Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] [SKARGA] - Devox /Lub ktos jeszcze z Adm wyższej

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

To ja nałożyłem perma BOA DUPCZYCIELOWI za notoryczne wyzywanie administratorów forum oraz adminów dd2. Perm na forum = utrata admina, to chyba oczywiste. BOA dostawał dużo szans na poprawę ode mnie, a nawet od innych administratorów. Niestety, wczoraj kosa trafiła na kamień i poszła blokada. Co do jego funkcjonowania jako admin dd2, może ograniał cheaterów, ale był zbyt toksyczny w stosunku do graczy i adminów. Takich osób nam nie potrzeba. 

A czemu devox napisał, że on go zbanował, to za chuj nie wiem XDD

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 3
  • xD 2

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

W skrócie:

* mimo, że z BOA nie darzyliśmy się sympatią musze stwierdzić, że dobrze wywiązywał się ze swoich obowiązków i na pewno nie nazwałbym go toksycznym graczem, adminem. 

* reszta adminów  @ Kolejarz  @ KOMORNIK123 @ aXeee @ rewka @ KrólNastolatek @ Krip  to doświadczeni i pomocni administratorzy, współpracuje mi się z nimi naprawdę dobrze, służą pomocą i zawsze poratują radą gdy mam wątpliwości. Przepraszam jeśli o kimś zapomniałem.

* @ czerwonka zachowania tej pani na serwerze w szczególności na u@ nie zamierzam komentować ale zauważalny WIELKI przerost formy nad treścią. Teksty które rzuca można by opisać jako definicje toksyczności i prowokacji. Może po prostu taki jej styl bycia natomiast nie jest to postawa która wpływa i buduję odpowiednią atmosferę w naszej grupie.

Jest to komentarz osoby totalnie postronnej mającej dobre relacje z większością jak nie ze wszystkimi.

• Lubię to! 4
  • Super 4
  • Dzięki 1
  • Donator
DONATOR

Ja tez się wypowiem w tej skardze bo w tamtej nie zdążyłem

1 Moim skromnym zdaniem BOA miał swoje zdanie i to co mu ślina na jęzorek podsunęła to mówił prosto z mostu 

Jak MIAŁEM zawsze problem  z graczem to zawsze służył [pomocą

I taki degrad bez   podania  powodu i ban na forum to nie jest  w 100 % Fer

A robotę swoja robił bardzo dobrze

Ale więcej nic nie będę pisał bo szkoda czasu i tak to pewnie nic nie zmieni w  tej skardze 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

ww.png

Przecież to nie jest nic nowego, że osoba mówiąca z sensem i przede wszystkim własnym, mocnym zdaniem jest w końcu wywalana z forum. Mało to przykładów? @ LAN CIECHOCINEK 2K2 czy@ 71. ze shadow banem pierwsze przypadki z brzegu. W końcu widać, że zaczęło się to odbijać czkawką i oprócz dusta tutaj już nic nie prosperuje. Zaspany start z cs2 i w ogóle brak pomysłu na rozwinięcie go, a 1.6 to tylko dust na którym w większości zostały odpadki z innych sieci i są co chwile jakieś dramy. Nie liczę coda czy zm, bo te serwery się zawiną jak sieć już będzie na wykończeniu, bo nie są własnością sieci. 

Ryba się psuje od głowy :peposhrug:

• Lubię to! 6
  • WTF 1
  • Użytkownik

Szanuję wasze zdania, odniosę się do kilku kwestii.

1. BOA był wielokrotnie przeze mnie upominany lub instruowany w kwestiach adminowskich. Za każdym razem podnosił burdę w moją stronę, mimo, że były to słuszne uwagi, bo albo nie zrobił gdzieś screena, albo banował na pałę, albo klął jak szewc i wyzywał dookoła na grupie, za co też opierdol dostawał i dalej to robił. Taka osoba nie powinna znajdować się w administracji serwera. Jest to osoba po prostu toksyczna i od początku powodowała tylko i wyłącznie ferment. Degradacja mu się należała. Czy kreska słuszna? Nie oceniam, decyzję podjął ktoś kto mógł to zrobić.

2. Umiejętność rozpoznawania cheaterów leżała u klienta od początku, tych totalnie obvious wyłapywał, ale banował od cholery graczy którzy byli zwykłymi średniakami, czasem po 2-3 razy nawet. Pierwsze rozpiski demek to w ogóle tragedia była. Z czasem była poprawa, ale dalej nie robiło to na mnie oraz innych UBT zbytniego wrażenia. Kiedyś, jak byłem opiekunem na jednej sieci, również trzymałem pewnego osobnika zwanego PALUCH dość długo w administracji serwera, bo przynajmniej coś robił, a trzymałem go z racji na braki w administracji, bo niewiele osób chciało pełnić tę rangę. Ale w pewnym momencie pałka się przegła, szczęśliwie w momencie, gdy mogłem wprowadzić pewne zmiany. Tu widzę doskonałą analogię tamtej sytuacji.

3. To jest pierwsza sieć na której jestem, gdzie grupa adminowska ma być rzekomo traktowana inaczej, niepowiązana z pracą jako admin, zachowanie tam ma być pomijane - dla mnie to zwykła bzdura. Do tej pory za każdym razem zwyzywanie admina przez innego admina na jakimkolwiek komunikatorze kończyło się degradem, i bardzo dobrze. O oksia jakoś tyle nie płakaliście, a jedyne co te sytuacje różniło, to brak oficjalnej skargi na niego, ale post z krótkim, lecz dostatecznym powodem degradacji i zbanowania.

4. Kończenie z krechą? Za wyzywanie na grupie adminowskiej na steam oraz nazwanie osoby wyższej rangą dzieciakiem, dla mnie jak najbardziej jest ok. To również było widziane przeze mnie na każdej poprzedniej sieci. Osoba wyższa rangą jest jego zwierzchnikiem, jak nie potrafi się wyrażać w kierunku takiej osoby, to w pracy np. leci dyscyplinarka, w szkole ląduje się na dywaniku u dyrektora, o ile nie w sądzie. Proste. Zwłaszcza, że sam Hana na grupie napisał mu ostatnie ostrzeżenie, że jak jeszcze raz go zwyzywa. I tak, nazwanie kogoś dzieciakiem, jest dla mnie wyzwiskiem, nie zesrajcie sie o to, to jest moje zdanie.

5. No, tak, Hana powinien wyjaśnić z jakiego powodu leci degrad i za co leci kreska, czego nie zrobił. To fakt, to jego błąd. Powinien to nadrobić.

6. Co do poprzedniej ekipy administracyjnej vs dziś nie będę się wypowiadał, bo na co dzień zawitałem tutaj od okolic sierpnia/września tamtego roku, ale fakt, że obecna administracja niezbyt dobrze sobie radzi z pilnowaniem forum i czasem niektóre decyzje są dziwne. Ale to ma inny powód, który osoby które znają background funkcjonowania dzisiejszego forum o nim wiedzą. Zmiany będą konieczne, ale na to przyjdzie czas. Mamy najlepszy możliwy aktualnie skład administracji, nie widzę nikogo sensownego na wyższe rangi w tym momencie i nie widzę nikogo na randze od moderatora w górę, który by się na nią nie nadawał. A że jest to nowy skład administracji, to muszą się wszystkiego nauczyć. Tak jak Boa ,,uczył'' sie adminowania, ale jemu to szło jak po grudzie.

7. Do pewnych osób - wiedzą że to o nich, a ja wiem że sie przysrają - darujcie sobie przytyki do mnie, wystarczająco widziałem już w tej grze i w ,,życiu'' różnych sieci, nie interesuje mnie czy ktoś lubi mnie lub nie, czy uważa moje rozpiski za dobre czy nie. Wy wiecie swoje, a wiecie na razie mało, bo przestałem się wychylać niepotrzebnie, a ja wiem swoje. Człowiek z czasem zmienia nastawienie do niektórych spraw, bądź jak kto woli, ,,dorośleje'', i na tym zakończmy. Temat jest o czymś innym.

Edytowane przez JanuszHD
  • Lubię to! 6
  • Super 3
  • xD 2
  • Zasłużony

Zamykam skargę po niepotrzebne osoby tutaj się wypowiadają // Ktoś z czerwonych oceni sytuację 

• Lubię to! 2
  • xD 1

• Hana_Montana zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

@ BOA DUPCZYCIEL  otrzymuję UB na forum na obecny moment, a co do samej skargi ogarnę ją jutro wieczorem po robocie. 

Posta edytuję. 

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Tak sobie 1

spacer.pngspacer.png

• Krip odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

No to zaczynam i ja z góry chciałbym podziękować @ Dusia @ -slajdEN za to że napisaliście całą prawdę dostarczyliście dowody na to że administracja tutaj to jakiś żart i każdy robi co chce bo bez was każdy by miał w dupie to że zostałem zbanowany zamietli by pod dywan  i gitarka więc jeszcze raz dziękuje wam za poświecony czas na pokazanie prawdy.

Co do mojego perma za nic i zabraniu admina bez degradacji, śmieszne jest to że jakiś hana łamie regulamin jak chce i nikt z administracji nie reaguje nie ważne na jakim szczeblu, mówicie że ja robię patologie na tej sieci tylko że największa patologię odwalacie Wy, tłumacząc się że nie wiedzieliście, albo nie wasza sprawa jakim cudem ta administracja działa skoro każdy robi co chce i jak już jeden coś przyklepie to każdy ma wysrane czy to słuszny ban czy nie, ten cały hana chyba poczuł się jak właścieciel na jego nieszczęście banować mnie za coś czego nawet nie ma w regulaminie nie podając żadnego powodu "szablon" xD do tego jeszcze tłumaczenie że ja obrażam ludzi z forum, administracji i graczy, szkoda że żadnych dowodów nikt nie dał bo nikt nie może dać, powołując się na to co się działo na tej śmiesznej grupie niby adminowskiej, skoro po 1 nie ma tam nikt żadnych rang jesteśmy tam tylko grupką osób piszącą o dupie marynie, jakoś nigdy tam nie widziałem żadnych spraw serwerowych, oprócz  tego że trivor pytał coś o vipa czy svipa albo ja prosiłem się o sprawdzenie powiązań IP i nigdy się nie doczekałem (Może raz). Niech mi ktoś wytłumaczy od kiedy jakaś śmieszna grupa ma coś wspólnego z tym co się dzieje na forum i serwerze i za co dostaje bany gdzie nawet słowa nie ma o niej w regulaminie. Ta śmieszna grupa mogła by być nazywana grupą adminowską tylko wtedy gdy by była na forum a nie jakimś steamie, tylko niech nikt mi nie gada z tych co mnie nie lubią że od zawsze bo jakoś byłem adminem na kilku sieciach i nigdy tak nie było więc niestety kolejny brak argumentu.

Jeszcze na szybko sprawa @ Błaszczyk został on zdegradowany przez Kripa który wcześniej miał urlop, wtedy podliczał godziny adminowskie i dawał plusy Hana @ Krip weź Ty sprawdź tylko dokładnie bo ja nie mam dostępu do "godzin adminów" czy przypadkiem ten cały hana nie olał tego że błaszczyk miał do usunięcia minusa za plusy gdy Ty byłeś na urlopie bo mi się wydaje że miał wtedy i 1 minus nie został usunięty "możliwe że specjalnie" i przez to błaszczyk miał 2/3 później dostał kolejnego i degrad. 

Domyślam się że sprawa mojego perma za nic i usunięcia mi admina również za nic zostanie zamieciona pod dywan, ale może nie co do hany kolejny raz pokazuje że nie nadaje się na to stanowisko o ile fakt z degradem z minusami zostanie potwierdzony, a nawet jeśli się myle to i tak się nie nadaje. Nie musze nikomu udowadniać że Dusia i Slajden zamietli was konkternie. 

Więcej mi się nawet nie chce pisać bo wszystko już od nich zostało napisane ogólnie ban niesłuszny i "degrad" którego nie było też, @ Krip powiedz mi jak to jest że Ty na steam mi piszesz że dasz mi UB na forum bo niby Cię wtedy nie było i dowiedziałeś się z grupy, ale to już przemilcze dlaczego Ty mi piszesz że warny i tak dostanę i w ogóle kurwa za co? Zacznij albo Ty albo anox trzymać tu każdego za morde bo jest tu burdel w tej administracji skoro zamyka się kolejnej osobie morde i wylatuje z kreską za kurwa widzimisie jakiego dzieciaka i to nie obraza to fakt bo ja wiecej gram w csa jak on żyje na tym świecie. 

Ogólnie co do tego całego hany to mam nadzieje że zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje, bo kolejny raz napisze ja nic nie zrobiłem nie złamałem żadnego regulaminu i nikt nie ma żadnych dowodów a to co na grupie nie wlicza się w administracje bo ta grupa nie ma nic wspólnego z prawdziwą grupą adminowską tylko ZBIÓR PRZYPADKOWYCH OSÓB DO ROZMOWY!!! 

Wiem że i tak nie odzyskam admina bo przecież sobie zaraz wymyślicie powód bez dowodów, a no tak zapomniałem że byłem adminem chujowym dlatego mam najwyższą skuteczność i najwięcej wykreconych banów ale co tam przecież to się nie liczy xDDD

No to jeszcze mały dodatek na ssach które wyszczególniłem i opisałem tak jak umiałem bo nie jestem grafikiem widać dokładnie że obrażał mnie sam hana czerwonka i jeszcze mi groziła no i axee coś tam pisał https://megawrzuta.pl/download/eaa1ec48770e084e9e89cbfbfd8964e6.html przeczytajcie dokładnie te ssy bo jak wiadomo podwójne standardy muszą być nie @ Hana_Montana Ty możesz obrażać czerwonka i axee ja nie, tylko nie pisz mi że to jest jedyna sytuacja bo waszym tokiem "myślenia" nie powinno byc w ogóle takiej sytuacji  i jeszcze sam piszesz co wisać na ssach że "Ta grupa jest do komunikacji a nie wyzywania się nawzajem czym potwierdziłeś że nie tylko ja tam wyzywam" xD więc jak @ Krip @ Trivor zobaczycie te ssy gdzie również byłem obrażany to zabierzecie calej trójce rangi i dacie permy czy tylko ja muszę obrywać @ NetaO Dzięki za dostarczenie dowodów na kolegów w postaci ssów xDDDDD A i jeszcze spoko że porównujesz jakąś grupe do discorda skoro discord to serwer tak samo jak ts a jedyna prawilna gruba adminowska musiałaby być tu na forum.

Teraz tak jako że @ Krip już mi zapowiedział nawet bez zapoznania się z skargą i dowodami że o adminie mogę zapomnieć co w mojej ocenie jest to bardzo nieobiektywne to więc @ Trivor proszę abyś Ty i wyłącznie Ty bo nie ma tu obiektywności żadnej i się zajął tą skargą i moim adminem, no chyba że stosujemy podwójne standardy jeden coś nie może robić a inni mogą :D 

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
Krip
Krip,

"Teraz tak jako że @ Krip już mi zapowiedział nawet bez zapoznania się z skargą i dowodami że o adminie mogę zapomnieć" - Człowieku co ty w ogóle wypisujesz za bzdury... Od 2 DNI praktycznie cały czas bez przerwy trwa dyskusja czy to na grupie administracyjnej czy to nawet na forum jak podejść do tej sprawy, a ty mi takie coś tutaj piszesz... Nie wiem skąd ty takie wnioski wyciągasz, ale oki ; p 

• Lubię to! 2
  • Krip zablokował(a) ten temat
  • Premium
Premium

Więc tak nie wiem, czemu tutaj jest wrzucana cała administracja do jednego wora, tym bardziej że niektóre osoby nie miały żadnego wpływu na to, co się wydarzyło, ale jako że działamy jako jedna ekipa to też wypada się wypowiedzieć, bo przecież „cała administracja zjebała i robi co chcę”.

Zaczynając od @ Dusia ty nawet nie wiesz, na kogo do końca chcesz skargę napisać, ale do dyskusji jesteś pierwsza. Zwykły wpis @ DeVoX , który w sumie nic nie znaczył, a ty już do tego dorobiłaś teorię i zamiast się najpierw spytać kogoś, jak wyglądała sytuacja postanowiłaś sobie go oznaczyć, bo w sumie czemu nie?

Co ty teraz tworzysz, że grupa administracji na steam nie powinna być brana pod uwagę? Jest co część forum i po to została ona utworzona, żeby była lepsza i sprawniejsza komunikacja między adminami i właścicielami serwera. Tak samo tam, jak i na forum, czy discordzie trzeba zachować kulturę. Jak nikomu nie przeszkadzało, to co tam się dzieje? Proszę najpierw się doinformuj potem pisz głupoty. Nieraz inni admini zwracali uwagę na kulturę innych osób na tym czacie i sam @ Hana_Montana , który jest j@ zwracał uwagę, a @ BOA DUPCZYCIEL zwracał się do niego jak do psa i ty jeszcze piszesz, że to nie ma nic wspólnego z tym, co się tam dzieje. Jest to czat związany z forum i tak samo obowiązują tam zasady tak jak tutaj. 

I @ Hana_Montana miał prawo zwrócić mu uwagę żeby zachowywał kulturę na czacie, jak i w stosunku do niego, ale tak o tym przecież nie wspomnisz jak @ BOA DUPCZYCIEL jechał jak chciał po nim przecież, po co? Winny jest tylko on i administracja. Przejrzyj sobie ss'y i potem może wyciągnij odpowiednie wnioski. https://zippyshare.day/mLkD8FvNviLRqoY/file

I nie pisz mi teraz o @ Błaszczyk czy @ paczajonovicz , bo nie o nich teraz chodzi, a używanie ich jako argumentu jest po prostu słabe.

Cytuję "Wiadomość z PW steam=Perm forum.. ". Jak miałaś administratora sama mi nałożyłaś warna za obrazę moderatora na pw na steam, więc o czym ty teraz piszesz? Hipokryzja.

Za te odzywki w stosunku do innych, jak i samej wyższej administracji dawno powinien wylecieć z degradacją, jak i pewnie z permem, gdyby nadawało mu się warny zgodnie z regulaminem, ale przecież on nic nie zrobił.

@ -slajdEN 3/4 tego, co tutaj napisałeś nie jest na temat i nie ma nic wspólnego z tą skargą, no ale przecież wypowiem się, bo trzeba pokazać, jaka administracja jest zła i musisz ją zaorać.

Tutaj nie chodzi już o te skargi i dobrze o tym wiesz tylko o jego zachowanie w stosunku do innych, jak i wyższej administracji, gdzie niejednokrotnie była zwracana mu uwaga, a on dalej swoje i próbuje pokazać, kim on tutaj nie jest. https://zippyshare.day/mLkD8FvNviLRqoY/file Uważasz takie zachowanie za okej? Argument, że grupa steam nie ma nic wspólnego z forum jest żałosny.

Cytuję "w szczególności w stosunku do graczy, bo wyzywanie się wśród adminów jest popularną rzeczą na tym dd2". Nikogo to nie interesuje, że to jest popularną rzeczą między wami, jeżeli ktoś prosi o zachowanie kultury i szacunku w stronę innych tym bardziej @ Hana_Montana , który ma wyższą rangę, a inni nie potrafią tego uszanować to, w kim jest problem? Robiony jest tam syf i @ Hana_Montana który chce go ogarnąć jeszcze jest jebany, bo przecież wyzywanie tam jest czymś normalnym. Chujowy argument, ale jak się nie ma innego to taki też jest dobry XD.

Na koniec ty @ BOA DUPCZYCIEL Zacznij najpierw od siebie, a potem wytkaj błędy innym. To, że znasz się na robocie i ogarniałeś admina to jedno, ale to, że jesteś toksycznym gościem, którego zachowanie zaczęło już męczyć coraz więcej osób to drugie. Niejednokrotnie była Ci zwraca uwaga na temat twojego zachowania, które jest naganne, ale ty nadal swoje i cwaniakowałeś dalej, bo przecież nic Ci zrobić nie można, bo dałeś 600 banów.

Jeżeli ktoś Cię prosi o zachowanie kultury i szacunku, to masz się do tego dostosować po to jest regulamin, żeby właśnie unikać takich toksycznych zachowań, jakie występują  u Ciebie. I właśnie to, że @ Hana_Montana sobie nie pozwolił  na takie zachowanie w stosunku do niego to bardzo dobrze o nim świadczy i pokazał, gdzie jest granica.

Czy perm za nic, to nie wiem? Zwyzywałeś j@ i się dziwisz, że wylatujesz z forum tak samo zachował się @ Anox w stosunku do @ okSio . @ okSio wyzywał go na pw i wyleciał z permem krótka piłka nie umiecie się zachować, a potem wszyscy zdziwieni, dlaczego macie warny lub blokady.

Właśnie ta grupa na steam jest powiązana z forum nie bez przypadku są tam dodawani admini serwera, jak i osoby które zajmują się tym serwerem, jak i sam właściciel, więc używanie argumentu, że to, co tam się dzieje nie ma nic wspólnego z twoim zachowaniem i bycie adminem jest nie trafione i nie ma żadnego sensownego uzasadnienia po prostu nie masz jak się wybronić ze swojego chujowego zachowania i piszesz, że to, co tam się dzieje nie powinno być brane pod uwagę. Bo co? Bo ty tak piszesz? Śmieszne. Problem jest taki, że to właśnie Tobie brakuje argumentu i próbujesz nam wmówić, że grupa adminów na steam nie ma nic wspólnego z forum. ;)

Jeżeli @ Hana_Montana nie podobało się twoje zachowanie na tej grupie steam miał prawo Ci zwrócić uwagę, a ty powinieneś się do tego zastosować nie zrobiłeś tego więc się nie dziw, że tak zareagował, bo miał do tego prawo.

1 godzinę temu, BOA DUPCZYCIEL napisał(a):

Domyślam się że sprawa mojego perma za nic i usunięcia mi admina również za nic zostanie zamieciona pod dywan, ale może nie co do hany kolejny raz pokazuje że nie nadaje się na to stanowisko o ile fakt z degradem z minusami zostanie potwierdzony, a nawet jeśli się myle to i tak się nie nadaje. Nie musze nikomu udowadniać że Dusia i Slajden zamietli was konkternie. 

Admina nie straciłeś za nic tylko za swoje zachowanie i w sumie bardzo dobrze. Perma dostałeś za swoje zachowanie w stosunku do wyższej administracji czy słusznie został Ci cofnięty to nie wiem ale sam @ Hana_Montana był za tym żeby cofnąć Ci tego perma nie wszystko zostało zrobione tak jak powinno ale nic z tym już nie zrobimy i musimy żyć dalej. 

Nic nie jest zamiatane pod dywan, bo właśnie wszystko jest wyjaśniane. Kto nas zmiótł? Piszesz o tym i twoi obrońcy tylko o tym, co chcecie napisać, ale już o twoim chujowym zachowaniu nie ma ani wzmianki czemu? A no temu, że piszecie tylko to, co dla was wygodne i żeby tylko administracja była jebana, bo finalnie całościowo wygląda to inaczej i niekoniecznie z korzyścią dla was, ale jak to często bywa prawda boli i ciężko się przyznać do tego, że też zjebaliście.

Finalnie dobrze ze straciłeś admina i za takie zachowanie dawno powinieneś wylecieć z forum, bo nie potrafisz się zachować i wylewazasz swoje żale na CB, jak to wszyscy są źli, a ty najlepszy i nic nie zrobiłeś. Skończ z tą swoją toksycznością, a wszystkim będzie żyło się lepiej. I to że straciłeś admina jest słuszne ;0.

Tutaj masz przykład swojego zachowania ale przecież to nic. ;) https://zippyshare.day/mLkD8FvNviLRqoY/file

I, jak widać, niżej na zdjęciu piszę strefa skilla DD2, a nie random czat, gdzie można robić, co się chcę. Dobranoc.

448821012_1839098433256619_4425604228840529396_n.jpg

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 3
  • Wow! 1
  • xD 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Zasłużony

No hejka ja dodam od siebie dosłownie tylko kilka zdań bo tak na prawdę zostało już wszystko powiedziane. Zaczynając od @ BOA DUPCZYCIEL aktualnie jako admin robiłeś dużo ale pamiętasz co było na początku Twojego adminowania, rozdawałeś bany na lewo i prawo bez tak na prawdę sprawdzenia gracza ale każdy rozumiał że jesteś nowy i się uczysz wtedy ludzie czyt. Admini czy nawet ja pomagaliśmy Ci i mówiliśmy jak robić i co robić żeby było lepiej i faktycznie aktualnie wyglądało to lepiej ale właśnie co za tym idzie obrosłeś w piórka, jak przyszedł @ PROSTO. MISTRZ na admina który nie oszukujmy również się uczy na chacie adminowskim zamiast mu pomóc to jeszcze go cisnaleś już mi się nie chce tego szukać ale kto wie to wie, no i w sumie na Twój temat tam już wyżej wszystko jest napisane, dodam tylko jeszcze że obrazy @ Hana_Montana szły w jego kierunku cały czas , co prawda perm ban od niego był przesadzony ale warny już na pewno słuszne, no i w sumie tyle ode mnie pozderki.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Krip odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Miałeś się już nie wypowiadać, lecz nie mogę już tego czytać. 

W dniu 18.06.2024 o 11:49, Dusia napisał(a):

Powód skargi: Niesłuszny perm na forum użytkownika BOA

Nie wiem, dlaczego sądzisz, że to był niesłuszny ban, skoro wszystko masz pokazane tutaj: https://zippyshare.day/mLkD8FvNviLRqoY/file. Nie pozwolę, żeby ktoś bezpodstawnie mnie obrażał. Ten człowiek nie ma za grosz szacunku do innych, a my jako administracja nie będziemy go głaskać po głowie i wskazywać palcem, co jest niedozwolone. Nie wspominając już o tym, ile razy dostawał szansę na poprawę, ale jak widać, to nie pomogło. Przy okazji, przypomnę sytuację z użytkownikiem @ okSio , który od razu został zbanowany bez opcji poprawy, ponieważ obraził administratora Anoxa w wiadomości prywatnej, to teraz ktoś powinien napisać skargę w jego imieniu. 

W dniu 18.06.2024 o 13:00, Dusia napisał(a):

bo z tego co było pisane w skardze to ta grupa i tak jest traktowana bardziej 4F niż „służbowo”

Wszystko, co ma nazwę StrefaSkilla, reprezentuje naszą sieć. Nie wiem, skąd wzięły się plotki, że tam są przypadkowi ludzie, skoro na czacie są tylko administracja serwera i UBT, nikt więcej.

@ Dusia , dużo nawiązujesz do użytkownika Błaszczyka, ale jedno pytanie: co on ma wspólnego z tą skargą? To on mnie obrażał, czy Boa? Próbujesz odwrócić kota ogonem i na siłę pokazać, że Boa to grzeczny, pomocny i kulturalny admin, mimo że na grupie Steam wszystko widać.

Tutaj widzimy następne dowody jakim @ BOA DUPCZYCIEL  jest wzorowy adminem i użytkownikiem. 

W dniu 18.06.2024 o 17:49, JanuszHD napisał(a):

BOA był wielokrotnie przeze mnie upominany lub instruowany w kwestiach adminowskich. Za każdym razem podnosił burdę w moją stronę, mimo, że były to słuszne uwagi, bo albo nie zrobił gdzieś screena, albo banował na pałę, albo klął jak szewc i wyzywał dookoła na grupie, za co też opierdol dostawał i dalej to robił. Taka osoba nie powinna znajdować się w administracji serwera. Jest to osoba po prostu toksyczna i od początku powodowała tylko i wyłącznie ferment. Degradacja mu się należała. Czy kreska słuszna? Nie oceniam, decyzję podjął ktoś kto mógł to zrobić.

15 godzin temu, BOA DUPCZYCIEL napisał(a):

Wy, tłumacząc się że nie wiedzieliście, albo nie wasza sprawa jakim cudem ta administracja działa skoro każdy robi co chce i jak już jeden coś przyklepie to każdy ma wysrane czy to słuszny ban czy nie,

Każdy z administracji wiedział o twoim banie, nawet Trivor, bo to on osobiście zabierał ci flagi z serwera. Więc teraz nie pierdol, że nikt nie wiedział o twoim banie, skoro poinformowałem wszystkich na grupie, że taka sytuacja ma aktualnie miejsce. 

image.png

Nie tylko ja widziałem, że odpierdalasz manianę, inni administratorzy też to wiedzieli.

image.png

15 godzin temu, BOA DUPCZYCIEL napisał(a):

Wydaje mi się, że obecnie głównym celem ich na forum jest szukanie dram. Cała administracja, włącznie z Januszem, dokładnie przeanalizowała wasze argumenty i teraz, gdy brakuje wam odpowiedzi, próbujecie zmieniać temat. Ciągle wracacie do kwestii degradacji Błaszczyka, jego zachowania oraz banów dd2, chociaż ta skarga nie dotyczy tych spraw. Zamiast skupić się na meritum, odwracacie uwagę, starając się poruszyć inne tematy. To świadczy o tym, że brakuje wam przekonujących argumentów do obrony. Skarga dotyczyła konkretnego zachowania i sytuacji, a wy ciągle zmieniacie temat. 

16 godzin temu, BOA DUPCZYCIEL napisał(a):

bo kolejny raz napisze ja nic nie zrobiłem

https://zippyshare.day/mLkD8FvNviLRqoY/file <--- Tu nic nie zrobiłeś, czy może tu Skarga dd2.  W obydwu przypadkach pokazałeś swoją kulturę osobistą oraz szacunek wobec innych administratorów z tego samego serwera, którym również administrowałeś.

Wiem że i tak nie odzyskam admina bo przecież sobie zaraz wymyślicie powód bez dowodów, a no tak zapomniałem że byłem adminem chujowym dlatego mam najwyższą skuteczność i najwięcej wykreconych banów ale co tam przecież to się nie liczy xDDD

Kolejny raz pokazujesz, że nie umiesz się zachować. Nic nigdy nie zostałeś za nic zrozum, to i tak każdy był dla ciebie łaskawy, bo zostałeś kilo krotnie upominany, lecz nie brałeś tego pod uwagę, tylko dyrygujesz, co kto ma zrobić jeszcze do administatora forum.  

image.png 

@ Hana_Montana Ty możesz obrażać czerwonka i axee ja nie, tylko nie pisz mi że to jest jedyna sytuacja bo waszym tokiem "myślenia" nie powinno byc w ogóle takiej sytuacji

Chodzi Ci o tego ss'a  Zrzut ekranu (3).png  

Widać dokładnie, jak po moim ponownym upomnieniu zacząłeś mnie wyzywać. Co miałem ci odpisać? Uspokój się, Marcinie. Nie możesz tak do mnie pisać. To chyba jasne, że odpiszę ci tak samo, jak ty zacząłeś do mnie "szczekać mordą", jak to przysłowie mówi: 'jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu. 

Teraz tak jako że @ Krip już mi zapowiedział nawet bez zapoznania się z skargą i dowodami że o adminie mogę zapomnieć co w mojej ocenie jest to bardzo nieobiektywne to więc @ Trivor proszę abyś Ty i wyłącznie Ty bo nie ma tu obiektywności żadnej i się zajął tą skargą i moim adminem, no chyba że stosujemy podwójne standardy jeden coś nie może robić a inni mogą :D 

Cały czas prosisz o odblokowanie posta, bo chcesz coś dodawać, ale jedynie co widzę, to próbujesz łapać się zatopionego żagla i nic sensownego nie piszesz. Najpierw spamisz Kripowi na priv, żeby dał ci UB, i otrzymałeś go. Gdy dowiedziałeś się, że aktualnie nie dostaniesz admina, nagle Krip stał się dla ciebie najgorszy, i teraz  o kolesiostwie mówisz? Dorośnij człowieku i weź się za siebie, tyle ode mnie.

ZAMYKAM TEMAT I NIE BĘDZIE JUŻ ON OTWARTY - @ Trivor  WIECZOREM DA WERDYKT!! 

• Super 2
  • Ha ha 1

• Hana_Montana zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

Ogólnie co do wyzwisk na grupie.

Grupy przeze mnie stworzone to grupy adminowskie, rozumiem się na nich dla żartów się czasem pocisnąć, ale gdy co nie spojrzy się na grupę to lecą wyzwiska i kłótnie z każdej strony to tak być nie może. Odbije się to potem na serwerze, gdy administracja będzie z sobą skłócona to gracze będą to widzieć i nie będą traktować takiego serwera poważnie gdzie każdy admin ma z innym adminem kose. Nie było jasno określonych zasad panujących na takich grupkach więc na dniach to sprecyzuje. Jedni je brali jako grupki do popisania 4fun+tyralnia, inni jako grupy adminowskie - wyjaśnimy to na dniach.

Co do banowania ludzi na forum "z czapy" bez nabycia 10 słusznych warnów(automatyczny ban)

Zostanie stworzony na forum dział "Zablokowani" dostępny do wglądu dla użytkowników. Jeśli ktośz administracji wyższej będzie banował kogoś na forum(nie licząc banów za warny) będzie tworzył post/temat z tym kogo banuje i za co. Akurat to też się na m ogólnie przyda, jak przychodzą łebki co 2 lata temu dostały bana i mi płaczą, że chcą ub, a ja nie pamietam za co byli banowani xD

Co do degradów na dd2

Degrady na dd2 jeśli nie są za minusy(tak jak wyżej - z inwencji administracji wyższej) mają być pierw konsultowane ze mną. Co się dzieje na dd2 ma przechodzić przeze mnie.

Co do BOA.

Ja jestem w stanie dać mu szansę jeśli tak jak wspomniałem nie będzie ponownych kłótni, wyzywań itd.  Jak będą kłótnie w administracji to czy słusznie czy nie słusznie będę likwidował większego prowodyra tylko po to żeby była harmonia i nie odbijało się to na serwerze, bo adminujecie tu dla serwera, a nie żeby tworzyć jakieś grupki, kłócić się między sobą przez co prędzej czy później ucierpi serwer.

Tak więc decyzja jest taka, że przywracam go na admina z tym że  będzie posiadał tak jakby 2/3 ukryte ostrzeżenia dotyczące zachowania. Jeśli dostanie choć jedno ostrzeżenie za zachowanie czy to na serwerze czy grupie adminowskiej/forum to poleci. Ostrzeżenia za całą reszte czyli jakieś nieprzegrane godziny itp. będzie nabijał jak normalny admin.

Jak macie jakieś spostrzeżenia, co do wyższej administracji to piszcie skargi, jak skarge nieprawidłowo zamyka/rozpatruje ktoś wyższy np. administrator na j@ to piszcie skargę na administratora, wtedy takiej skargi nikt nie rozpatruje tylko ja. Ciao

• Lubię to! 8
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

baner_moderacyjny.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]