie dałem się sprowokować i ciągnąłem dyskusje? Czy złamałem regulamin? Tak. Po prostu już mam dosyć tego, że wchodzicie tutaj i tylko szukacie zaczepki pojawiasz się ty i zaraz pięciu kolejnych twoich ziomeczków i tylko czekacie na to, żeby zrobić syf. Masz rację jako j@ reprezentuje forum, a wy jako użytkownicy dajecie przykład innym wiec tu winne są obie strony, a nie tylko jedna. Bo w tej skardze jest tylko przedstawiona wina jednej Osoby, a nie jest pokazany całokształt Jeśli tiltuje Cię moje wejście, bądź innych osób - najwyraźniej pora porzucić karierę. Dzieje się syf = ostrzeżenie. Where problem v2? Lepiej wejść w dyskusje - standard. Przy okazji jako j@ powinieneś stronić od tego typu postów - przecież to czysty spam, za który powinieneś otrzymać ostrzeżenie jak osoba, która coś wstawiła do tematu. Lepiej ukryć i mieć czyste łapy. - https://streamable.com/6dqen3 🤣 #60 PS. Jak dobrze, że jest jakieś nieoficjalne archiwum to zawsze się coś znajdzie @ Dusia Edytowane 8 Listopada 2024 przez MLK. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. -slajdEN Opublikowano 9 Listopada 2024 Sprawiedliwy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Cytat Tutaj masz samo zaoranie siebie, które tylko pokazuje, jaką zakłamaną osobą jesteś. Jest cisza spokój na czacie wchodzisz i z miejsca jebiesz krzywe teksty i szukasz prowokacji "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz" ~ kiedyś ktoś mądry Kwiecień 2k24 - na długo przed sytuacją z Błaszczykiem, Kwiatkowskim i paterowskim, wtedy moderator. Pojawiasz się na czacie, piszesz do pawełka brzydkie rzeczy. Ulżyło ci? Czerwiec, już j@. Biednego netałka sprowokowała Dusia, która w tamtym momencie napisała skargę związaną z tematem Boy Kto wie, być może gdybyś kiedyś nie przekręcił nicku Dusi, to chłopaki nie przekręcili by twojego na natalkę, przykład idzie z góry B) Lipiec, jak ty to dzisiaj napisałeś wyżej? Wchodzisz (pod dwóch godzinach od ostatniej wiadomości) i z miejsca jebiesz krzywe teksty i szukasz prowokacji? Wzór administratora forum (bo przecież ostatnio sam napisałeś, że serwerami się nie zajmujesz B-)) Tak było kiedyś. Zacząłeś karierę niebieskiego dosyć wstydliwie, aczkolwiek już wtedy było widać, że coś tam pod kopułą nie do końca styka i ten edgyboi w końcu z ciebie wyjdzie. Jak jest teraz? Czy coś się zmieniło? No w sumie to w chuj się zmieniło, bo standardowo, osóbce która dostała tak dużą władzę po okresie przez który była olewana, wypierdoliło ego. Odrobina niebieskiego koloru sprawiła, że nawet ta smutna żaba z profilowego zaczęła się lekko uśmiechać. Jakoś nie widziałem, żeby między Axelem, modami czy innymi funkcyjnymi rangami a użytkownikami były takie tarcia. Jak to jest że oni potrafią utrzymać koleżeńską relacje z innymi, a ty niekoniecznie? Cytat Tak samo dajesz ss'y tylko moich wypowiedzi, a gdzie wypowiedzi innych? Przecież najlepiej dać tylko ss'y wygodne pod skargę, żeby była jak najbardziej niekorzystna dla mnie. Okej, to ja może dam coś aktualnego, pierwsze lepsze z brzegu, RAZEM Z WYPOWIEDZIAMI INNYCH. Biednego netusia sprowokował jebany borsuczek . Niestety na tym nie skończył, bo posunął się kawałek dalej. Grafik na urlopie przejmuje rolę j@ i uspokaja j@ Nie wiem czy widzisz, ale jedynym maćkiem z klanu okazałeś się ty, wchodząc na czat, reagując na wpis Błaszczyka i jeszcze finalnie go obrażając. Dlaczego to ci uszło płazem? No i tak sobie można klikać te wpisy: i je przeglądać, i w końcu dojść do wniosku, że Błaszczyk wyjebał milion złoty na warny, a netao dalej jest niebieska - zachowując się podobnieXD Cytat Tutaj masz samo zaoranie siebie, które tylko pokazuje, jaką zakłamaną osobą jesteś. Jest cisza spokój na czacie wchodzisz i z miejsca jebiesz krzywe teksty i szukasz prowokacji U kogo nastąpiło samo zaoranie? Bo moim zdaniem ostatecznie stałeś się tym, z czym kiedyś walczyłeś ;P Cytat Po prostu już mam dosyć tego, że wchodzicie tutaj i tylko szukacie zaczepki pojawiasz się ty i zaraz pięciu kolejnych twoich ziomeczków i tylko czekacie na to, żeby zrobić syf. Wytykanie hipokryzji biednemu niebieskiemu = robienie syfu. Swoją drogą - ostatnie sytuacje z paterowskim w którym netało widział kolegę, bo mieli wspólnego wroga - Błaszczyka, pokazały, że nie przeszkadzał mu syf który typ po sobie pozostawiał. Więc jak to jest? Anotak, syf w porządku, ale niekierowany we mnie 7 2 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Listopada 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 @ -slajdEN Brzydkie rzeczy do Pawełka? Z tego, co pamiętam razem z @ Paweł Szmit sobie żartowaliśmy na czacie i nie miał z tym problemu. Nagle dziwnym trafem ty masz z tym problem po kilku miesiącach? I oczywiście wycinki tylko moich wypowiedzi widać na ss'ach a nie całej rozmowy, bo już by nie pasowała do narracji co? Najbardziej mnie śmieszy fakt, że największy problem z tym mają osoby, których ta rozmowa nie dotyczyła i szukają na siłę argumentu, byle tylko coś napisać. Zabawne. Przykład idzie z góry mówisz? Szkoda, że Panowie przekręcali mój nick i pisali do mnie Natalka już dużo wcześniej, zanim napisałem „pusia” widzę znowu słabe doinformowanie i prób wmówienia innym, że twoje kłamstwa są prawdą. Jak widać, przykład też idzie od użytkowników. Szkoda, że znów wklejasz ucinki sso'w a nie całej rozmowy lub tego, jak Dusia mnie zaczepiała, no ale tak zawsze winny jestem ja wy rączki macie czyste. Kolejny temat z dupy. Nie rozumiem o co Ci chodzi na tym ss'ie. Skomentowałem tylko sytuację, jaka miała miejsce na CB i tyle, a ty znów na siłę próbujesz szukać czegoś na mnie, ale znów nieskutecznie. Na poniższych ssa'ch również zbytnio nic nie widzę zwykła dyskusja z Błaszczykiem, a „maciek z klanu” nie było kierowane nawet do niego, ale znowu musi Ci pasować to pod twoją narrację, więc sobie musisz dopowiedzieć kilka słów. I na koniec dajesz znowu skargę z przed kilku miesięcy, która nie ma nic wspólnego z tematem i dawno była rozwiązana, ale no trzeba coś dodać jak brakuje argumentów żeby tylko jakimś gównem zapchać swoje wypociny. Wytykasz komuś błędy, a sam swoich nie widzisz #hipokryta. Od kilku tygodni wchodzisz na CB i szukasz zaczepki jak wam ktoś odpowie to zaraz jest płacz ojej on ma J@ i nie może tak się zwracać do nas przecież my możemy, a on nie. Tutaj przykłady z dziś, jak jesteś taki bez skazy: Nie zwracam na Ciebie uwagi, a ty uderzasz we mnie i szukasz prowokacji i ciągle walisz jakieś przysrywki w moją stronę: Kolejna sytuacja z dziś. Chuja wiesz, a się wypowiadasz. Przy czym jeszcze obrażasz innego użytkownika, prowokując kolejną spine na CB. Ależ oczywiście ty nic złego nie zrobiłeś. Wy uderzać możecie ja już nie. Piękna sprawa. @ MANIA Naprawdę już mnie nudzą twoje populizmy. Ty mi zwracasz uwagę i wytykasz błędy, a sama co robisz? Wyzywasz dziewczynę od dziwek. Wyciągasz jakieś brudy na CB, z czego zostaną wyciągnięte konsekwencje. Naśmiewasz się, że jest gruba i piszesz do niej „oponka”, walisz teksty, że zarabia żetony na OF i że naciąga innych na kasę. Co ty w ogóle wypisujesz dziewczyno? Jak ktoś z Tobą krótko poleci, to się zaczynasz gubić i pisać, że nadużywam władzy i nie rozumiem twoich wypowiedzi, a, jak widać, na ss'ach sama przychodzisz wyzywasz ludzi i ich prowokujesz potem zgrywasz pokrzywdzoną i próbujesz się wybielać, atakując mnie lub innych użytkowników. Jaka miła dziewczyna z Ciebie o dwóch twarzach: Moje zachowanie może nie jest idealne, ale ty pokazałaś swoją prawdziwą twarz, i to, jaką jesteś zepsutą osobą. @ MLK. 18 godzin temu, MLK. napisał(a): Przedstawiona wina jednej strony konfliktu ponieważ to Ciebie dotyczy temat - nie ich. Według nich powinny zostać wyciągnięte konsekwencje, a że nie zostały to takie są screeny ukazujące tylko Twoje zachowanie. Nie broń się tym, że screeny zrobione są tak żeby były wygodne pod skargę - administracja tak czy siak przejrzy dokładnie archiwum chatboxa. Gdyby nie było archiwum, to co innego - wtedy argument trafny w 100%. Niczym się nie bronię tylko piszę jak jest. Mówisz, że skarga jest na mnie i jest przedstawiona moja wina, a oznaczasz w niej inne osoby, które jako pierwsze zaczęły robić syf i dajesz ucięte ss'y zamiast pokazać całokształt to, wklejasz tylko wygodne dla Ciebie wycinki rozmów. Jeżeli administracja przejrzy i tak CB, to po co dajesz w ogóle ss'y jakiekolwiek? XD no, tak żeby pasowało pod skargę. 19 godzin temu, MLK. napisał(a): Jeśli tiltuje Cię moje wejście, bądź innych osób - najwyraźniej pora porzucić karierę. Dzieje się syf = ostrzeżenie. Where problem v2? Lepiej wejść w dyskusje - standard. Przy okazji jako j@ powinieneś stronić od tego typu postów - przecież to czysty spam, za który powinieneś otrzymać ostrzeżenie jak osoba, która coś wstawiła do tematu. Lepiej ukryć i mieć czyste łapy. - https://streamable.com/6dqen3 🤣 Chciałem edytować temat i przypadkiem nacisnąłem nie to, co potrzeba i dodałem kawałek posta, więc logiczne, że to ukryłem, żeby nie robić zbędnego syfu, to jest normalna rzecz. Teraz na siłę próbujesz znaleźć coś przeciwko mnie, żeby tylko zwiększyć wiarygodność i bardziej mi dojebać. Nieraz coś ktoś wstawi bez sensu i piszę, żeby ukryć post i nikt nie robi żadnego problemu. Nagle ty go masz? Aaa no tak, bo mi nie wolno. XD I na koniec dajesz ss'a sprzed kilku miesięcy, który nic nie wnosi do tematu i nie dotyczy nawet tej skargi. No ale czymś trzeba zapchać skargę, żeby tylko lepiej się czytało. I jak zwykle pełnych rozmów brak tylko pojedyncze wycinki moich wypowiedzi, żeby pasowało pod twoją skargę i pokazało mnie w złym świetle dziecinne. 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
LEGENDARNY MLK. Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) 39 minut temu, NetaO napisał(a): Niczym się nie bronię tylko piszę jak jest. Mówisz, że skarga jest na mnie i jest przedstawiona moja wina, a oznaczasz w niej inne osoby, które jako pierwsze zaczęły robić syf i dajesz ucięte ss'y zamiast pokazać całokształt to, wklejasz tylko wygodne dla Ciebie wycinki rozmów. Jeżeli administracja przejrzy i tak CB, to po co dajesz w ogóle ss'y jakiekolwiek? XD no, tak żeby pasowało pod skargę. Zacytuję jeszcze raz swoje słowa tylko w krótszej wersji: w Twoich kompetencjach i Twoim obowiązkiem było to, aby ukrócić tego typu zachowania. Niedość, że tego nie zrobiłeś -> to sam jeszcze brałeś udział. Co z tego, że zaczęły robić syf? Uprawnia Cię to do robienia tego samego + wyzywania osób i ich prowokowania? Nie. Kapuściany łeb zostanie dalej kapuścianym łbem. Screeny nie są w żaden sposób ucięte tak, aby pasowały pod skargę: jak wspomniałem - skarga dotyczy Ciebie, więc zostało przedstawione negatywne zachowanie, które nie powinno mieć miejsca. Jeszcze bardziej zacznij się bronić, może znów zaczniesz pisać że "dajesz warny, a nikt na konfie nic Ci nie pisze (chodzi o administracje ofc)" - mniej więcej taki zapisek. Nie chce mi się cytować słów / szukać w screenach dokładniejszej wypowiedzi. Co mogę powiedzieć: dupa się pali tak jak nigdy dotąd. 39 minut temu, NetaO napisał(a): Chciałem edytować temat i przypadkiem nacisnąłem nie to, co potrzeba i dodałem kawałek posta, więc logiczne, że to ukryłem, żeby nie robić zbędnego syfu, to jest normalna rzecz. Teraz na siłę próbujesz znaleźć coś przeciwko mnie, żeby tylko zwiększyć wiarygodność i bardziej mi dojebać. Nieraz coś ktoś wstawi bez sensu i piszę, żeby ukryć post i nikt nie robi żadnego problemu. Nagle ty go masz? Aaa no tak, bo mi nie wolno. XD Raczej wątpię, że chciałeś edytować temat i dziwnym trafem zjechałeś na sam dół publikując treść, której finalnie nie ma w treści Twojej wypowiedzi nr. 1 i nr. 2. Dodatkowo nie powiem, pomimo opublikowania tematu zwyzywałeś mnie od osób dwulicowych, co jako członkowi administracji nie przystaje patrząc na to, że posiadasz taką rangę jaką posiadasz. Traktuję to jako obrazę ponieważ z Trivorem od czasów 2021 nie mam dobrych relacji, a co za tym idzie nie jest to tajemnicą, że mam zdanie jakie mam na jego temat - w sumie nikogo nie powinno to interesować. Nawiązałeś również do mojej przygody na posadzie technika - działałem na zlecenie Anox'a, tylko i wyłącznie. xd Poniżej kolejny przejaw prowokacji, pomimo posiadanej rangi odrazu po napisaniu tematu przez moją osobę: Ja osobiście dostałem nagrodę za swoje zachowanie w postaci 8h blokady na chatbox. Mam nadzieję, że każdy będzie traktowany tak samo, więc pytanie do @ Hana_Montana , który nadał blokadę: Jakie konsekwencje spotkały wczoraj lub może dzisiaj powyższego j@? Kolejny minus do tabelki? Może zlanie tematu po prostu bo jest członkiem ekipy? Skoro użytkownik zostaje ukarany za identyczne przewinienia, to druga strona barykady również powinna być ukarana. Czekam na odpowiedz, nawet w formie notki - jeśli takowa się nie pojawi, traktuje to jako brak profesjonalizmu i brak równego traktowania co z miejsca powinno dyskwalifikować taką osobę z pełnionej funkcji. PS. Nie kupuję jakiś marnych tłumaczeń: chcę rzeczywiście wiedzieć, czy takowa kara została nałożona osobie wyżej. Dodatkowo pamiętaj, skoro jesteś administratorem jak najbardziej powinieneś przestrzegać zasad netykiety. Trochę słabo, że osoba z taką rangą klnie jak szewc, a przy okazji łamie kolejny podpunkt regulaminu: 3.20 Dozwolone jest używanie słów ogólnie uznawanych za wulgarne tylko wtedy gdy wpisujemy tytuł (np: Piosenki, Filmu, Książki) lub gdy podajemy dany cytat lub tekst, lecz nie można tego nadużywać. Edytowane 9 Listopada 2024 przez MLK. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 W dniu dzisiejszym wraz z wyższą administracją podjęliśmy decyzje, że @ NetaO zostanie zdegradowany do stopnia użytkownika. Związku z incydentem na chatboxie, który miał miejsce w piątek oraz z pozostałymi zachowaniami, które były zgłaszane. Pozostali użytkownicy, którzy przyczynili się do tej kłótni i łamali regulamin, również poniosą konsekwencje. Więcej się nie rozpisuję, bo ręce opadają na to, co dzieje się na chatboxie. Chciałbym jedynie zaznaczyć, że chatbox będzie teraz dokładniej monitorowany, a każda prowokacja czy obraza będzie surowo karana. 6 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Listopada 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi